Durerea unei pierderi de sarcina (22)
Raspunsuri - Pagina 14
Michelle81 spune:
Catty-vreau sa iti spun ceva desi mi teama sa nu te superi pe mine.Ma gandeam ca ai spus ca e sange curat te intreb:nu e posibil ca testul sa fi fost fals si poate ca e CM si nu ai pierdut sarcina ci poate nu a fost sarcina?daca ai fii pierdut sarcina ai fii sangerat mai tarziu si nu exact in erioada cand ar fii trebuit sa-ti vina CM,parerea mea!Ai repetat testul?Sa iti faci un alt test si daca e negativ poate ca totusi testul afost fals,se mai intampla sa stii!Te astept cu vesti si sa nu te superi pe mine ca am indraznit sa te intreb asa ceva!
baby_r7 spune:
Michelle fata si te rog sa incerci in continuare sa ramai, ca sigur, poate vom fii colege de odisee anul viitor.............
noi suntem in z19 si ne-am straduit sa vina bebe, acum nu ramane decat sa isi faca si natura "treaba"...........de azi am inceput sa iau utrogestan, la recomandarea dr. si sper sa fie bine.........
cum am vesti bune intru si va scriu......
Catty sper din tot sufletul sa intri cu vesti bune si sa fie bebe..........daca nu incearca in continuare si sigur vine bebe pana la urma..
poze
bebe al meu13 decembrie 2000
ROXANA
IreneCAM spune:
HEEELP!!!Fetelor, am o problema, poate stie vreuna dintre voi ce s-a putut intampla. Joi a venit CM dupa 10 zile de duphaston. E a doua menstruatie dupa cezariana, prima a fost relativ normala - cum imi aduceam eu aminte - si ca durere si cantitate. Problema e ca de azinoapte e ceva de speriat, fffff abundent si dureros. Acu' m-a lasat durerea, dar tot e fffff mult, nu stiu ce sa mai fac! Treaba e ca duphaston am luat dupa capu' meu. Intarziase CM si nu m-am dus la dr ca nu mai suportam sa vad dr si spital.Sper ca nu am facut vreo prostie...Offff, sunt f speriata, dc nu se normalizeaza lucrurile pana diseara cred ca va trebui sa merg la spital, desi am nu vreeeeeau!!!!
Voi ce credeti ca se intampla?Ati trecut prin ceva similar??
Pupici tuturor si FELICITARI LAURA!!
Andra
Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala...Isabela de Castilla catre Cristofor Columb
cristina_ana spune:
LAURA, FELICITARI!!!!!!!!!!!!!!
Eram sigura ca esti gravi!!!!!! Acum m-am trezit si eu si bineinteles ca primul lucru a fost sa deschid calculatorul sa vad ce vesti ne dai. Ai vazut ce cadou frumos ti-a adus iepurasul? Astazi o sa faci multe fele fericite cu vestea asta. EU una ma bucur de parca eu as fi ramas din nou gravi. Nu vezi, pentru Michelle, parca nici germana nu mai e asa de urata de cand cu vestea asta frumoasa.
Michelle, ma bucur mult ca ai reusit ieri sa iti revii si sa . Asa te vreau, ca doar nu o sa o lasati mai fetelor singurica pe Laura la odisee! Fuguta dupa ea!!!
Irda, Catty, voi cum mai sunteti?
IreneCAM, si eu dupa ce am nascut am avut vreo doua CM-uri ingrozitoare. Aveam o hemoragie de nu ma mai puteam tine pe picioare. Curgea sangele efectiv ca la robinet. Acuma chiar nu mai stiu daca a fost primul sau al doilea CM asa. PArca imi amintesc ca spuneau fetele la un moment dat ca dupa nastere sau avort e asa-zisa mica menstruatie, dupa care urmeaza cea "adevarata". Eu zic sa nu te ingrijorezi, stai in pat si o sa iti revii pana diseara.
Cristina, 24+ si bebe scump
POZE
POZE BURTICA SI BEBE
cristina_ana spune:
GINA, FELICITARI SI TIE PENTRU SARCINA!
Eu te admir de mult pentru optimismul tau, esti o femeie puternica si minunata. Mi-a placut ca tot timpul ai intrat sa le incurajezi pe mamicile de mai-iunie, chiar daca tu din pacate a trebuit sa parasesti acea odisee. De data asta o sa fie bine!
POZE
POZE BURTICA SI BEBE
blueeyes2003 spune:
Laura, Felicitari din toata inima!!!Doamne,cat ma bucur pentru tine!Sa dea DD sa ai o sarcina cat mai usoara si un bebe sanatos!
Zilele astea ar trebui sa-mi vina CM si trecem si noi la treaba!Tare mult mi-ar placea sa fim colegute!
GinaMfelicitari!!!Sarcina usoara si un bebe sanatos!
Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo
Irda spune:
Salutare fetele!
Felicitari Gina! Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos, norocos, cuminte si mancacios!
Catty, draga mea, ai repett testul?
Felicitari Laura.....hai ca dau si eu o raita pe la Odisee sa-ti tin companie!
Fetelor care incercati....noi va asteptam cu bratele deschise la Odiseea de ianuarie-februarie 2008!Pot sa pun pariu ca o sa fim multe gravidute de-aici si acolo!!!
Eu am mai facut un test de dimineatza si a2-a liniuta a aparut dupa 1 min. desi mai pala decat cea de test, dar mult mai accentuata decat cea de acum 2 zile....cand trebuia sa ma uit foarte atent sa vad un pic de roz!
Pupicei fettele!
Irda
si Daria 13 iulie 2005
Poze Daria
cristina_ana spune:
Cristina26, nu mai lua in seama toate rautatile oamenilor. De-astea ai sa tot auzi, ca lume a e rea, mai ales babele care nu au ce face toata ziua! Tu bucura-te de minunea din burtica, asta e cel mai important pentru tine acum. EU nu m-am hotarat inca ce nume o sa aiba bebele meu. Mare problema, nu cad nicicum cu sotul la o intelegere. Daca era fetita aveam o lista intreaga de nume care imi placeau, dar la baietei mi se pare mai greu.
Mirelus, tu ce zi esti? Facem galerie luna asta si la tine?
Flavia, nu-mi vine sa cred ce putin mai ai si o sa iti cunosti puiul din burtica! Cum mai stai cu kg.? Eu nici nu mai am curajul sa ma urc pe cantar. Ma umflu pe zi ce trece, retin si apa, si am mainile si picioarele butuci. Tare nasol!
Fetelor, saptamana viitoare naste Ileana! Am asa emotii pentru ea! Sper sa mai intre sa ne mai dea vesti.
POZE
POZE BURTICA SI BEBE
blueeyes2003 spune:
Cristina eu sunt in Z22 si in 2,3 zile ar trebui sa-mi vina CM daca nu s-a dereglat prea rau!Nu trebuie sa-mi fcaeti galerie pentru ca nu am incercat de luna aceasta si sigur nu este nimic!
Incearca sa bei cat mai multe lichide,si mie mi se umflau rau picioarele la prima sarcina si trebuia sa beau 2-3 litri de apa pe zi.
Ce frumos ca Ileana mai are asa de putin si isi tine puiul in brate!Sper sa reuseasca sa intre si sa ne spuna cand va fi marea intalnire!
Irda bine ca te-ai mai linistit,fuguta la odisee ca te asteapta Laura!Tu iei Utrogestan? Daca da,cum ti-a zis sa-l iei?
Catty esti bine?S-a oprit sangerarea?Mai fa un test de sarcina!
Andra nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi.Si la mine dupa cezariana primul CM a fost foarte abundent,dar pe urma a revenit la normal.Nu cred ca are vreo legatura cu Duphastonul.
Si acum,dupa chiuretaj,primul cm a fost abundent,chiar ma ingrijoram ca nu stiam ce se intampla.
Stai linistita si o sa revina la normal.
Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo
elaa spune:
laura laura, ti-a fost frica de mine si ai fugit la odisee , mama ei de fata, sa stai acolo 9 luni si dupa cele 9 luni sa intri sa ne inveti si pe noi astea mai mici cum sa hranim,sa'mbaim bebeii, uite ca mai facut sa intru pe net si de acasa, ca de regula intru numai de la birou, dar de....eram tare curioasa cum e noul test al tau...si vreau sa te felicit, ma bucur sincer pentru tine si ma rog sa fie bine pana la capat
pupici si spor la treaba celorlalte fete
eu is z 11, in ziua 9 aveam un singur folicul pe ovarul stang, maine merg iara la monitorizare ,sper sa fie ok si dupa hsg sa ma luati si pe mine la odisee
http://tt.lilypie.com/TnCpp3.png-decembrie 2006
Ela