Durerea unei pierderi de sarcina (22)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Teo Michelle are probleme cu forumul: nu-i merge si nu stie de ce

Ileana draga mea! Te cred ca ai emotii cat casa, dar va fi bine ptc Dumnezeu e mare! Saptamana viitoare, cam pe vremea asta vei fi cu puiutul tau acasa Ati hotarat cum il va chema?

4+
Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Fetelor,ce liniste e pe aici!
Nu stiu ce are forumul de merge asa de greu!

Laura cum se simte proaspata -dutza?Au aparut deja simptomele?Sper sa ai o sarcina cat mai usoara si sa fii scutita de micile "neplaceri" ale sarcinii.Sa profiti cat poti de fiecare clipa pentru ca aceste clipe sunt unice,si tu stii prea bine asta.
Ai grija de tine si de bebe din burtica!

Ileana iti doresc sa ai o nastere cat mai usoara,un bebe sanatos si mancacios si tu sa te recuperezi cat mai repede!
In cateva zile incepem galeria sa-l intampinam pe fecioras cum se cuvine!

Fetelor,va pe toate!"Vorbim" maine!

Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

quote:
Originally posted by ileana_marius

Andreea, irinabobe, Joahnna, Mirela, Laura, L5845, IreneCAM multumesc mult pentru incurajari. Mai am acest ultim hop de trecut si desi tot imi mai e frica sper ca va fi bine si saptamana viitoare vin acasa cu bb in brate.
Mirela merg la dr.Tununaru la Elias. Nici eu nu cred ca e prea devreme, cred ca dr a fost putin incurcat in date si nu si-a dat seama ca nu mai am asa mult pt ca m-a intrebat daca vreau sa nasc in mai sau iunie. Eu inca am emotii ca poate vrea bb sa vina mai devreme. Am vazut la odisee fete care au nascut natural la 37-38s.
Laura multumesc mult. Nici nu sti ce ma bucura ca ai ramas insarcinata. Sper din suflet sa fie bine si cred ca va fi.

Ileana 38+
my baby

Ileana, nastere usoara si bebe frumos si sanatos!

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Madness does not always howl. Sometimes, it is the quiet voice at the end of the day saying, "Hey, is there room in your head for one more?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Felicitari fetelor,ploua cu bebelusi pe aici.

Mihaela 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

Ileana Marius, nastere usoara si un bebe perfect!!!!

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
poze
ursuletul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Ileana, DD sa te ajute sa nasti fara probleme. Sa iti poti tine in brate cat mai repede puiul mult asteptat.
Ghioceii se gandesc la tine si iti vor tine pumnii.
Asteptam vesti bune.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

LAURA_IOANA FELICIARI IUBITA !! Acum am aflat ca esti graviduta din nou si-ti doresc sa ai parte de o sarcina usoara si fericita si la sfarsitul celor noua luni sa-ti tii in brate puiul sanatos!!

...cu drag Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elaa spune:

Ileana, nastere usoara, sa ai un bebe sanatos si mancacios si sa ne spui si noua cum il cheama pe bebe
pupici

http://tt.lilypie.com/TnCpp3.png-decembrie 2006
Ela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

am facut ieri testul,dupa cum va spuneam,iar aseara, in dureri de care rar am parte mi-a venit ciclul.deci nu mai trebuie nici un progesteron.acum voiam sa ma programez pentru analiza pentru toxoplasma.trebuie sa fac,din cate stiu anti-toxo IgG,anti-toxo IgM.Dar trebuie sa fac si aviditate IgG?
vasi va doresc o zi superba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

teo2orina nu cred ca are sens sa mai faci aviditatea. ala iti arata cat de veche este infectia or pe tine nu te mai intereseaza asta acum pt ca important era sa nu faci infectia pt prima data in timpul sarcinii.
eu sunt la a doua sapt de azitromicina, nu am de gand sa mai fac nici o investigatie legat de toxo pt ca mi se pare ca sunt bani dati degeaba (am citit de am innebunit despre toxo si cmv, am citit tot site-ul lui tutunaru unde a repetata de zeci de ori ca IGM - si IGG+ este ok si este o tampenie tratamentul, am mai intrebat si cativa ginecologi). ca sa am constiinta impacata imi termin tratamentul ca mai am si sapt viitoare si trec la treaba. daca se intampla din nou ceva rau sunt convinsa ca nu din cauza toxo ci altundeva este problema (de altfel si parazitologul imi spuses ca in mod cert nu din cauza toxo am pierdut sarcina.) ca sa fiu sincera daca as mai avea bani mai degraba as mai face analizele hematologice.
mie parazitologul imi spusese sa repet doar IGG.

Mergi la inceput