Durerea unei pierderi de sarcina (22)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Ale,am ramas muta acum cateva momente cand am citit la odisee ca ai pierdut sarcina!Imi pare tare rau pentru ceea ce ti s-a intamplat si ma rog ca Dumnezeu, sa te intareasca, sa-ti mangaie inima indurerata si sa-ti dea puterea de care ai nevoie pentru a putea privi si merge cu optimism inainte.
Nu-i usor stiu bine caci, si eu am pierdut 2-a sarcini una dupa alta insa, trebuie sa fii tare. Te

POZE +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana_marius spune:

Laura, Gina si Irda felicitari! Sa aveti sarcini usoare si bebelusi sanatosi! Ma bucur f tare pentru voi si va doresc din suflet ca totul sa fie bine.
catty imi pare rau. Nu stiu ce sa iti spun, dar sper sa fie bine.
Eu am fost azi la dr si am stabilit data nasterii pe 27 aprilie, vineri. Dr. m-a intrebat cand vreau sa nasc si i-am zic ca saptamana asta si el a zis ca e prea devreme. Am facut 38s si daca asteptam pana saptamana viitoare ma apropiam de final. Credeti a e prea devreme? Eu ma asteptam sa zica maine, poimaine...maxim 26 aprilie (termenul vechi). Oricum cred ca stiti ca am niste emotii si abea astept sa il tin pe bb in brate...incerc sa nu ma mai gandesc la asta...nu stiu cum vor trece zilele astea...
Am vazut ca la noi la odisee au inceput deja nasterile. Da Doamne sa fie totul bine si fara alte complicatii.

Ileana 38+
my baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea16 spune:

Laura, draga mea, FELICITARI din tot sufletul! Ce ma bucur pentru tine!!!! Iti doresc sa ai o sarcina cat mai usoara, fara probleme! Dupa atata suferinta, uite ca a rasarit soarele si pe strada ta. O sa rezisti sa nu le spui nici macar parintilor? Eu imi amintesc ca Mari nu avea pe gemeni in familie, si uite….Asa ca nu spune niciodata niciodata!

Irda, si eu zic ca e de la implantare. Sa stii ca asa am patit si eu cd am fost insarcinata, imi amintesc ca m-am panicat tare, am mers la eco, dar totul era in regula.

Alyx, sa stii ca si eu am ramas greu, e adevarat, fara stimulare, dar greu. A trecut un an si jumatate de atunci si iarasi nu raman. Incerc sa nu cad in butoi, e adevarat, am si o perioada foarte solicitanta si poate nu mai am timp sa ma gandesc. Ai mare dreptate, este o lupta pe care trebuie sa o ducem pana la capat si sunt convinsa ca vom iesi in cele din urma invingatoare. Mai greu, mai usor, vom reusi pana la urma. In viata nu primim garantii ca va fi bine pentru nimic, trebuie sa incercam si sa nu ne lasam pagubasi.

Cristina, La multi si tie! Nu stiam ca a fost ziua ta, suntem si de aceeasi varsta.. Sa fii sanatoasa si sa ai parte de un copilas minunat! E adevarat, nici nu realizam cum zboara anii..Mersi mult pentru urari si tie iti doresc bafta la examene, tu mai ales sa nu te stresezi, ca o stresezi si pe micuta.

Lau Meli, tin pumnii sa se fi prinns ceva luna aceasta!

Mirela, ce bine ca a venit CM! Ma pregatesc de galerie, sa stii!

Cristina ana, ce mai faci iubita? Mai ai si tu un piculet, nu imi vine sa cred cum trece timpul. Parca ieri ne anuntai…

Gina M, FELICITARI! Sa ai parte de o sarcina usoara!

Flavia, ce frumos ca ati stat in curtea vostra, la aer curat! In sfarsit e cald si la voi. Frumoasa pasiune ai, ar trebui sa le inramezi sis a faci o expozitie virtuala si pentru noi!

Michelle, m-ai distrat cu dictionarul, cum citesti tu cuvinte care au legatura cu gratarul. Grea limba germana, am facut si eu in liceu, dar nu mai tin minte mare lucru. Ma bucur ca ai avut o zi frumoasa, te-ai mai relaxat si tu! Te rog nu mai pomeni de tiramisu, ca eu de azi sunt la dieta

Catty, imi pare asa de rau ca treci prin asa ceva. Eu zic totusi sa faci rost de niste bani si sa mergi la o ecografie. E important sa stii ce se intampla, sa nu mai stai in incertitudine. Plus ca e vorba despre sanatatea ta, care e foarte importanta!

Teo, mie mi-a venit menstruatia dupa 40 de zile, asa ca nu te nelinisti.

Ileana, iti tin pumnii sa ai o nastere usoara! Sunt convinsa ca ti-e frica, dar dupa ca o sa-l tii pe bebe in brate o sa uiti de toate temerile!

Eu m-am dereglat, sunt z 37 si CM nu a venit. Nu imi place deloc chestia aceasta, e a doua oara cd mi se intampla anul acesta. In felul acesta nu mai stiu cand ovulez. Sper sa vina CM mai repede, nu de alta, dar vreau sa trec la treaba. Valul de gravidute care ne-a lovit zilele acestea nu a facut decat sa ma inspire!

Va pup pe toate

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Neata dragele mele,
Pana la urma ieri am ajuns la Bucuresti. Intai m-a vazut dr meu la EuroClinic si mi-a spus ca parerea lui este ca a fost avort menstrual, dar nu baga mana in foc nici pt o extrauterina. Apoi am mers la Dacia si m-a vazut si Cezara Bucur, care tindea si ea sa creada ca a fost avort menstrual. Prin urmare pt a fi siguri am recoltat si pt beta HCG. Daca valoarea este mica inseamna ca se curata si nu avem de ce sa ne facem griji, dar daca valoarea este mare se pune serios problema de SEU. Rezultatul de la beta HCG il iau maine dupa amiaza.
Dr ziceau ca luna asta cauza ar putea fi faptul ca foliculul a fost fffff mare si endometrul prea mic. Naiba stie daca asta este adevarul. Important este ca s-a dus si sarcina asta. Aseara dr radea de mine ca pana acum nu ramaneam si acum o data la 2 luni raman. Sa vezi si sa nu crezi. Iote unde era "iepuroaica". Mama ei de treaba.
Pupici tuturor si succes

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

cata iti tin pumnii sa nu fie totusi SEU, dar intr-adevar partea buna e ca acu ramai fara alte eforturi.
ileana nastere usoara iti doresc si un bebe sanatos! iti tinem pumnii sa scapi usor.
laura nici eu nu amgemeni in familie si totusi la mine era sarcina gemelara. cand mi-au spus era sa pic dupa masa, asa ca nu se stie niciodata ce iti rezerva D-zeu.
ale stiu ca nu vrei sa vorbesti despre ce s-a intamplat dar te mai asteptam pe aici, si poate cine stie vom fi iar colege de odisee.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

catty,sper sa ai multa putere sa treci peste incercarile astea.si sper sa nu fie extrauterina.iti doresc sa te refaci repede.
fetelor,mi-am facut curaj azi-dimineata si-am facut un sure check si a iesit negativ.am rasuflat usurata ca am luat o multime de medicamente luna asta din cele interzise in primul trimestru sau in toata sarcina.cred ca este cum ati spus voi,doar o dereglare.o sa ma duc la dr sa vad ce spune,poate imi da progesteron.
pentru toate fetele

Mergi la inceput

teo2orina daca nu au trecut inca 45 de zile de la chiuretaj mai bine mai asteapta nu te incarca cu medicamente degeaba ca mai rau iti dai organismul peste cap. vezi ce parere are si dr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joahnna spune:

Nu-mi vine sa cred ca aici e party si n-am intrat de atatea zile sa chefuiesc cu voi. Laura, Irda felicitari pentru bebitzi sa fie sanatosi si sa va umple viata numai de bucurii .
Mirela, Michelle, mcrissa, Lau-Meli si restul fetelor aspirante sa va lipiti cat de repede de odiseea lauricului
Catalina imi pare rau, poate totusi este o speranta
Ileana nastere usoara, mai sunt doar 3 zile pana la marea intalnire.
Flavia si eu am o oarecare reticenta sa scriu aici despre mine. Dar ca m-ati intrebat fetelor … eu ma simt cam mare, de greturi am cam scapat desi in weekend am avut o repriza de dat la rate. Inca nu stiu ce va fi …. carucior albastru sau roz… numai la 20 saptamani o sa aflu. Dar nu e graba sanatos sa fie.
Va pe toate fara exceptie si numai vesti bune sa aveti de acum inainte.
16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Ileana ma bucur mult pentru tine ca mai ai asa putin si iti tii puiul in brate!Sunt asa emotionata!
Pana la urma la ce dr mergi si la ce maternitate?
Eu cred ca nu este prea devreme sa nasti saptamana aceasta pt ca ai si o cezariana si stiu ca nu este indicat sa se astepte inceperea travaliului.Parca cu 2 s inainte de termen trebuie sa se programeze cezariana.
Iti urez multa bafta si fii increzatare ca totul va fi bine!

Andreea imi pare rau ca te-ai dereglat,multe probleme mai fac uratii astia,cand nu-i doresti vin,si cand ii astepti,intarzie!Sper sa-ti vina cat mai curand ca sa te poti apuca de treaba. Poate avem putin noroc si le prindem pe fetele noastre dragi la odiseeea de ianuarie-februarie!

Catty imi pare sincer rau!Sper macar sa nu fie SEU.
Ce ironie,pana acum nu ramaneai insarcinata,iar acum o data la 2 luni.
Incearca sa nu-ti pierzi speranta si ai sa vezi ca intr-o zi va fi bine!

Michelle ce mai fcai?Esti ocupata?Sper ca nu ratezi nici o ocazie,la sfarsitul lunii te asteptam cu o veste buna!

Teo bine ca te-ai linistit si ca nu este vorba de sarcina.Cum ti-a zis si Irina,daca nu ai inca 45 de zile de la chiuretaj nu trebuie sa mergi la medic.Mai asteapta putin si vezi ce se intampla.Si mie imi daduse Utrogestan dar am tot ezitat sa-l iau si pana la urma a venit CM si fara.

Flavia ce mai fcai?Sper ca nu mai ai contractii.Cat mai mergi la serviciu?
Foarte frumoasa pasiunea ta de a coase goblenuri.Cred ca este destul de greu!Felicitari!

Joahnna nu trebuie sa ai reticente in a scrie aici!Eu cred ca multe fete care va citesc prind curaj si cred ca intr-o zi vor fi din nou gravidutze si va fi totul bine.
E bine ca te-au mai lasat greturile,abia asteptam sa ne spui ce este bebe din burtica!

Eu sunt Z2 si abia astept sa treaca CM ca sa ne putem apuca serios de treaba.

Va pe toate!

Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo

Mergi la inceput

mirela eu sunt z5 deci ne apucam de treaba cam in acelasi timp. poate avem noroc si plecam amandoua la aceeasi odisee, dar de data asta eu sper sa ajungem si la finalul ei cu bine.

Mergi la inceput