Durerea unei pierderi de sarcina (22)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

catty-nici nu stii cum m-am simtit cand ma citit primul tau mesaj cel in care spuneai ca ai vazut firiosare de sange...imi pare atat de rau!!Off scumpa de tine tu te gandesti la reactia sotului tau??Lasa-l ca va intelege nu-ti fa tu probleme si in privinta asta!Eu ma gandesc la TINE,la cum trebuie sa te simti tu acum...off nu mai am cuvinte!Te rog eu sa mergi la medic,poate primesti tratament,Duphaston sau ceva dar nu amanamte rog.Te pup dulce si incearca sa ramai tare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alyx spune:

quote:
Originally posted by Laura Ioana

Dragelor am refacut calculul, ca-mi daduse cu virgula prima data Azi sunt in Z25, nu 26 cum credeamUM 28 martie. Asta e semn bun, nu? Se va pozitiva testul mai bine in zilele urmatoare, daca se vede ceva de pe acum Doamne ajuta

Poze Laura

Mie primul test slab pozitiv pozitiv mi-a iesit abia in ziua 29 la un ciclu de 28-29 de zile. ca sa nu mai zic ca in ziua25 si in ziua 26 am avut doua teste clar negative. Bafta multa. eu zic ca o sa vii foarte curand sa ne anunti ca mai ai un test pozitiv.

Mergi la inceput

LauraIoana-am spus eu ca e de bine luna asta...Abia astept sa repeti testul desi daca se vede a doua liniuta pala atunci e clar ca esti .Vai nu-mi vine sa cred cat de puternica ai fost si cat ai incercat si nu te-ai lasat pana nu ai avut un astfel de test in mana!As vrea atat de mult sa te felicit dar daca ai spus ca inca nu vrei atunci iti respect decizia,te felicit maine sau acnd repeti testul!Nu te-ai lasat pana nu ai deschis odiseea de 2008 asa cum ai spus!Iti multuimim pentru o veste atat de minunata!!

Mergi la inceput

Irda-cred ca petele bej sunt de la fixare,mai exact ce zii esti astazi?pentru ca din cate stiu aceste pete apar in perioada cand ar trebui sa iti vina CM datorita implantarii oului.sper as fie totul bine!!Ma gandesc la tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

laura mie testul mi s-a pozitivat in ziua in care trebuia sa vina ciclul si au fost gemeni...
asa ca tare mi-e ca te prezinti la noi cu niscaiva tripleti

Mergi la inceput

Pepsi,blueeyes-va multumesc ca v-ati gandit la mine si mi-ati reamintit ca ieri eram ziua 14 adr din pacate nu am facut nimik datorita faptului ca ma apucat din nou deprimarea si am plans...m-am tot gandit la ceea ce s.a inatmplat,apoi cand am citit ce e cu catty m-a apucat o frica si mi-am dat seama ca nu as mai putea trece prin asa ceva si vad ca Dumnezeu ne tot pune la incercari dar eu nu as mai rezista va spun sincer sa mai trec o data prin asa ceva!
Aseara am plans mult pentru ca nu e drept sa trecem prin aceasta durere si m-a durut atat de tare sufletul incat m-am descarcat.Nu stiu ce a crede sotul despre mine(poate crede ca deja sunt nebuna)dar doare sufletul fetelor si nu stiu ce sa mai fac.Poate totusi ar trebui sa mai amanam incercarea noastra de a face un bebe desi am vazut ca,cu cat timpul trece cu atat durerea parca e mai mare(desi am crezut ca mai mare de atat de poate fi)...Off nu mai stiu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Michelle....sunt in ziua 25 din 28.
Si la sarcina din noiembrie am avut cateva pete bejulii inainte de data la care sa-mi vina ciclul cu 4 zile si atunci de implantat s-a implantat(ca s-o fi resorbit in urmatoarele 2 saptamani cand am avut avortul.....asta e alta treaba....n-a fost embrionul ok).
Am luat 2 Utrogestane vaginal si 1 no spa ca am si ceva mici dureri, dar de stat in pat n-am nici o sansa ca-s singura cu Daria acasa.

Sper sa fie bine in cele din urma si la Catty si la mine!

Laura scumpa mea....felicitari din toata inima!!!!!!!! Am zis eu ca facem trupa tare de 2008!
Sarcina usoara si bebel sanatos!
Vad ca la mine nu mai curge nimic..."colorat"....sper sa fie ok bb mic!

Alix....simptome sunt....usoara stare de greatza, sani sensibili, foame cum n-am experimentat vreodata in stare normala(non gravi), somnolenta, gust metalic uneori.

Pupici fetele!
ma duc la desene....poate o pacalesc pe Dari sa ma lase juma de ora in pat !

Irda
si Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Laurici,iubita ai refacut testul???? Da Doamne sa vezi dublu!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alyx spune:

off Michelle ce mult as vrea sa-ti spun ceva care sa te incurajeze. Dar din pacate si eu sunt intr-o stare nasoala. Si eu am plans asta noapte cand nu am putut dormi si m-au napadit iar gandurile negre. Hai scumpo, fii tare. Daca simti ca iti este teama, atunci nu te concentra pe ideea de a face un copil. Pur si simplu incearca doar sa faci dragoste cu sotul tau. Ma gandec ca poate asa e mai putin stresant. Si mie imi este frica in acest moment sa ma gandesc la viitor. Eu am ajuns pur si simplu sa iau fiecare zi asa cum este, fara planuri si fara sa ma mai gandesc la ce o sa fac. Si mie imi este teama. este nevoie de timp sa se mai linisteasca un pic durerea noastra. Nu te mai gandi ca vrei sau ca trebuie sa faci un copil. lasa sa vina totul de la sine si o sa vina si o sa fie bine. Avand in vedere prin ce ai trecut e normal sa iti fie frica, dar eu sunt convinsa ca atunci cand se va intampla sa ramai iar gravida sigur vei gasi in tine puterea sa treci si peste teama si peste gandurile negre. Asa cum tu m-ai incurajat pe mine de cand scriu la acest subiect, asa te rog si eu pe tine acum sa nu renunti la lupta. Este foarte greu dar stii cum se spune, ce nu te omoara te face mai puternic. Hai fruntea sus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

MICHELLE, imi pare rau sa vad ca iar esti tristuta. Nu stiu ce sa-ti spun, ca pe mine cand ma apuca depreseala nu ma mai scoate nimeni cu nimic din stare. Dar parca tot mai frumos e cand speri si iti doresti un pitic in burtica, nu? Nu te descuraja, vei vedea ca vestea buna va veni cand nu te astepti si o sa-ti dea multa putere sa mergi mai departe. Ei, si ce daca ai ratat o Z14? Cu prima ocazie ii arati tu cine e sefu'! Ai fost la doctor?? Scuze dc ai povestit mai inainte, eu sunt cam uituca de la o vreme!

Andra
Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala...Isabela de Castilla catre Cristofor Columb

Mergi la inceput