Durerea unei pierderi de sarcina (22)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Michelle iubita stiu ca doare si faci bine ca plangi cand iti vine! Te mai descarci, ca alfel o iei razna! Lasa ca vei vedea un test cu doua liniute si vei fi cea mai fericita Maine sper sa ma poti felicita complet

Irina ce mi-ar placea gemeni, dar nici la tripleti nu m-as plange

Irda suntem in aceeasi zi, poate deschidem odiseea impreuna

Idaira nu vreau sa mai fac azi alt test, ca abia se vedea umbra cu prima urina. Maine dimineata

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Alyx-de multe ori incerc sa imi spun"o sa fie bine ,o sa fie bine" dar imi aduc apoi aminte cat de mult am sperat ca fetita o sa fie bine cum 7 saptamani(din saptamana 17 pana in saptamana 24 de sarcina)am sperat,m-am rugat si mi-am tot spus ca o sa fie bine dar nu a fost.asa ca are vreun rost sa sper ca va mai fii vreodata bine?Si ca inainte nu va mai fii niciodata,fericita nu voi mai fii...Incep sa-mi pierd speranta si aia mica care o mai am,poate ca o iau razna sau poate ca era mai bine sa nu o vad pe fetita sau poate ca nu,nu stiu ce sa spun.Mi-am dorit un copilas din tot sufletul ,i-am fi daruit toata dragostea si atentia,eu si sotul,ar fi fost TOTUL pentru noi!Ma doare sufletul si iata-ma din nou plangand pentru ca nu inteleg aceasta nedreptate si nu stiu cum pot tari cu aceasta durere toata viata mea.Cand zambesc sau rad devin dintr-o data trista,poate pentru ca nici nu mai stiu ce inseamna sa razi din suflet sa fii fericit...Fetita noastra a fost si este parte din noi si ne lipseste atat de mult...Off atat de rau doare!De multe ori ma gandesc ca mi-am dorit doi copii si am doi deja ,daca Dumnezeu nu-mi va mai da copii sanatosi?
IreneCam-la doctor merg vinerea viitoare la ora 17,sper sa fie totul bine!Da imi doresc mai mult ca orice un puiut in burtica dar dupa ceea ce s-a inatmplat cum as mai putea sta relaxata noua luni de zile,nu stiu daca as rezista,mi-ar fii atat de frica pentru ca acum cu fetita mi-am consumat toata puterea si nu as mai putea indura o dezamgire ca asta..Nu stiu ce sa mai fac,imi doresc un copilas dar sa si stiu ca va fii bine pana la sfarsit,sa nu fiu nevoita zi de zii sa ma intreb"oare maine va fii totul bin sau nu?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alyx spune:

Michelle sigur ca doare si ca ti-e teama sa speri. Sigur ca nu vei mai fi niciodata la fel ca inainte. Nici una din noi nu va mai fi. Suntem marcate pentru totdeauna si nu ne ramane decat sa invatam sa traim cu asta. Stiu ca pare ciudat ce-ti spun si te rog sa nu te superi pe mine, dar incearca sa vezi partea plina. macar ai ramas gravida de dpua ori. Eu am incercat un an si ceva pana am reusit. Si atunci am facut stimulare iar sotul a facut un tratament de 10 zile pentru ca avea o usoara oligospermie. Nu stiu si nu voi afla niciodata de ce s-a oprit sarcina din evolutie. Nu stiu daca de vina am fost eu, sau tratamentul sotului sau stimularea ovariana. Nu am certitudinea ca problema sotului nu a revenit, nu stiu nici macar daca voi mai ramane gravida vreodata, avand in vedere modul cum a fost obtinut sarcina. Posibilitatile noastre materiale cu greu ne-ar permite, in eventualitatea in care ar fi necesar, sa facem un FIV. Si chiar presuspunand ca voi mai ramane gravida nimic nu-mi ofera garantia ca sarcina mea va trece de 2 luni. Nimeni si nimic nu ne ofera nici o garantie. Si ca sa-ti ofer tabloul complet al situatiei mele, mi-e groaza de momentul in care, luna viitoare, va naste sora mea. Sigur voi avea iar o cadere.
Cu toate astea exista ceva in mine care ma trage mai departe, ma ajuta sa ma tarasc si sa ma ridic atunci cand sunt pe fundul butoiului. Este bine sa plangi, sa te descarci. Niciodata nu-ti vei uita fetita, asta e sigur. dar trebuie sa gasesti in tine resurse sa mergi mai departe. Nimeni nu te poate ajuta in chestia asta in afara de tine. cei din jur pot doar sa ne compatimeasca, sa ne incurajeze, sa ne sustina prin mijloacele lor. Dar singurele persoane care ne pot ajuta sa iesim din starea asta cumplita suntem tot noi. Luptam cu noi insine, cu durerea noastra cu temerea noastra cu incertitdinea noastra. Dar asta este lupta pe care trebuie sa o ducem pana la capat.
Pare ciudat chiar si pentru mine sa-ti spun toate astea, mai ales ca acum eu nu am nici un curaj, dar indiferent ce o fi cu mine, mi-ar placea ca voi cele care ati suferit mai mult ca mine sa puteti merge mai departe. Pentru ca asa, in reusitele voastre, poate voi gasi si eu curaj sa merg mai departe.
te pup si te imbratisez si sper sa-ti revii curand din aceasta pasa neplacuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

quote:
Originally posted by Laura Ioana

Dragelor am refacut calculul, ca-mi daduse cu virgula prima data Azi sunt in Z25, nu 26 cum credeamUM 28 martie. Asta e semn bun, nu? Se va pozitiva testul mai bine in zilele urmatoare, daca se vede ceva de pe acum Doamne ajuta

Poze Laura

Laura, Doamne ajuta! OOOOO, ce veste minunata!!!!
Io sper din tot sufletul sa ai macar gemeni!

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
poze
ursuletul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Laura, ma bucur mult, mult de tot pentru tine! Nici eu nu o sa te felicit inca, desi sunt sigura ca esti gravi! Nu exista teste fals pozitive. E normal ca a doua liniuta sa fie atit de palida, ca doar esti abia ziua 25. Sa iei neaparat utrogestanul, chiar daca iti da ameteli. Eu iau 4/zi si cam doua ore parca plutesc, asa de nasol ma simt de la ele, dar nu renunt, ca bebe e cel mai important acum.
Irda, tinid cont ca tu ai avut sangerari si la primele doua sarcini, eu cred ca la tine este vorba de o insuficienta de progesteron, asa ca nu intrerupe nici tu utrogestanul, in nici un caz. Hai, ca o sa fie bine, si Revelionul acesta il petreci sigur in maternitate cu bebe mic in brate!!! (si apropo de data nasterii, copilul tau si al Laurei o sa fie capricorn, asa ca mine. Va zic eu ca e o zodie buna, sunt copii cumintei foc! )
Michelle, si eu cind eram la ovulatie ma lua o frica mare de tot, imi venea sa renunt si sa mai astept o luna, dar am stiut mereu ca numai o noua sarcina o sa ma ajute sa ma vindec, si am avut dreptate. Acum am senzatia ca am visat tot ceea ce mi s-a intimplat anul trecut, nu-mi vine sa cred ca mi s-a intimplat mie. Mult curaj, iubita, nu mai astepta, si luna viitoare o sa fie la fel, frica nu o sa dispara. Hai, ca mai ai sanse si azi sa se prinda, du-te si , apoi fugi repede cu fetele la odisee!

Cristina, 24+ si bebe scump

POZE
POZE BURTICA SI BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Laura draga, atat de mult ma bucur pentru tine, ca imi vine sa strig de bucurie. Din cate stiu eu, la testele de sarcina nu exista fals pozitiv, doar fals negativ. Deci daca e pozitiv atunci asa este. Felicitari!!!!
Michelle draga mea stiu ca iti e greu, dar eu stiu ca tu esti o invingatoare, vei lupta si vei supravietui acestei experiente cumplite din viata ta. Asteptam sa ne dai vesti mari , dar pt asta trebuie sa te pui pe treaba.
Caty , eu cred ca sotul tau va fi deprimat doar pentru faptul ca stie cat de mult iti doresti tu copilul. El vrea sa te faca fericita iar de data asta nu a putut. Daca tu incerci sa pari pozitiva in fata lui si sa ii spui ceva de genul: se pare ca nu s-a prins sarcina dar tie iti place sa exersezi pana sa prinde si dupa, cred ca sotul tau se va simti mai usurat. Sotul meu asa e, daca sunt eu deprimata, se deprima si el (pt ca nu sunt eu fericita) asa ca incerc sa ascund de el pe cat pot perioadele mele de cadere.
Flavia draga 32 de saptamani, vai ce ma bucur. Oau ce fain. . Draguta de tine prin ce sperietura ai putut sa treci cu Dominic. Ai grija mare de tine acum. Felicitari pentru cetatenie!
Alix, eu nu cred ca e nimeni de vina pt ceea ce ni s-a intamplat. Nu are nici un rost sa gandesti asa. Imi amintesc ca acum o luna am mers sa iau pranzul in oras cu 2 vecine de la mine din cartier. Ele stiu de Paul si mi-au spus ca trebuie sa am grija ca acum sunt la sarcina a 2-a si bla, bla. Eu le-am corectat si le-am zis ca eu sunt la sarcina a 4-a ca primele doua s-au terminat in avor spontan. Ceea ce m-a mirat a fost ca una dintre ele mi-a spus "ooo, deci trebuie sa fie ceva rau cu tine, nu e normal ...", apoi eu i-am spus ca nu ii nimic rau cu mine, asa imi venea sa strig la ea sa ma lase in pace ca nu ii treaba ei... eu cred ca mentalitatea oamenilor nu o putem schimba niciodata dar ceea ce putem sa facem noi e sa le aratam ca ne putem ridica deasupra prejudecatilor lor. Eu o sa fiu bine, Alina, si tu vei fi bine... curand vom afla ca o sa ai in bratele tale copilasul mult dorit. Ai grija de tine. Multa putere!
Irda felicitari draga mea. Sarcina si nastere usoara si copilas sanatos sa iti dea Dumnezeu!
Mirelus ma bucur mult sa stiu ca esti bine. Abea astept sa ne spui ca esti graviduta.
Andra am examele de sfarsit de an. Termin si eu facultatea asta in sfarsit.
Mcrissa sper si eu ca si Michelle sa nu iti vina uratii 9 luni. Ai grija de tine dragutico.
Andreea16 La multi ani cu intarziere! E uimitor cat de repede trece timpul, am implint si eu 30 de ani acum 10 zile. Nici nu imi vine sa cred uneori, desi stiu ca e o varsta foarte frumoasa.In legatura cu scoala, nu te stesa nici tu prea tare cu examenele, imediat se termina si semestrul acesta. Parca ieri am inceput facultatea aici si uite ca deja o si termin. Succes la examene!
Cristina_Ana ce iti face printisorul? Incercam sa ma gandesc ce nume are dar nu pot sa imi amintesc daca ne-ai spus sau nu. Tu ai deja 24 de saptamani, ce fain. Ai grija de tine si de bebe mic.
Va pup dulce pe toate si va doresc un sfarsit de saptamana placut.

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul

Va rog aprindeti o lumanare in amintirea bebelusului meu Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

25+ Ingrid Ecaterina si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Alinaalex multumesc mult! Mi-ar placea tare sa am gemeni, dar nu am pe nimeni in familie cu antecedente

Cristina Ana multumesc mult si tie! Nu renunt la utrogestan, dar il voi lua intravaginal. Inca nu-s convinsa ca-i sarcina, dar vom vedea

Cristina26 sper ca pozitiv sa insemne pozitiv! Mai sunt unele teste care dau fals +, sper sa nu fi nimerit chiar eu 2 bucati (mai ales ca-s firme diferite).
Mi-am mai luat un test si-l fac maine. Va tin la curent

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Lauriciule sa stii ca sint cu ochii pe tine si ma sa fie asa cum presimt.

(liniuta aia e sigur unde trebuie, nivelul HCG difera destul de mult de la o persoana la alta.De ex. mie nu mi s-a pozitivat niciodata inainte de ziua 35,la un ciclu de 29-30z)

Asadar... astept sa deschizi tu odiseea de 2008 si poate o vei face chiar in ziua in care Ileana va naste?

Michelle

Cum a mai trecut timpul,Mari si Flavia au deja 31 de saptamini,Arthurana 30....

Va doresc tuturor sa ne dati vestile cu || si sa fiti cit mai multe impreuna la Odiseea de 2008!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

lauricule, puiule, stiu ca nu vrei sa te felicit! atit de greu ma abtin, dar din respect tac! dar, da-mi voie macar sa-ti zic ca esti pe calea cea buna, daca in ziua 25 tu ai deja linia a doua slaba!in plus sa nu mai zic de carabusi si de visul surorii tale....abia astept sa te felicit si sa-ti dau un sut in sa aterizezi la odisee!merci mult de pupici, sintem bine, ma chinuie din nou nasul infundat si gitul, dar nu ma las, e cald si la noi, stau in curte cu Dominic!

michelle, asa bataie iti dau, sa vezi tu! e tare trist ce se intimpla cu catty, dar uita-te si mai departe, uite la ileana care sta sa nasca, la mari care are tripleti, la cristinele amindoua, la vivela,la johanna, la jojo, la mine, la fetele care au deja bebei dupa sarcini pierdute....ia si tu ce e bun ca exemplu, nu te panica!of, ca ieri am avut enorm de lucru si nu am putut sa ma bag cu tine pe yahoo, ca sa te incurajez!!dar timpul nu e pierdut, treci la treaba azi!(ovulul are viata 24 ore), uite la Laura, prin cite a trecut si nu se lasa! hai fetito capul sus, pieptul inainte si la treaba cu tine!vezi tu ca nu ramii imediat cind te decizi, asa ca cu cit amini cu atit mai rau! nu mai gindi atita....lasa treburile de la sine, daca e sa fie bebe, vei fi pregatita ai sa vezi, daca nu nu!

catty, imi pare tare rau, poate nu e bine sa mergi la gratar, sau daca mergi sa stai intinsa! cu medicamentele nu stiu ce sa zic ca eu nu am luat! sanatate multa!

irda, inainte de ciclu si la mine a curs asa ceva maron, eram sigura ca e prima zi de ciclu, de aia nici nu facusem test, apoi prin ziua 30 inca nu venise ciclul, si am facut testul, si uite rezultatul in burta! fetele mi=au zis si mie atunci ca era de la implantare, si asa a fost!

alina, imi pare tare rau ca ai pierdut sarcina dupa ce te-ai chinuit sa o ai, am o prietena care a incercat 2 ani, si a ramas pina la urma cu ceva tratament, si apoi a pierdut sarcina, si dupa chiuretaj nu s-a protejat cum a zis medicul, nici macar nu i-a venit ciclul si a ramas in luna aia imediat! poate nu e bine sa mai astepti prea mult, ca am mai auzit ca dupa tratamente, ramii mai repede! nasa mea de casnicie, s-a chinuit 8 ani, si apoi a ramas cu baietii una dupa alta!poate si la tine va fi la fel, vei ramine repede de data asta! merci mult de incurajari, asa e, eu si copii sintem cei mai importanti!capul sus, si nu te lasa!

cristina26, merci de felicitarile ptr cetatenie! of cu vecinele alea ale tale da sigur avem toate ceva in neregula, sintem paranormale si ele sint normale!asa sint oamenii pina li se intimpla si lor ceva....cu intirziere un mare LA MULTI ANI!!!!30 e o virsta f frumoasa!pe Dominic l-am nascut in anul cind faceam 30!felicitari ptr terminarea scolii!

mariana, ce mult ma bucur sa aud de tine!!!!cum mai esti?cum e micuta, cum e cu 4 copii? arthurana are mai mult, ca e cu mine la odisee, acusi naste, dar nu stiu cit exact asa ca am pus la plezneala, voi actualiza!ileana, eu, mari si arthurana sintem la aceeasi odisee! numa bine!

va pup pe toate, intru mai pe seara la mine, ca acuma merg afara cu Dominic!

Flavia 32+ David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

LAURICIU scump...uite ca era sa scap lap.top.ul din brate....!

sa.ti dea Dumnezeu ceea ce meriti ,adik un bebel grasut,scump si sanatos...

ma bucur atat de mult incat ...te tuuuuuuuuuc muuult iubita

oana25+

Mergi la inceput