Durerea unei pierderi de sarcina (22)
Raspunsuri - Pagina 13
Laura Ioana spune:
Mcrissa multumesc, iubita! Tare m-am mai gandit la tine zilele astea! Ai avut mare dreptate! Am deschis odiseea si te astept si pe tine sa te inscrii la mamici de ianuarie-februarie 2008
Poze Laura
Gina M spune:
Felicitari pentru sarcina Laura Ioana! Ce frumos!
In seara aceasta si eu am aflat ca sunt insarcinata din nou! Dumnezeu este bun! Sper ca de data aceasta sa, nu mai pierdem sarcinile, sper ca totul sa fie bine si sa avem parte de o odisee tare frumoasa.Te
Testul este AICI!
Am avut UM pe 24 Martie si voi fi mamica de decembrie.
V-om fi din nou colege sau, vei incepe odiseea anului 2008?
POZE +
Laura Ioana spune:
Gina ce ma bucur pentru tine! Doamne ajuta sa fie bine de data asta Multumesc mult pt felicitari! Eu am UM 28 martie si am deschis Odiseea 2008 Sa ai o sarcina fara probleme si un bebic sanatos!
Poze Laura
mcrissa spune:
Gina_M felicitari pentru sarcina!!! sa ai o sarcina cat mai usoara si un bebe sanatos!!!
Laura Ioana, Gina_M, doua colege drage de la odiseea de mai-iunie.sper sa va urmez si eu cat de curand!
Mcrissa in asteptarea mormolocului
baby_r7 spune:
Laura atunci : FELICITARII SA AI O SARCINA USOARA, UN SANATOS CARE SA ITI LUMINEZE VIATA!!!!!!!!!
Gina SA AI O SARCINA USOARA SI SA FIE SANATOS !!!!!!!!
Neata la fete..........
poze
bebe al meu13 decembrie 2000
ROXANA
Michelle81 spune:
LauraIoana-Doamne cat de mult ma bucur,abia am asteptat dimineata sa vad ce scrii!Nu te-ai lasat,ai luptat atat pana ai deschis odiseea de 2008!FELICITARIIII!!!!Nu stiu ce sa iti spun,atat de mult am bucur pentru tine,stiu cat de greu ti-a fost dar nu ti-ai pierdut niciodata speranta!!!Esti un exemplu!Bravo!Meriti din plin!FELICITARI SI SARCINA USOARA ITI DORESC DIN TOATA INIMA!mA BUCUR ATAT DE MULT!felicitariiiiiiiiiiii!!!!!!!
kateryna spune:
quote:
Originally posted by catty
Dragele mele, de abia acum am reusit sa va scriu. Am vorbit cu dr meu care mi-a spus sa iau duphaston 3/zi si scopantil cca 6 pe zi. Dupa ce am luat duphaston a inceput sangerarea mai tare. Era si este sange curat, fara cheaguri sau altceva. Acum sangerarea s-a mai oprit putin, dar.......... Treaba este ca m-a durut burta de ziceam ca mor, si ma lasa cca 1 ora dupa scopantil. La gratar m-am prefacut ca ma simt bine, dar imi vine sa urlu. Mi se pare atat de nedrept totul, incat nu stiu ce sa mai cred. Maine dimineata mai fac un test, desi cred ca este totul degeaba. S-a dus si sarcina asta. Mama ei de treaba. Nu inteleg de ce trebuie sa trecem prin atatea chinuri, sa ne facem sperante, sa visam si totul sa se termine intr-o clipa. Viata asta este de cacao. Scuze ca spun asta, dar stiti toate ca am dreptate. Stau si ma intreb: daca pierdeam sarcina erau cheaguri nu sange curat, sau nu? Incerc sa imi dau seama unde am gresit, ce nu a mers bine, ce s-a intamplat de fapt? Nu stiu cat sunt de coerenta, dar acum plang si nu pot sa imi pun gandurile in ordine.
Pupici tuturor si seara buna
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
Daca e sange curat poate e ciclu peste sarcina. Stiuc a se poate.
Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)
www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George
kateryna spune:
Laura, felicitari!!! Ce mult ma bucur pentru tine!! Sarcina cat mai usoara!
Fetelor, ce capitol productiv aveti! Sa va dea Domnul cat mai multe || pe teste!
Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)
www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George
Michelle81 spune:
GinaM-FELICITARI PENTRU SARCINA!!!Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos in brate!
Irda-e de la implantare mai mult ca sigur!FELICITARI!!!!!!O sa fie bine de data asta sunt sigura!!!Sarcina usoara sa ai draga si sa iti tii piutul sanatos in brate!
LaURA-inca o data vreau sa te felicit!!!Sa ai o sarcina cu putine greturi si un bebik asa ca tine ca tine,sanatos si luptator!
Cate vesti bune astazi!Nimik nu imi mai poate strica ziua,cred ca stiu germana perfect azi de la atata bucurie de dimineata!Atat de mult ma bucur pentru voi fetelor!Sa o tineti tot asa.Hai cine urmeaza la odisee?Mcrissa,l5845,Ella,andreea-va astept sa le urmati pe fete la odisee!
Astea da vesti!!!!
mav spune:
Laura si Gina, FELICITARI DIN TOT SUFLETUL!!!!
Fie ca gandurile noastre bune sa ajunga la voi, sa va "imbratiseze" si sa va apere de rele! De data asta va fi foarte bine! Felicitari, luptatoarelor, sarcina frumoasa, nastere usoara si bebelusi cuminti si mancaciosi va doresc!!!!!!!!
Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)