PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (43)
Raspunsuri - Pagina 10
lucians spune:
Buna,mamici!
Larisa,felicitari Alexiei!E tare fasneata si o dulce...jos palaria.
Anasia,ce faceti? Am fost in parc ieri dar dupa-amiaza.La 17.30 eram acolo si-am stat pana pe la 20.Se lasase cam racoare...Poate reusim azi sa ne facem aparitia in jur de 15.Veniti?
Map,splendoare-n natura...frumoasa drumetie ati ales.
pupici
Gabitza
cu
Daria(14 iul'06)si
Andrei(28 dec'96)
8-9 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip
intalniri de bebici
BESTUTZA spune:
Am trecut sa va pupacim si sa va spunem ca am mai crescut si noi , am luat in greutate mergem din ce in ce mai bine, nu prea ne place de-a busilea..
Si acum sa va spunem desppre masa... despre papica..Asta pt ca citeam de diversificarea pe care i-a dat-o pediatra lui Daniro- dc nu ma insel...
Stiti ca Ilinca mai are un fratior,
Tudor..Are 2,2 ani si pe amndoi i-am crescut ceva mai naturist:fara sare,zahar,mancaruri sofisticate...Si slava Domnului sunt ff bine...
Oua i-am dat de prepelita-de la un an si crude..Poate credeti ca sunt iresponsabila,dar e o chestei de optiune personala si atat!
Stiind ca un oua de gaina echivalent cu 5 de prepelita lui i-am dat doar 2 galbenusuri amestecate in piureurile de fructe!
Fructele le-am congelat si le-am amestecat cu branzica de vaci, iaurt ,miere...SI la toate astea am fiert cereale, le-am blenduit bien si am facut tot felul de combinatii pe tema asta...Pui i-am dat doar ocazional ,in schimb peste ii dau de la 7 luni in diverse combinatii!
Acum asta tine de o decizie personala si nu vreau sa isc discutii..doar va ziceam ca mai am ceva experienta dinaintea ILincai..![]()
Dar am laut decizia tinind cont de parerile dr PChirila, Ing.P.Anca si citind parerile lui V Popa.
Nu l-am dat pe Tudor la o gradinita particulara pt ca dimineata le dadea crenwursti,branza topita si gem...mi s-a aprut total aiurea, mai ales ca acum vad ca sunt interzise si adultilor prin camapanii televizate...
o sa mai revenim
http://community.webshots.com/user/BESTUTZA
katik spune:
quote:
Originally posted by Muuh
katik acum o sa fug dar iti dau PM cu toate detaliile diseara intre timp aici cate ceva. Repet la mine este altfel decat la fetele din topic dealtfel pe Alexei il vede un chirurg cardiovascular nu un dermatolog. Dar diseara promit ca iti dau toate detaliile.
Miruna + Alexei (13.07.2006)
multumesc mult!

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi
lucians spune:
quote:
Originally posted by BESTUTZA
Dar am laut decizia tinind cont de parerile dr PChirila, Ing.P.Anca si citind parerile lui V Popa.
Imi place cum gandesti:V Popa pe care-l mentionezi tu e Vasile sau Valeriu? Iar in leg cu branzica,o faci in casa sau i-o cumperi din comert?
Poate mai vii cu idei de meniuri sanatoase...abia le aastept!
Gabitza
cu
Daria(14 iul'06)si
Andrei(28 dec'96) 8-9 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip
intalniri de bebici
Lushk spune:
Apar si eu dupa lupte seculare
...Nu mai am timp de nimic...Piticul meu doarme numai afara si uite-asa bantui pe strazi de dimineata pana seara...si sincer vorbind prefer sa stau afara
ca in casa Mihaitza face dezastru...de multe ori ma rog sa nu vina vreun musafir neanuntat ca toata casa e plina de jucarii, biscuiti si alte cele...curatenie fac numai noaptea 
Progrese ce sa zic...din plin
...zicem TATA, de-a bushilea nu ne mai place, vrem sa mergem tinuti doar de o manutza ca de amndoua e cah, imi da peste mana daca vreau sa-l apuc si de cealalta manutza...mai nou i-am luat ham ca nu mai pot
...avem si cateva reusite la olitza
....in schimb, n-avem nici un dintzishor
...nu stiu care-i shmecheria cu dintzii astia ca io in fiecare saptamana zic ca-i ies...in fine...ce sa va mai zic? 10.400 gr si 75 de cm la 8 luni si multe nazdravanii 
Hai ca m-am cam intins...ma duc sa citesc si eu un pic din urma pana nu se trezeste...promit sa pun si niste poze daca ma lasa "stapanu`"
Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006) POZE
zis "Electric Baby"
Lushk spune:
Andreea, Dariana
fetele ca va ganditzi la mine...eu sunt zilnic in parc de ate 2, uneori si de 3 ori pe zi...Dariana are tel meu...un bip si stiu ca sunteti in parc ![]()
Pe langa faptul ca sunt foarte solicitata de Mihaitza, vrem sa ne si mutam intr-un apartament mai mare ca la 2 camer nu mai avem loc
...de, familie numeroasa
...poate auziti pe cineva care vinde un ap cu 4 camere pe-aici prin zona Obor-Mosilor ca asa m-am obisnuit cu locurile ca n-as vrea sa plec...
Dariana, nu te-am uitat cu chestia aia
...dar dureaza un pic
Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006) POZE
zis "Electric Baby"
BESTUTZA spune:
Lucians,este vorba de valeriu popa,iar petre anca este descendentul lui...sper sa nu se considere reclama
Carti editate de Petre Anca:
1. Cancerul - Boala incurabila? - Eu si Valeriu Popa - epuizata
2. Nu exista boala incurabila - Zbor in libertate - editia I - epuizata
Acolo sunt prezentate scheme ff interesante..
http://www.sanatate-naturista.ro/index.php?pgid=31&sid=8&title=Cine-este-Angel?
sper ca va este de folos pt diversificare![]()
ralucaspm spune:
SimonaU, ai dreptate. Poate ca nu suport eu durerea prea bine, dar sunt f stresata sa nu ma mai muste iar. Eu vroiam sa o mai alaptez cel putin pana la 1 an.
Alta chestie cu alaptatul, ma gandeam inainte de a incepe sa ma muste, de cand a inceput sa manance si altceva, mi s-au micsorat sanii la cum erau inainte de sarcina. Asa nu stiu daca laptele pe care il suge de la mine e suficient. Cand bea doar lapte, puteam vedea daca e suficient cantarind-o pe Ioanna. Daca lua in greutate suficient insemna ca a mancat indeajuns lapte. Acum cand mananca si altceva (si Ioanna mananca f multa mancarica, si 500 ml la o masa) nu mai imi dau seama daca mananca laptic. Si stiu ca e important sa manance si lapte.
Cum as putea sa-mi dau seama daca am suficient ?
Am incercat sa scot cu pompa de san, dar nu am putut. ![]()
Pana la urma l-am pus pe sot sa vada el
si zice ca am, doar la un san e mai putin.
Raluca si
Ioanna
anasia spune:
elena, cand deschizi yahoo, apare printre altele o caseta cu "photo";intri acolo si dai create, album; il denumesti, apoi dai upload, ai grija sa selectezi albumul nou, altfel si le copie in all albums;selectezi ce poze vrei, start, astepti sa lucreze si save; dupa ce iti arata albumul, dai share, permission, optezi pt album public si gata; in meniu o sa ai adresa, care o sa fie cam asa hppt://new. photos. yahoo. com/ adresa ta/album/niste cifre;daca nu te descurci, activeaza-ti pm-ul, iti scriu acolo (in stanga la private mesaje private, options, activez pm);
lucians, am fost ieri la dr, avem 9.150 si 72 cm; am ajuns pe la 5 in parc, i-am dat papa langa bebelusi si m-am intalnit cu Delia, m-am uitat dupa voi, am stat pe iarba, la trandafiri pana la 19;azi merg sa evalueze apart, cred ca apar mai tarziu in parc;
bestutza, intrati mai des pe la noi 
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
7-8 luni