Durerea unei pierderi de sarcina (22)
Raspunsuri - Pagina 16
sicuta13 spune:
Fetelor ce va spuneam eu ca o sa avem plin de gravidute.
Felicitari Laura si Gina, sa aveti o sarcina usoara, multa sanatate si sa va bucurati de bebeii vostri!
Michelle, Lidia, Alina fetele ne-au dat un exemplu care trebuie cat mai curand urmat si de noi
Flavia e foarte bine la casa sa te relaxezi si sa uiti de servici
Catty ma rog pentru tine
Eu ma pregatesc de mutare la Timisoara.Mai am o saptamana in care trebuie rezolvate toate problemele
Poate acesta schimbare ne va fi de bun augurSper ca vom avea net ca nu stiu ce ma fac fara
Va pup pe toate
Cris
catty spune:
LAURA, GINA, IRDA, FELICITARI SI SARCINI USOARE!!! SA DEA DD CA TOTUL SA FIE BINE.
Fetelor, am vb cu dr meu dupa amiaza si mi-a spus "avort menstrual. Bb e pe duca". Apoi ca sa ma mai linisteasca putin mi-a spus "uite ca se poate si natural, dar e nevoie ca embrionul sa fie puternic". Maine mi-a spus sa fac un test si daca iese catusi de putin pozitiv maine noapte sunt la Bucuresti sa ma vada pt a exlude un SEU. El este maine de garda la Euro Clinic.
Nu cred ca 7 teste de sarcina au fost fals pozitive si sa va spun de ce sunt sigura cand spun asta. De 4 ani de cand incercam sa avem un copil cu exceptia lunii ianuarie si lunii asteia CM-ul meu a venit ceas la 27 de zile. Chiar si cand am bagat hormoni la greu si am avut niste raceli puternice jos organismul meu a fost ceas. Dupa ce am eliminat sarcina in februarie, CM-ul a venit fix la 27 de zile. Apoi sanii mei sunt mereu moi, chiar si la ciclu. In ianuarie si acum au fost umflati, f tari si extrem de sensibili. Ieri am avut aceleasi dureri ca atunci cand am eliminat prtima sarcina. Sunt prea multe lucruri care se leaga, si nici eu, nici dr meu nu credem ca a fost alarma falsa. Si ieri de ex, desi sangerarea era mai puternica, testul era pozitiv. Daca ar fi fost alarma falsa ar fi fost negativ fara dubii, nu?
Acum om vedea ce va vrea DD. Sper sa se termine o data tot chinul asta al meu si sa iasa soarele si pt noi. Va dau de veste maine dimineata ce si cum.
Pupici tuturor si seara buna
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
L5845 spune:
Catty nu mai fii trista iubita ! Sa fii optimista si increzatoare ca totul va fii bine si pentru tine. Iti tin pumnii sa fie totul bine, indiferent ce rezultate vei avea. Vine soarele si pe straduta ta, o sa vezi.
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Pana vine BB,mi-am inscris papagalutzu la concurs:/www.concurspapagali.lx.ro/detaliifoto.php?id_poza=502
Lau-Meli si
Maddycita spune:
Am pierdut si eu o sarcina anul trecut si a fpost oribil..nici nu vreau sa ma mai gandesc!
Dar acum sunt insarcinata in 9 sapt si sper sa fie bine.
L5845 spune:
Felicitari si tie Maddy si bine ai venit printre noi. Sa ai o sarcina usoara si un BB sanatos .
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Pana vine BB,mi-am inscris papagalutzu la concurs:/www.concurspapagali.lx.ro/detaliifoto.php?id_poza=502
Lau-Meli si
catty spune:
Neata dragele mele,
Eu nu stiu ce sa fac azi, adica sa merg la Bucuresti sau nu. Dimineata am mai facut un test si era slab pozitiv. O sa vorbesc si cu dr meu si o sa vedem ce hotaram pana la urma. M-as duce sa fiu sigura ca s-a eliminat tot, dar am o problema mare cu banii pe care nu ii am, si sa ma duc la un spital cu fite ma va costa destul de mult. Nu? Acum imi pun tot felul de intrebari: pana la urma ce nu a fost bine, si de ce am pierdut 2 sarcini in 3 luni. Oare ce analize ar trebui sa fac? Sunt asa deprimata, incat nimeni si nimic nu imi mai intra in voie. Mama ei de treaba.
Maddycita, felicitari pt sarcina. Sa dea DD ca totul sa fie bine de data asta.
O si buna si o saptamana cat mai linistita.
Pupici tuturor
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
irinabobe spune:
catty imi pare tare rau. dar nu te poti duce la un cabinet la tine in oras sa vezi daca ai eliminat tot, si eventual sa iti dea si niste medicamente care sa ajute la eliminare?
alyx spune:
Buna dimineata dragele mele.
In primul rand vreau sa felicit si eu fetele gravide. Laura, Irda, Gina, FELICITARI. BRAVO FETELOR. TOT RESPECTUL MEU PENTRU VOI.Nu vreau sa par melodramatica sau ipocrita, dar va spun sincer, cred ca nici cand am ramas eu gravida nu m-am bucurat asa de mult cum ma bucur pentru voi. Ati reusit sa treceti peste tot si ati avut curaj sa o luati de la capat. Felicitari inca o data.
Michelle sper ca azi esti mai bine. Este normal sa avem si zile grele dar eu stiu sigur ca pana la urma o sa reusesti sa invingi si tu durerea si teama. Iti tin pumnii stransi.
Cristina26 incearca sa nu te mai gandesti la ce a fost rau si la vorbele spuse de cei din jur (cu buna sau rea intentie). Cumva este firesc ca ei sa gandeasca asa. pentru marea majoritate sa faca copii este cel mai firesc si usor lucru. Asta este. Nu trebuie sa ne lasam coplesite de vorbele lor. Te pup si astept de la tine numai vesti bune.
Catty, nici nu stiu ce sa spun. Imi pare asa de rau si ma doare sufletul pentru tine. Si Stiu ca acum nici o vorba de incurajare nu te ajuta dar eu totusi ma gandesc ca vei putea sa ai si tu copilul tau pana la urma. Cel putin acum stii ca poti ramane insarcinata si natural. Oricum ar fi binesa poti merge la un doctor pentru a exclude problemele legate de o eventuala SEU. Te imbratisez si sunt alaturi de tine cu tot sufletul.
Falvia ce bine ca ai reusit sa stai la aer la tine acasa. Este foarte important si stiu ca este frumos. Si eu tot la casa stau si cunosc sentimentul pe care il ai cand vine primavara si poti petrece o dupa amiaza intreaga in curte, la aer curat.
Mirela sa stii ca si pe tine te astept cu vesti bune.
Eu am avut un week-end tare dragutel. Sambata am fost la un targ de carte de unde mi-am cumparat si niste carti, apoi am fost cu sotul la o bere. Nu mai iesisem de mult impreuna. Duminica am fost impreuna cu nasii la manastirile din neamt (noi suntem din Iasi). A fost placut si relaxant. Este prima data dupa pierderea sarcinii cand am iesit in week-end.
Vreau sa va mai intreb ceva, desi e un pic mai jenant. Sper sa nu ma considerati deplasata.
Pe biletul de iesire din spital dupa chiuretaj, dr. a scris printre altele ca se impune repaus sexual o luna de zile. Numai ca aseara nu am mai vrut sa respect aceasta interdictie. oare am facut rau. Nu am avut probleme nu m-am simtit rau dupa. dar totusi ma intreb..oare am gresit? Bineinteles ca ne-am protejat. Eu sper ca nu am deranjat nimic pe acolo.
Sper sa aveti o saptamana superba si sa zambiti cat mai mult.
alyx spune:
Maddy, iarta-ma ca am uitat sa te mentionez in mesajul anterior.
Felicitari si tie si asa cum am uitat eu sa te felicit un pic mai devreme, asa sa te uite toate necazurile si relele.