PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (43)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

Bestutza,am citit ceva din articolul respectiv,mai ales despre diversficarea lui bb.Interesant...de luat in seama,mai ales calirea bb-ului.Am sa cumpar si cartile. si totusi,daca ai timp,mai scrie-ne si noua retete cat mai naturale,please!

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

8-9 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

intalniri de bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

fetelor, am pus pe prima pagina data intalnirii, sa nu cumva sa uitati, daca vreti alta zi, schimbam si hotaram si locatia
referitor la tricourile insciptionate (daca raman astea)
-in fata o poza cu piersicuta respectiva si scris dedesubt numele, piersicuta de 2006
-in spate o poza cu o piersica si ceva de genul 1 an!
am sa ma uit la mall care sunt tarifele pt inscriptionari;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
de Paste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

Anasia,noi am stat paralel cu parcul,in afara.Cam pe unde iesi tu spre casa,unde este locul de sarit in sus.Am fost cu rolele si ne-am plimbat.In parc a stat tati cu Daria.Si chiar nu stiu pe unde s-au plimbat.Hai,ca te-astept!II iau papica in parc.

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

8-9 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

intalniri de bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Buna, mamici! Am si eu 2 intrebari pt voi:
Pt mamicile care au dat ciorbita la bebei, cum procedati voi, ca sunt un pic in ceata. Eu i-am facut Dariei azi ciorba de pui. Am facut-o ca pt noi, doar ca nu am pus Delikat si am pus putina sare doar. Apoi i-am scos legumele si carnita, i le-am blenduit si am amestecat cu zeama. O fi bine? Cam curge pe langa, dar e zeama, de...
Si a doua intrebare: cand ati avut (daca ati avut) bebei muciosi, cam in cat timp a trecut faza, ca nu reusesc sa o scap pe Daria de niste "meduze" care nu o lasa sa respire. Ii tot pun Vibrocil si scot apoi cu Batista Bebelusului, dar imediat dupa, tot asa e...
Va pup. Astept raspunsuri daca puteti.

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006)

POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaU spune:

Raluca daca chiar vrei sa stii cat suge poti incerca o sa o cantaresti inainte si dupa supt cu un cantar electronic. Daca nu ai tu, poate au prietenii Fa asta o data de 2 ori ca sa iti faci o idee. Si tine cont de faptul ca oricum mananca si alte lactate in afara de san! Si intr-adevar mananca o cantitate foarte mare de solide, poti incerca sa le limitezi si sa ii completezi cu san.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaU spune:

Raluca, am uitat sa zic. Nu-i nimic ca esti tu mai putin rezistenta la durere caci nu trebuie sa o lasi sa te muste! Opresti alaptatul de fiecare data cand musca si va pricepe sigur!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Doniro eu fierb separat legumele si separat carnita de pui (fara piele). Intii pun la fiert o ceapa mica cu morcov, dupa vreo 10 min pun restul legumelor mai putin rosia pe care o pun dupa alte 10 min. Apoi uneori mai pun si putin bors (dat separat o data in clocot) si mai las sa fiarba. La sfirsit pun verdeata si fidea/orez. Carnita o dau la blender, dar legumele (mai putin ceapa, pe care o scot si o arunc) le zdrobesc cu furculita. Eu nu pun deloc sare!
Si iese chiar delicioasa!

Mady si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Lucians la voi nu bate vantul, ca aici la noi zici ca e film de groaza, e frumos si odata se isca un vant de te ia pe sus si era sa imi rupa si florile de la fereastra de fapt s-ar putea sa le fii rupt da' nu pot sa ma uit acum la ele ca doarme bebe.

Doniro si noi am descoperit azi dimineata niste meduze d'alea desi nu stiu de unde au aparut, mie mi s-a parut ca are un pic nasul infundat si am pus Humex si batista bebelusului si am dat de ele din plin. Voi mai iesiti afara in conditiile astea?
Noi am fost raciti bine acum aproape o luna si acum o fi racit iara?

emilia si Alexandru Paul (16.08.2006)

alexandru
poze luna a-7 a
poze luna a-6 a

greutate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena24 spune:

http://pg.photos.yahoo.com/ph/oky2003/album?.dir=/82e5scd
ANASIA cred ca m-am inecat ca tiganul la mal!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

la multe lunutze sarbatoritzilor,si la multi ani mamicilor sarbatorite!
lushk bine ai revenit,ti am dat un PM,pupici
doniro pai eu fac ashea: pun 2 foite de ceapa(sau 1 frunza de ceapa verde) tocata marunt,1 morcov(rondele),telina,ardei gras,1 lingura orez(spalat inainte evident),dovlecel tocat cubulete si le inabus putin ,adaug apa treptat putin cate putin.apoi pun cartof cubulete si o rosie(pulpa data pe razatoare),si le las la fiert.spre sfarsit adaug 1 linguritza ulei ,verdeata,zeama de lamaie. eeee scurg legumele de zeama,zeama pastrez 50 ml pe care i o dau cu canitza sau cu linguritza si legumele le pasez la blender cu carnitza fiarta separat.asa fac eu.
cu mucii noi suntem mai bine,noroc cu batista ca altfel era jale.eu ii pun sterimar apa de mare dar ii dau si tratament ptr ca era putin rosie in gat si doc ne a dat tratament,chiar dc febra nu am facut.eu azi nu ies cu ea ca mi se pare rece si nu vreau sa se intoarca raceala.
larissa ce mare s a facut alexia! si eu ii zic gogosica lui Ari.pupici ptr ochii albastrii
andreea25 mami de ariana-irina
(04.08.2006)
Ariana 8 luni.

Mergi la inceput