Durerea unei pierderi de sarcina (22)
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
kalosalina spune:
Catty acum am apucat sa citesc ce ti s-a intamplat. Imi pare ffff rau . Plang si iti scriu...exact asa am patit si eu, i-am facut cadou sotului de ziua lui rezultatul de la Bhcg pe care scrisesem "La Multi Ani Taticule!", iar dupa o saptamana am pierdut sarcina...nici nu am apucat sa realizez bine ca sunt insarcinata...Nu reusesc sa imi gasesc cuvintele sa exprim prin ce am trecut si nici sa iti alin tie durerea...Eu am incercat tot timpul sa imi pastrez optimismul si mereu mi-am spus " macar stiu ca pot ramane insarcinata si trebuie sa mai raman o data si sa duc sarcina cu bine pana la capat!". Acum nu ne mai ramane decat sa asteptam si sa ne rugam la Dumnezeu sa ne trimita si noua bebele mult dorit.
Bebica te asteptam! august 2006
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
blueeyes2003 spune:
Buna fetelor!
Intai de toate vreau sa va spun ca mi-a venit CM!Asta inseamna ca de luna aceasta ne apucam serios de treaba!
Ieri au aparut cateva picaturi si s-au oprit!Intrasem in panica pt ca nu stiam ce mai inseamna si asta,dar astazi vad ca este normal.Deci,eu cand consider Z1?Ieri sau azi?
Teo si mie mi-a facut chiuretajul prin aspiratie si CM mi-a intarziat 8s!Inainte imi venea la 25,26 de zile,dar stiam ca dupa chiuretaj trebuie sa vina pana la 6s.Incearca un test de sarcina totusi,si daca nu este,mergi la medic,sigur este doar o dereglare.
Irda ce semnatura frumoasa ai!
Tie ti-a dat dr Nayel tratament de sustinere?
Catty imi pare tare rau!Nu mai am cuvinte...
Laura unde ai disparut iubita?Cum au primt cei dragi vestea cea mare?
Va pe toate!
Mirela
![](floare.gif)
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo
Teo2rina spune:
lidushka,irda,blueeyes, va multumesc foarte mult pentru raspunsuri,parca mi-a mai venit inima la loc.chestia e ca,si daca as fi insarcinata,nu-mi explic cum pentru ca prezervativele au fost folosite corect...o sa incerc si un test de sarcina, dar nu maine ca inca nu am curaj.poate ca si antibioticele au influentat cumva,ma gandesc,cine stie!?sunt foarte intoarsa pe dos,ma rog, asta e si de la ofloxacina,ca nu dorm noaptea, am cosmaruri,ma simt slabita,sotului ii e rau de la ele,cu tot bioticsul luat.sper sa fie bine.sper ca si voi, toate sa fiti bine si sa nu mai vad vesti triste pe aici.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/L5845/L5845.jpg)
L5845 spune:
OOOOFFF Catty , nu mai stiu ce sa zic....pentru ca nu mai am cuvinte. Fii calma draga mea si mergi cat mai urgent la medic pentru a stii care e situatia. Poate mai exista o sansa cat de mica sa fie ok, nu stiu. Daca nu, esential este ca poti ramane insarcinata, incearca sa privesti partea asta buna a lucrurilor si poate e nevoie de supraveghere mai atenta a sarcinii viitoare, asa incat sa nu se mai repete lucruri rele.Poate e nevoie de analize mai complexe, nu stiu, medicii decid. Iti doresc sa fii tare, sa nu-ti pierzi optimismul. Suntem alaturi de tine
.
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Pana vine BB,mi-am inscris papagalutzu la concurs:/www.concurspapagali.lx.ro/detaliifoto.php?id_poza=502
Lau-Meli si
hair spune:
Laura, Irda, Gina - va doresc din toata inima sa aveti parte de copii sanatosi si puternici si de o perioada de sarcina linistita.
Laura, si eu am fost ieri mai vesela de la vestea data de tine, cred ca ne dai mult curaj si noua celorlalte care inca aspiram sau nu suntem hotarate... daca aflam aceleasi vesti si de la Michelle si Chantal, inseamna ca acest grup este intr-adevar minunat, e nu numai un loc de impartasire a necazului, si un loc din care ne putem lua si forta de a merge mai departe si a ne intoarce la viata.
Catty, imi pare f. rau, nu stiu ce altceva sa-ti mai zic, decat ca totusi ai noroc ca ramai repede gravida. dupa ce vei descoperi cauza necazului, ai toate sansele ca visul tau sa se implineasca.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Laura_sp_Ioana/Laura_sp_Ioana.jpg)
Laura Ioana spune:
Fetele mele dragi, am innebunit zilele astea, ca n-am putut intra pe forum! Imi face figuri windows-ul, dar mi-am dezactiva PM-ul tocmai pt a putea intra pe forum.
Va multumesc muuuult pentru toate gandurile voastre bune si vorbele de incurajare si de felicitare Sunteti de milioane!
Mcrissa ai stiut ca voi deschide odiseea, esti tare
Flavia ce-mi place sa vad semnul
in dreptul meu
Iubita mi-ar placea taaare mult gemeni, dar nu am pe cine mosteni, asa ca...sa vedem.
Am refacut testul de sarcina si-n dimineata asta si a iesit mai clar ca ieri
Mirelus inca nu am anuntat pe nimeni, in afara de sot. Pana nu vad prima poza de ecograf a copilasului meu (pe la 10 sapt, cand e deja format) nu mai anunt pe nimeni, doar pe fata care-mi face masaj, ca tre sa aiba mai multa grija
Spor la treaba luna asta
Catty iubita imi pare asa de rau ca treci prin atatea chinuri! Ai sa vezi ca se va intoarce Dumnezeu cu fatza si la tine, nu te va lasa si in curand vei avea copilasul tau in brate
Fetele mele dragi mi-e teama sa nu uit pe cineva daca nominalizez, dar va multumesc mult ca existati si faceti totul sa fie mai usor pentru mine! Incurajarile si felicitarile voastre m-au uns pe suflet, ma-au emotionat si m-au facut sa plang
Ma bucur ca am luminat ziua catorva fete si ca in felul asta speranta e prezenta aici (Hair Michelle
). Vreau sa va iau pe toate aspirantele la odisee! E deschisa si va astept
Poze Laura
elaa spune:
Laura, imi permit sa-ti dau un sfat, renunta la masaj pe perioada sarcinii, si eu fac masaj si tanti care ma maseaza a spus sa nu ma gandesc la masaj, reflexoterapie sau altceva pe perioada sarcinii, si eu cred ca nu avea nici un interes sa-mi spuna atata timp cat o face ptr. bani.
asa ca mai cere parerea cuiva si ia cea mai buna decizie ptr. voi 2
pupici si ai grija de tine
http://tt.lilypie.com/TnCpp3.png-decembrie 2006
Ela
Alé spune:
Laura, felicitari din toata inima si sa dea Domnul sa fie totul bine de data asta.
Iti doresc sa ai o sarcina complet lipsita de griji si de ginduri si... sa fie asa, ca prima data...
Sa ai grija de tine si de bebic si io zic sa nu astepti pina la 10 sapt ca sa te duci la eco, la 6 e suficient. Nu cred ca-ti permiti sa risti nimic.
Iti urez succes, sincer... Sarcina e o chestie complicata a carei indeplinire are nevoie si de putina bafta.
Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé |
Avalon spune:
Grele lovituri ati suportat fetelor si va admir enorm ca sunteti niste luptatoare. M-am bucurat din tot sufletul pentru cele care au reusit, Laura - asteptam de ceva timp sa vii cu vestea asta minunata si stiam undeva in sufletul meu ca vei reusi, FELICITARI!
Voi, cele care ati reusit sa va pastrati speranta vie poate dat curaj si celor care au mai suportat o lovitura, Alé - nu stiu daca exista cuvinte care sa te consoleze sau macar sa-ti aline putin durerea prin care ai trecut, sunt convinsa ca nu... deocamdata... dar stiu sigur ca o vei lua de la inceput si ca vei gasi in tine puterea de a merge mai departe. Si astept ziua aceea cand vei privi din nou plina de speranta un test pozitiv.
Sa va ajute Dumnezeu!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cristina26/cristina26.jpg)
cristina26 spune:
Catalinaeu cunosc cateva persoane la care le-a venit CM peste sarcina in primele 4 luni, la o verisoara de a mea a venti 6 luni. Deci inca nu stii daca ai perdut sau ai CM peste sarcina. Eu daca as fi in locul tau as astepta ceva timp sa vad ce se intampla. As merge la spital doar daca as incepe sa am febra sau ceva de genul acesta. Tu faci ce crezi ca e mai bine pt tine. Sper totusi sa fie doar CM peste sarcina.
Va pup dulce pe toate.
What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul
Va rog aprindeti o lumanare in amintirea bebelusului meu Paul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet 27+
Ingrid Ecaterina si mami