Durerea unei pierderi de sarcina (22)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Multumesc fetelor Ma coplesiti, va zic pe bune! Ma faceti sa plang de fericire si de emotie, ca va ganditi atatea la mine

Ale iti multumesc din suflet pentru urare! Am vorbit deja cu dr (ne-am intalnit la ziua socrului meu, aseara) si m-a chemat la eco pe 8 mai (deci ~6 saptamani). M-ai lasat fara cuvine, ca ai intrat sa-mi scrii

Ileana Doamne ce emotii aaaam! Si-mi vine sa plang, cat ma bucur pentru tine! Nu e prea devreme! De la 37 de saptamani nu se mai considera nastere prematura! O sa aprind o lumanare vineri si o sa ma rog pentru voi, sa stii! Cred ca vor trece foarte greu zilele astea, dar va fi bine, ai sa vezi!

Fetelor voi rezista eroic si nu voi spune nimanui de sarcina! Daca da Dumnezeu si va fi bine, ii voi anunta doar cand am poza cu copilasul format, adica pe la 10 saptamani!

Ela multumesc pentru sfat! Am intrebat-o aseara pe dr daca am voie masaj si mi-a zis ca da! Si nasa mea a facut toata sarcina si masaj si aerobic si a fost bine. Nu voi face asa in profunzime, dar tipa stie ce face ca are facultatea de kineto

Catty nu e extrauterina! Gandeste pozitiv! Iar daca e, sa-ti dea pastiluta din aia care elimina sarcina de pe trompa (metrotexat, parca), sa nu te opereze!

4+
Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Irina imi doresc foarte mult sa plecam la odisee cat mai multe fete si sa formam un grup special!
Sa ne ajute Dumnezeu sa fim cat mai curand insarcinate si sa ne tinem copilasii in brate.M-am saturat de atata tristete!
E super ca numaram impreuna!(aproape!)

Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elaa spune:

laura, banuiesc ca a ta se pricepe mai bine fiind cu studii de specialitate, oricum daca e sa raman nu fac nici masaj nici aerobic nimic, tin oul in poala si atat:)
acum macar de s-ar intampla minunea.....
Mirelus spor la treaba si poate plecam si noi de aici
pupici la toate fetele

http://tt.lilypie.com/TnCpp3.png-decembrie 2006
Ela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Dragele mele, va multumesc inca o data pt sustinere. Sunteti niste scumpe. NU stiu ce m-as face fara voi. Eu am de aseara o stare de rau general. Adica ma simt ametita si imi vajaie capul, imi vine sa vars. Am incercat sa pap si acrituri si nu trece deloc. Cred ca stresul incepe sa isi spuna cuvantul. Nu stiu nici eu ce sa mai zic. Oricum imi vine uneori sa vars si cand respir. M-am saturat de tot chinul asta si de nesiguranta. Cred ca pana aflu maine dupa pranz rezultatul la beta HCG ma urc pe pereti.
Pupici tuturor

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Joahnna sa speram ca ne va fii ascultata si o sa ajungem cat mai repede printre voi.
andreea16, poate nu te-ai dereglat, poate e si la tine , mai stii? Sa dea DD sa fie !.
catty cum mai te simti, iubita? Tin pumnii sa fie bine si sa nu fi fost SEU totusi.
Ale, cuvintele sunt prea sarace ca sa exprime durerea ta, sunt sigura.Imi pare tare rau....Sa speram ca iti revii cat de curand din soc si sa te inseninezi, ca viata e frumoasa si toate o sa ne vedem visul cu ochii, sunt sigura de asta.
blueeyes, sper ca esti pregatita sa te apuci de munca "magica" .Mult spor!
ileana tu esti pe ultimii 10 metri, asa ca iti doresc de pe acum, nastere cat mai usoara si sa te bucuri de pe care cred ca abia astepti sa-l tii in brate .

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Pana vine BB,mi-am inscris papagalutzu la concurs aici !

Lau-Meli si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

buna, fetelor! ce harnicute sunteti, ati scris atat de cand nu am mai intrat eu!

CATTY, iti tin si eu pumnii, sa dea DD sa fie ok, sa nu fie SEU si sa te refaci repede-repede. Ma rog pt tine sa ti se implineasca curand visul de a avea un bb. Orice ar fi, ai mare grija de tine, e important sa fii tu sanatoasa si ai sa vezi ca va fi bine pana la urma.

ILEANA, ce bine, mai sunt 3 zile pana la ziua cea mare. Si eu am facut cezariana tot la 38s, ca asa a vrut bebe, deci cred ca e ok, cine stie ce surprize te asteapta dc mai astepti. Iti doresc sa ai un bebe sanatos si sa fiti amandoi bine.

La mine lucrurile par ca s-au normalizat in sfarsit, sambata, duminica si luni CM a fost un cosmar, credeam ca s-a rupt ceva pe acolo, dupa cum venea ca de la robinet. Ieri la serviciu am fost ametita, la un moment dat mi s-a rupt filmul, dar am luat niste calciu si fier si mi-am mai revenit. Azi sunt tot zombi, asa ca nu garantez ca scriu coerent!In fine, sper sa nu fie si luna viitoare la fel, ca abia reusisem sa imi aduc analizele pe linia de plutire (io sunt grasuta, da' anemica, ce ironie!!!). La dr n-am ajuns, ieri ma hotarasem sa merg la urgente, dar apoi a fost ok, asa ca am renuntat...Nu stiu dc sa ma duc acum, sau sa astept sa vad cum va fi urmatorul CM.

Va pup pe toate. Pe curand!

Andra
Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala...Isabela de Castilla catre Cristofor Columb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

MICHELLE, tu ce faci? Vineri mergi la dr? Poate ne aduci o veste buna cu ochisori!!!!

Andra
Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala...Isabela de Castilla catre Cristofor Columb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana_marius spune:

Andreea, irinabobe, Joahnna, Mirela, Laura, L5845, IreneCAM multumesc mult pentru incurajari. Mai am acest ultim hop de trecut si desi tot imi mai e frica sper ca va fi bine si saptamana viitoare vin acasa cu bb in brate.
Mirela merg la dr.Tununaru la Elias. Nici eu nu cred ca e prea devreme, cred ca dr a fost putin incurcat in date si nu si-a dat seama ca nu mai am asa mult pt ca m-a intrebat daca vreau sa nasc in mai sau iunie. Eu inca am emotii ca poate vrea bb sa vina mai devreme. Am vazut la odisee fete care au nascut natural la 37-38s.
Laura multumesc mult. Nici nu sti ce ma bucura ca ai ramas insarcinata. Sper din suflet sa fie bine si cred ca va fi.

Ileana 38+
my baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

irinabobe,blueeyes, voi aveti mare dreptate.o sa astept si sa vad ce se intampla.deocamdata sunt 32 de zile de la intrerupere,asa ca...oricum saptamana viitoare trebuie sa repet analiza la ureaplasma (sper sa iasa bine) si o sa-i spun atunci doctoritei,daca nu imi vine ciclul.disperarea mea este ca sigur o sa-mi spuna sa mai astept inca o luna pentru a incerca sa fac bebe,ca sa se elimine antibioticul din corp (pe care-l termin maine),iar eu simt o nevoie disperata de a fi insarcinata si de a face un bebel.sper sa nu fie totusi asa.va si va multumesc tare mult de sfaturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

michelle, ce se intampla cu tine,nu ai mai intrat demult?de fapt,sorry,poate ai treaba.nu pierde timpul ca trece perioada fertila.astept cu nerabdare concluziile controlului de vineri.

Mergi la inceput