PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (43)
Raspunsuri - Pagina 12
dariana spune:
va rog mult, lamuritzi-ma si pe mine ce incaltzaminte sa-i iau, cu ce fel de talpa, moale sau tare?? ca nu mai intzeleg nimic, unii zic asa, altzii asa, stiu ca trebuie sa-i tzina glezna, dar nu stiu cum tre sa fie talpa si nu mai vreau sa iau tot felul de prostii.
Dariana si Darius (30.07.2006)poze
ralucaspm spune:
SimonaU, mersi pt raspunsuri. Sa stii ca m-ai facut sa-mi fie rusine ca renunt asa de usor si sa incerc mai mult sa o mai pun la san. Chestia e ca nu o las sa ma muste mult, dar sunt stresata dinainte sa ma muste.
Raluca si
Ioanna
Tweety7 spune:
Anasia te-am mai pupacit, iubita, dar pentru ca te iubesc, uite inca niste pupuri: 

Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei
Don't cry, for if you cry your tears might prevent you from seeing some beautiful things ahead of you!
Muuh spune:
dariana faci cum crezi si cum simti. Eu il tin in sosete cel mult in pantofi cu talpa moale. Fiecare mamica face cum crede si in functie de pe cine crede.
Miruna + Alexei (13.07.2006)
Muuh spune:
Hai ca m-am enervat rau cu suspendarea lui Basescu si am uitat sa va zic un lucru important. La Miniblu la Favorit au reduceri la premergatoare dar si la alte produse. Stiti voi ca eu sunt contra premergatoare dar pentru cine e interesat aveau si la 70 RON unul marca Miniblu.
larissa_79 spune:
ce-i cu suspendarea lui Base? Nu-mi merge cablul si nu stiu nik. L-au suspendat?
Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa
si Alexia
(13 iulie 2006)
Muuh spune:
larissa da intra la Generale ca e acolo un subiect. Eu ma duc sa vad ce mai zic astia la televizor. Ma infioara sau cum s-o scrie gandul ca va fi Vacaroiu presedinte interimar.
Ramoon spune:
salutare! nu prea am avut timp sa intru azi si mi-a luat si mult pana am citit tot 
Elena, bine ai revenit! Super printzesita
si ce de dintzuci are ea deja 
Mai fetelor io tocmai am rups premergatorul lui Timeea 

, am pus piciorul k ii dadeam papa si ea se tot invartea si s-a rupt o rotita ...va spuneam io k era un jaf primit, dor tot ma oftic k ii placea si mai stateam si io linistita un pic...
Muuh, m-ai speriat un pic cu hemangiomul
k si timi s-a nascut cu unul pe frunte (pe care l-am avut si eu) si a trecut pe la 3 luni si inca unul la ceafa (care se mai numeste semnul berzei si stiu k multi copii fac) care e destul de lat, dar ea are par acolo si nu se vede tre sa-i dai parul la o parte...si eu merg la 2 pediatri si nu mi-au zis nimic de ala si in maternitate mi-au zis k trec pana la cel mult 6 ani, de aia nu mi-am facut probl dar acum m-am socat ce am auzit...o sa intreb pediatra la urmatorul control.
www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea
Ramona si Timeea (04.08)