Durerea unei pierderi de sarcina (22)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

alina mie dr mi-a spus ca pauza optima dupa chiuretaj este de 2 sapt, asa ca daca te simti bine da-i bataie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

Laura, Irda, Gina multumim pentru vestile bune care ne-au facut ziua de ieri atat de frumoasa!Sa aveti sarcini cat mai usoare si copilasi sanatosi!
Michelle m-ai facut sa rad cu geramana ma bucur ca ai avut asa o duminica frumoasasunt aici pregatita sa numaram impreuna
pepsi felicitari pentru cetatenie.o iau si eu pe urmele laurei cu uitatul.poate din acelesi motive sper sa nu fie coincidenta si sa fie semn de
cristina26 cred ca e greu sa asculti rautatile oamenilor, dar incearca sa nu pui la suflet. fetitei din burtica.
catty e greu, dar sigur va rasari soarele si pe strada ta!

Mcrissa in asteptarea mormolocului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Catty-imi pare atat de rau,off nu stiu ce sa iti spun...Dar de ce sa mergi in Bucuresti,acolo la tine nu ai nici un cabinet sa mergi?Sau la spital nu poti merge doar sa vada daca s-a eliminat tot?despre analize nu stiu dar oare tu nu ai nevoie de tratament de susutinere?Sper sa treci cu bine peste aceasta tragedie si sa o poti lua de la capat!Te pup si te imbratisez cu mult drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

FELICITARI, fete curajoase!sa aveti sarcini usoare, bebici frumosi, sanatosi si cuminti!
catty,mergi la un cabinet in orasul tau, chiar daca mergi la un doctor la care nu ai mai fost. nu pot sa cred ca sunt chiar incapabili in meseria lor. eu, de cele mai multe ori ma feresc de doctorii cu prea mare renume (Virginia Tarlea, Doru Herghelegiu m-au tratat ca pe o oarecare, foarte grabiti, nu mi-au explicat nimic, doar m-au expediat mai repede.asta era acum trei ani.)poate iti da un tratament de sustinere.
fetelor, o mare intrebare:ciclul poate intarzia chiar daca avortul a fost facut prin aspiratie?ca trebuia sa-mi vina vineri si nimic.treaba e ca eu am ciclul regulat,nu cred ca a variat mai mult de 1-2 zile.de la chiuretaj, insa am tot facut tratamente cu antibiotice si nu numai (pt ureaplasma), cam 2 saptamani si jumatate si inca mai am si nu-mi permit acum sa fiu insarcinata caci ar fi dezastru.ma da peste cap toata treaba asta, caci am folosit prezervative si chiar le verificam dupa sa vad daca s-au spart. acum cateva zile ma gandeam ca ar fi bine sa-mi intarzie ciclul ca sa termin tratamentul si sa nu ma mai amane inca o luna sa nu incerc sa fac bebe, dar acum nu mai vreau sa stau in tensiune...cine sa ne mai inteleaga pe noi, femeile?sunt asa de speriata,nu stiu ce sa fac. mi-e groaza sa incerc un test de sarcina, cred ca mor daca vad si a doua linioara.deci, poate intarzia CM dupa chiuretaj prin aspirare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lidushka spune:

TEO, eu stiu ca poate intarzia indiferent daca este facut prin aspiratie sau cu chiureta. Un avort este un avort, iar perioada data de medici pana la venirea menstrei dupa un avort este de 4-6 saptamani. eu zic sa nu te panichezi..dar daca esti sub tratament, si mai stii ca este totusi posibil sa fii insarcinata(tu stii ce ai facut cu sotul), fa-ti un test de sarcina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lidushka spune:

CATTY, daca intr-adevar ai pierdut si sarcina asta, eu iti recomand sincer, fara sa te sperii, sa faci niste analize. iti tin pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Dragele mele, eu nu mai inteleg nimic. Dimineata cand am vb cu dr meu angerarea se mai oprise, si stabilisem ca daca pana miercuri nu se opreste sa merg la Bucuresti sa ma curete. Treaba este ca de 2 ore curge rau de tot. Zici ca am dat drumul la robinet. Daca stau in picioare e jale. Acum se vad si cheaguri micute si sangele are o culoare inchisa. Cred ca fac totusi un drum la Bucuresti azi. O sa vorbesc cu dr meu pe la ora 3 sa vad ce zice. M-am saturat de toata povestea asta. Daca iau tratament de sustinere pierd sarcina, nu iau tratament, iar se duce. Analizele sunt toate bune si sunt la zi cu ele. Ce naiba se intampla cu mine?
Pupici tuturor

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alyx spune:

quote:
Originally posted by catty

Dragele mele, eu nu mai inteleg nimic. Dimineata cand am vb cu dr meu angerarea se mai oprise, si stabilisem ca daca pana miercuri nu se opreste sa merg la Bucuresti sa ma curete. Treaba este ca de 2 ore curge rau de tot. Zici ca am dat drumul la robinet. Daca stau in picioare e jale. Acum se vad si cheaguri micute si sangele are o culoare inchisa. Cred ca fac totusi un drum la Bucuresti azi. O sa vorbesc cu dr meu pe la ora 3 sa vad ce zice. M-am saturat de toata povestea asta. Daca iau tratament de sustinere pierd sarcina, nu iau tratament, iar se duce. Analizele sunt toate bune si sunt la zi cu ele. Ce naiba se intampla cu mine?
Pupici tuturor

cat

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Of catty, nu stiu ce sa-ti spun. Du-te neaparat la doctor, nu sta asa. Si dupa, cand te mai linistesti, eventual mai vorbeste cu doctorul poate iti mai recomanda si alte analize care sa te ajute sa determini cauza acestor nenorociri. Ai grija de tine scumpa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Ce fac fetele mele dragi?
Multumesc de urarile de bine!

Catty, draga mea.......incearca totusi sa gasesti pe undeva bani cu imprumut si du-te la dr.! Nu neaparat la Bucuresti, dar la un eco bun, sa-ti spuna cum sta situatia la tine in uter.....e important pentru sanatatea ta si fizica si psihica sa stii clar cum sta treaba! Mai sangerezi? Faptul ca ai ramas insarcinata de 2 ori in timp asa de scurt e super, asta inseaman ca nu-s probleme de fertilitate si ca atunci cand o sa fii pregatita o sa ai bebel la burtic! Fa niste analize mai amanuntite inainte de a ramane din nou...poate e vreo pacatoasa de infectie care nu lasa sarcina sa evolueze! Ai grija de tine si sa ne mai dai vesti! Eu nu plec de-aici pana nu iau toate fetele inimoase la Odisee!

Teo.....asa cum ti-au spus si fetele si dr meu mi-a zis sa ma astept la menstruatie intre 4 si 6 saptamani de la avort......Mirelushei i-a venit la 8.....mie la 2 saptamani si am bagat cate 2 sangerari pe luna in ianuarie si februarie.....abia in martie mi-a venit ok la 28 de zile.....depinde de organism! O sa fie bine!

Maddy, sarcina usoara in continuare si bebel sanatos, norocos, cuminte si papacios!

Irda
cu Daria 13 iulie 2005 si 3s+6z

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

FELICITARI, LAURAAAA!!! Sa-ti dea DD un bebel sanatos si voinic si sa va bucurati in liniste de el.
Iata ca se intampla si minunea si Dumnezeu o sa-ti dea inzecit pe cat ai suferit tu.
Ma bucur nespus pentru tine .

Tin pumnii si pentru celelalte fete curajoase. Haideti fetelor, n-o lasati pe Laura singura la odisee...

Gabi 21+
Miracle inside,
Noi doi

Mergi la inceput