Durerea unei pierderi de sarcina (22)
Raspunsuri - Pagina 15
ingeras26a spune:
Laura, uraaaaaaaaaaaaa! bravoooooo! felicitari!!!!!! Doamne, cat ma bucur pentru tine!!!!!!! Sarcina usoara si bebel sanatos!!!!! uraaaaa!
Gina, felicitari muuuulte, sarcina usoara si bebel sanatos!
Catty, imi pare rau...
Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)
slideshow Maya
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti
Idaira spune:
Laura,sa fie intr-un ceas bun !!!!! Nici nu stii cit ma bucur pt tine!!!!! Pup,fata optimista!!!
L5845 spune:
BRAVO LAURA tiza mea ! FELICITARI !!!
IN SFARSIT AI REUSIT !!! Iti doresc din suflet sa ai o sarcina usoara, fericita si un bebe sanatos TUN!
GINA FELICITARI!!!
Si tie iti doresc din suflet sa ai o sarcina usoara si sa te bucuri de BB sanatos!
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Pana vine BB,mi-am inscris papagalutzu la concurs:/www.concurspapagali.lx.ro/detaliifoto.php?id_poza=502
Lau-Meli si
L5845 spune:
Catty, inca nici o veste? Sa stii ca m-am gandit si eu la fel ca si Michelle, ca daca iti iese negativ, este o mare posibilitate ca testul facut inainte sa nu fie bun si de fapt sa nu fi fost BB. NU vreau sa te intristez, iti doresc din suflet sa FIE BB si sa fie bine, dar ai putea sa iei in calcul si varianta asta.Oricum, indiferent de rezultat,iti urez liniste sufleteasca si sanatate maxima,ca asta e cea mai importanta.
Cristina26 La Multi Ani!, multa sanatate si fericire lalaturi de cei dragi tie.
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Pana vine BB,mi-am inscris papagalutzu la concurs:/www.concurspapagali.lx.ro/detaliifoto.php?id_poza=502
Lau-Meli si
anymony spune:
LAURA SI GINA FELICITARI!!!
sa va dea Domnul un bb sanatos si frumos si sa va bucure viata! sa va stearga cu un zimbet toate durerile de pina acum!
http://www.dropshots.com/anymony
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
mav spune:
IreneCAM, si la mine a doua menstruatie dupa chiuretaj a fost foarte abundenta, cu dureri f mari si cu chiar cu cheaguri de sange (nu am mai avut cheaguri niciodata inafara de pierderea sarcinii), astfel incat am fost destul de speriata. Dar a trecut si totul este ok acum. Probabil ca nu e anormal ce ti se intampla.
Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
cristina26 spune:
Laura draga, FELICITARI!!!!!!!!!!!!!!!!! Doamne, ce sentiment placut! Dumnezeu sa te poarte in mana Lui si sa te protejeze de tot raul pamantului.
Cristina_Ana sa stii ca si eu incep sa acumulez apa in organism. Trebuie sa avem grija si sa nu mancam sare de loc, eu mi-am taiat toata sarea din mancare, asa ca mananc numai duce (glumesc). Iar cu ingrasatul cred ca pot sa iau premiul I pentru ca cred ca m-am ingrasat cel mai mult dintre toate fetele pe care le stiu. Am o poza cu mine la masa afara si nici nu m-am recunoscut cat m-am facut de mare. Dar nu prea ma intereseaza acest aspect. Copiii sa fie sanatosi, asta e tot ce conteaza acum. Cu numele nici eu nu sunt 100% convinsa ca vreau Ecaterina, pt ca nimeni nu poate nici macar sa il pronunte numele asta.
Michelle draga mea, abea astept sa ne spui ca esti graviduta. Eu stiu ca tu esti o invingatoare
Flavia nu prea o bag eu in seama pe vecina mea din Hunduras. Stiu ca uni oameni gandesc ceva de genul asta, dar daca era cineva care sa mi-o spuna a fost numai ea. Pe de o parte stiu ca nu a fost cu intentie rea, asa e ea, daca gandeste ceva ea crede ca trebuie sa si spuna. . Multumesc pentru urari. Pupici tie, pe burtica si pt Dominic.
Va pup pe toate vad ca s-a facut tarziu si vreau sa fug pana la biserica.
Astept cu nerabdare ca lista cu gravidute sa se inmulteasca tot mai mult.
What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul
Va rog aprindeti o lumanare in amintirea bebelusului meu Paul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
25+ Ingrid Ecaterina si mami
Gina M spune:
Va multumesc fetelor!
In dimineata aceasta am repetat testul si tin sa impartasesc cu voi faptul ca, s-a pozitivat in prima secunda!Sunt tare fericita!
POZE +
Pepsi spune:
lauricule, iubito, uita-te pe prima pagina!!!, Doamne ce muuult ma bucur, si acuma ca ne dai voie lasa-ma sa te felicit din suflet, o meriti din plin, imi dau lacrimile, cind m-am trezit am zis oare a facut deja testul, abia astept sa vad, si uite ca m-am instalat cu un capucino, si ce vad!!!!BRAVOOOOOO!!!!ai speriat rau berzele alea cu jumulitul!sa stii ca nu stiu de ce si eu ma gindeam la gemeni!!!vom vedea, sarcina usoara mamico!merci de felicitari ptr cetatenie!(te iert ca gravidele uita, stiu din experienta)
GinaM, atit de mult ma bucur ptr tine, stiu prin ce ai trecut, am fost la aceeasi odisee!Bravo, ma bucur tare mult ptr tine, FELICITARI, sarcina usoara sa ai!
vai fetelor ce capitol productiv,deja 5 gravidute, si am o presimtire eu ca vor fi mai multe, bebei vin primavara!!cine mai urmeaza????
mcrissa, sa stii ca nu e coincidenta, uite laura si gina au fost cu noi 2 la odisee! si tu urmezi!!!!!
irene, nici eu nu am avut ciclu regulat dupa chiuretaj, dar nu am luat medicamente, nu stiu sa te ajut, poate totusi e mai bine sa suni la medic, macar sa intrebi, o fi normal sau nu!
cristina, mare figura esti cu germana si cu michelle, asa m-am gindit si eu!asa e ne-a facut laura ziua mai frumoasa cu vestile ei!da, mai am putin, cu kg am sa vad in mai cind ma duc la control, desi mi se pare ca am pus putin, sa vad ce zice, si am sa ma cintaresc si cind ajung la apartament!nu-ti fa griji, am pus 21 kg cu Dominic si am dat aproape tot jos, nu repede, fiindca vroiam sa alaptez cit mai mult,dar dupa 2 ani eram ca nouaof, imi pare rau ca te umfli, bei apa? eu, am avut noroc sa nu ma umflu nici cu Dominic nici acuma nu m-am umflat, cu DOminic ma umflasem in ultima luna. in schimb ma dor miine, calciiele, coloana, ca am doar 82 kg, fata de 60 cit aveam in 2003!(inainte de sarcini)
michelle, asa te vreau, bravo, bine ca ati prestat, acuma lasa stresul, vezi tu daca se prinde sau nu!ma faci sa rid cu germana, lasa ca va fi bine si vei intelege!
mirelush, hai la treaba si fuga dupa laura!!
irda, bravo, sinteti deja o echipa faina la odisee, si eu sint convinsa ca va vor mai urma si alte fete in ritmul asta!
ileana, cind ai cezariana, sint alaturi de tine!!!!bafta mare!!!
catty, cum esti?
ieri, am stat afara in curte de la 12 pina seara la 20, atit de bine ne-am simtit toti, zicea si sotul ca e una din cele mai frumoase zile din viata lui! e prima data ca stam la casa, inainte numa la bloc, am facut gratar, si Dominic s-a simtit atit de bineeee. si fetelor am facut ceva ce nu am mai facut de 3 ani, am cusut goblen, e una din marile mele pasiuni, acuma fac unul cu Isus, am altele terminate trebuie sa le inramez!
va pup pe toate, duminica placuta, si o saptamina plina de vesti bune!
Flavia 32+ David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
Michelle81 spune:
Buna fetelor!Azi am avut o zii minunata(nici nu puteam altfel dupa vestile pe care ni le-au dat LAURA;IRDA,GINA),a fost o vreme superba astazi,am jucat minigolf,am inteles tot ce am vb cu socrii totul a fost super azi!Acum savurez un Tiramisu si va invit si pe voi fetelor dragi!
Inca o data FELICITARI:IRDA,LAURA IOANA,GINA-m!!!Sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi si sa fiti fericite ca meritati din plin!!!!!!