Durerea unei pierderi de sarcina (22)
Raspunsuri - Pagina 12
ancadragoman spune:
Oana deja ai 25 de saptamani.....ce repede trece timpul
anca 11+
vine bebe....
poze
Michelle81 spune:
Alyx-imi pare rau ca ai ramas atat de greu gravida,ca ai avut probleme si tu si sotul tau dar eu sunt sigura ca vei ramane in curand din nou gravida si ca totul va fii bine snt sigura ca Dumnezeu iti va da o minune de copilas sanatos dupa cat te-ai chinuit!!ai dreptate trebuie sa luptam cu noi insine chiar daca e atat de greu insa uneori pare atat de imposibil!!
Cristina-Ana-iti multumesc ca,garvidutza fiind inca ne mai scrii,nu ne-ai uitat si ne incurajezi mereu.Asa este,frica nu va disparea niciodata chiar daca mai astept o luna doua trei,un an...incerc sa lup dar cateoadata asa imi vine sa renunt...insa sper sa nu ma las!ce face micutul?
Pepsi-ai dreptate cand spui ca am atatea exemple optimiste in jur numai ca uneori asa pik in butoi..offf!!!Iti multumesc ca esti alaturi de mine mereu!As vrea sa fiu si eu mai tare sa nu ma mai las asa,uneori chiar ma intreb daca nu va stresez cu starile mele,nici nu mai stiu!Ma bucur ca a venit si la voi caldura asa cum ti-ai dorit!
Mariana1976multumesc ca esti alaturi de mine!dar tu cum mai esti?
Cristina26-nu cred ca sunt o invingatoare asa cum spui tu,uite nu vezi cat de des plang si sunt la un pas de a-mi pierde orice sperantaa ca va fii bine!Imi pare rau de ceea ce au spus vecinele alea ale tale,ce stiu ele ce inseamna sa pierzi un copil si sa stii ca asa e peste tot,noi cele care am pierdut cel putin o sarcina sunt privite ca "ciudate"ca si cum"ar fi ceva rau cu noi"dar stii ce sa nu-ti pese ce zice lumea ca tu nu traiesti cu ea ci cu familia ta care te cunoaste si intelege ce inseamna!Ce face micuta?Mersi pentru cuvintele tale!
Fetelor sa stiti ca v-am ascultat sfaturile si astazi la amiaza am facut ...da da asta am facut!maine mergem la grill la socrii si iar vin cu capul calendar,am sa am uit deseara pe un dictionar sa cunosc toti termenii legati de un grill in germana ca nu-mi storc prea tare creierul maine!Apoi vom merge sa jucam minigolf si apoi nu mai stiu...
Laura-sa faci bine sa ne dai vestea cea buna de dimineata ca sa-mi incep ziua bine cu zambetul pe buze inaninte de a merge la socrii,te rog eu!
Va multumesc la toate ca sunteti alaturi de mine si ma incurajati mereu si nu ma lasati sa renunt!
Irda spune:
Salutare fetele!
Hai ca mi-a mai venit si mie inima la loc un pic....am mai facut un test asa....hodoronc-tronc in miezul zilei ,......pe la 4 si a-II-a liniutza a iesit mai pronuntata decat aia de la testul de dimineatza!:D
Eu zic ca o fii de bine...sper!
Laura...te-astept si pe tine sa fii convinsa 100% sca sa deschidem Odiseea de 2008!
Catty.....cum mai esti iubita??!!
Zii ceva!
Hai ca poate si la tine e de la implantare .......pupicei si te asteptam cu vesti!
Noapte buna fetele mele dragi!
Irda
si Daria 13 iulie 2005
Poze Daria
L5845 spune:
Laura momentan nu zic decat atat.Te asteptam cu vesti clare II maine.
Michelle sa stii ca ma alatur Flaviei si iti dau bataitza. De ce nu incerci iubita, sa te bucuri de momentele de dragoste alaturi de sotiorul tau, fara sa te mai gandesti la altceva? Lasa amarul deoparte si bucura-te de viata si iti voi repeta la nesfarsit asta, pana o sa te linistesti .
Irda nu te nelinisti, o sa fie bine.Uite ca ai si venit cu veste buna, pana m-am tot invartit eu cu scrisul.
Catty si tie iti zic sa stai cat mai calma si sa iei ce ti-au zis fetele, macar pana ajungi la medic. Eu zic si simt ca o sa fie bine si cu tine si cu Irda.
Pepsi se pare ca alergia sau raceala se ia si prin DC sau de la faptul ca amandoua suntem cam din aceeasi zona a vestului tarii? Spun asta fiindca de ieri dimineata, cand m-am trezit cu durere de gat, stranut de la orice de mama focului. Abia cand am iesit afara din casa, am vazut pe strada plin de puf de la plopi...asa ca s-a elucidat misterul. Pe langa asta,m-au luat azi niste dureri de burta, de parca as avea legata o punga cu pietre, asa simt, iar albusul s-a cam dus. Cu toate astea, am din plin si poate s-o prinde pana urma ceva, ceva .
Sanatate, ca-i mai buna decat toate si -ici la toate fetele.
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Pana vine BB,mi-am inscris papagalutzu la concurs:/www.concurspapagali.lx.ro/detaliifoto.php?id_poza=502
Lau-Meli si
catty spune:
Dragele mele, de abia acum am reusit sa va scriu. Am vorbit cu dr meu care mi-a spus sa iau duphaston 3/zi si scopantil cca 6 pe zi. Dupa ce am luat duphaston a inceput sangerarea mai tare. Era si este sange curat, fara cheaguri sau altceva. Acum sangerarea s-a mai oprit putin, dar.......... Treaba este ca m-a durut burta de ziceam ca mor, si ma lasa cca 1 ora dupa scopantil. La gratar m-am prefacut ca ma simt bine, dar imi vine sa urlu. Mi se pare atat de nedrept totul, incat nu stiu ce sa mai cred. Maine dimineata mai fac un test, desi cred ca este totul degeaba. S-a dus si sarcina asta. Mama ei de treaba. Nu inteleg de ce trebuie sa trecem prin atatea chinuri, sa ne facem sperante, sa visam si totul sa se termine intr-o clipa. Viata asta este de cacao. Scuze ca spun asta, dar stiti toate ca am dreptate. Stau si ma intreb: daca pierdeam sarcina erau cheaguri nu sange curat, sau nu? Incerc sa imi dau seama unde am gresit, ce nu a mers bine, ce s-a intamplat de fapt? Nu stiu cat sunt de coerenta, dar acum plang si nu pot sa imi pun gandurile in ordine.
Pupici tuturor si seara buna
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
blueeyes2003 spune:
Nu pot sa cred ce veste am pierdut astazi din cauza ca am avut probleme cu net-ul!
Laura eram sigura!Ma bucur din toata inima pentru tine,stiu ca nu vrei sa te felicitam inca dra nu incape indoiala ca esti -dutza!Ai avut atatea semne si acum si un test slab pozitiv,asta pentru ca esti in Z25,dar maine sigur va arata II.Ma abtin cu greu pana maine!Nu ai idee cat de mult ma bucur pentru tine!Imi tresare inima de bucurie!
Maine te asteptam cu vestea cea mare!
Irda ma bucur ca te-ai linistit,iti doresc din suflet sa fie totul bine!Sa fugi cu Laura si Catty sa deschideti odiseea pe 2008 si sa ne primti si pe noi!
Catty linisteste-te si incearca sa gandesti pozitiv chiar daca este greu!
Si eu stiu ca daca pierdeai sarcina ar fi trebuit sa fie cheaguri.Nu te alarma,sunt multe fete care au avut sangerari la inceput si acum au trecut cu bine peste primul trimestru de sarcina.
Ma rog pentru tine sa fie bebe la locul lui si totul sa decurga normal!Dumnezeu e mare,ai incredere!
Michelle nu te descuraja,te rog frumos,e normal sa-ti fie frica dar trebuie sa incerci sa o invingi!
Foarte bine faci ca prestezi in continuare.Am promis ca vom forma un grup la odisee,nu?
Petrecere frumoasa maine la socri!
Cristina26iti multumesc pentru gandurile bune!
Foarte urat din partea vecinelor tale sa-ti spuna ca este ceva in neregula cu tine!Ai mare dreptate,nu o sa putem schimba niciodata mentalitatea oamenilor!Sunt oameni care nu-si dau seama cat rau ne pot face prin anumite comentarii deplasate!
Flavia,Cristina,Alina,Lau-Meli, si restul fetelor va pe toate si va doresc o duminica placuta!
Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo
Liana30 spune:
nu m'am putut abtine sa nu intru si aici sper ca ma iertati,..
Laura te puppppp felkicitarii din toata inima mea de olteanca,,sunt fericcita si sunt sigura ca totul va fi bineeee..si iti mai urez asa..vedeate\as ca pe mine.,.na!!!ca vazui ca iti doresti 2..vezi ca se ia
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"15
Nasica
L5845 spune:
Catty, incearca sa te linistesti ca-ti faci mai mult rau decat bine. Vezi maine cum e cu testul si pana atunci fii calma. Eu cred ca o sa fie bine.Ai grija de tine .
blueeyes tu cu ce te mai lauzi? In ce zi esti?
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Pana vine BB,mi-am inscris papagalutzu la concurs:/www.concurspapagali.lx.ro/detaliifoto.php?id_poza=502
Lau-Meli si
Laura Ioana spune:
Fetelor sunteti de milioane! Voi mi-ati dat ideea ca as putea sa fiu insarcinata, dupa ce m-ati incurajat vineri, cand testul parea negativ (dar io vazusem o umbra a umbrei liniutei acolo)! Ieri a doua liniuta parea sa se contureze mai bine si azi...se vede si mai bine E pala, mult mai pala decat cea de control, dar e acolo Doamne nu-mi vine a crede! Acu' puteti sa ma felicitati!
Mariana multumesc mamico pt galerie! Ce mai faci, cum e cu 4 bebici? Stiu ca te descurci oricum si esti de admirat
Flavia draga mea mi-ai dat aripi cand mi-ai spus de carabusi, ca-s semn bun Mare incredere am in zana noastra buna de peste ocean Apropo io nu am vazut ca ai scris de cetatenie ori sunt cu capul in traista Felicitari, sa fie intr-un ceas bun! Fata care-mi face masaj se muta din toamna in Canada si raman fara ea Ma bucur ca s-a mai incalzit si la voi si poti sta afara (super ca stai la casa si iesi imediat)!
Oana multumesc, esti o draguta! Nu plange ca faci rau lui bebe! Ne mai vedem pe la odisee, nu?
Michelle iubita uite ca am scris devreme, nu v-am tiinut in sah. M-am culcat la 2,30 si la 7 fara un sfert eram la si asteptam rezultatele la test AM vrut sa ma culc la loc, dar ce...crezi ca mai pot! Hai sa spun fetelor
Lau multumesc tizo! Te astept si pe tine la odisee, cat de repede
Mirelus multumesc mult! Si pe tine vreau sa te iau la odisee! Nu mai astepti inca un ciclu, nu?[D:] (eu tot te pistonez, pana cedezi)
Liana burticoasa de gemeni, multam fain! Si poate ma molipsesti, intradevar, de gemenei Ar fi super, dar bine e si unul, dar sanatos sa fie
Cristina26 pentru ziua ta!
Fetelor nu degeaba le-am promis berzelor jumuleala, ati vazut?
Catty poate sarcina ta se fixeaza si-si face loc in burtica! Sper sa-ti iasa testul de azi si mai pozitiv decat cel de data trecuta! Sa iei si no-spa, pe langa scopantil (asa luam si eu la sarcina cu fetita). Ma rog pentru voi (tu si bebe, adica)
Poze Laura
mcrissa spune:
Laura eram sigura ca tu vei deschide odiseea.nici nu m-am trezit bine ca am deschis calculatorul sa vad cum e testul.eu am avut de mult o presimtire ca tu vei deschide odiseea.ma bucur atat de mult pentru tine, parca as fii eu insarcinata
Iti doresc din tot sufletul o sarcina usoara si un bebe sanatos!!!
Mcrissa in asteptarea mormolocului