PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (43)
Raspunsuri - Pagina 13
oncicu spune:
Buna fetele!
Intru si eu mai rarut dar asta e, de cand am inceput serviciul parca nu mai am timp de nimic.
Robert e f activ, nu sta un minut locului, si bineinteles ca trebuie sa stea cineva tot timpul de
lui. Nu mai sta nici 5 minute singur, doar daca este pe jos si se poate plimba in voie, dar atunci mi-e frica sa-l las singur ca se ridica de ce prinde si pe urma vrea sa plece la plimbare si normal ca face buf.
Noaptea este dezastru, ce putin intre 1.30 si 4 (pana acum era mai spre dimineata), ma duc chiauna la servici. Am inceput sa-i dau mancare la 3-4 dimineata ca altfel nu ne mai intelegem si dupa aia doarme ceva mai bine. A inceput deci sa aiba program de bebe de 1 luna, dar ce sa-i fac? Ca nu am rabdare si nici dispozitie acum sa incerc sa-l dezvat de mancat la ora 3-4 , mai ales cand stiu ca dimineata trebuie sa fiu fresh.
Azi-noapte a urlat de nu stiam ce are , i-am dat putin nurofen, niste lapte si a adormit dar a mai suspinat vreo ora dupa aia. Azi cand m-am uitat in gurita lui se vad incisivii laterali de sus ca aproape au spart gingia, probabil ca asta l-a durut azi-noapte. Maine macar sunt libera daca ma asteapta iar o noapte grea...
Dariana eu ii dau pantofiori si adidasi f moi , dar ma gandesc ca acum ei inca nu merg si nu tb sustinuta glezna . Cand imi faci o vizita pe la servici sa-l cunosc si eu pe Dariusica?![]()
![]()
O sa incerc si eu chiloteii de la Pampers, si poate si de la Libero.
Ramoon super colajul 
Noi avem tot periute de la Primii pasi , setul ala de 3, dar am vazut unele haioase de la Colgate si Oral bsi ma gandeam sa-i mai iau vreo 2.
emiliapop spune:
Si noi aveam semnul berzei cand ne-am nascut si m-am uitat acum si se mai vede un pic sub par dar sunt asa mai multe puncte mici rosii dispersate si un semn mic la ochi sub spranceana dreapta si asta din urma abia se mai vede cica era de la nastere cica s-a lovit cand a iesit....si mai avea si un cucui in cap dar ala a trecut repede.
Da' m-am speriat si eu ce ala de la ceafa e hemangiom?
emilia si Alexandru Paul (16.08.2006)
alexandru
poze luna a-7 a
poze luna a-6 a
greutate
Bysko spune:
dati pe : www.dermatlas.med.jhmi.edu/derm/ ca sa vedeti imagini cu hemangioame si pt informatii suplimentare
http://dermis.net/pedoia/en/22725/diagnose.htm
alt link:http://www.dermnet.com/thumbnailIndex.cfm?moduleID=20&moduleGroupID=292&groupIndex=0&numcols=0
Busra este sufletzelul nostru!http://www.totsites.com/tot/busra
www.dropshots.com/Bysko
Ramoon spune:
off ce nasol, hai k a lui Timi nu e asa...m-am mai linistit! nu e in relief, e doar o pata rosie...
am facut colajul cu piersicile amestecate www.dropshots.com/photos/219594/20070419/021348.jpg" target="_blank">uitati
va pup, merg la carrefour sa vad de premergator, daca-s toanta 
www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea
Ramona si Timeea (04.08)
emiliapop spune:
quote:
Originally posted by Ramoon
off ce nasol, hai k a lui Timi nu e asa...m-am mai linistit! nu e in relief, e doar o pata rosie...
am facut colajul cu piersicile amestecate www.dropshots.com/photos/219594/20070419/021348.jpg" target="_blank">uitati
va pup, merg la carrefour sa vad de premergator, daca-s toanta
www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea
Ramona si Timeea (04.08)
si la noi ....la fel.
emilia si Alexandru Paul (16.08.2006)
alexandru
poze luna a-7 a
poze luna a-6 a
greutate
Amami spune:
Fetelor, aveti o viteza incredibila. Nu reusesc sa tin pasul cu voi. Abia apuc sa fiu la curent cu ce scrieti. Bravo voua!
Multumim tuturor pt.urarile celor 8 lunisoare impline!
Va dorim si noi sanatate si numai bucurii alaturi de puiutii vostri dragi si scumpi.
LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi!
Multa sanatate tuturor piersicutelor bolnave.
Bulinuta refacere rapida!
Stefania bine ca ati scapat de necazuri. Am vazut pozele de la Disney Sea. Sunteti tare frumosi cu totii. Abia astept sa vina si aici vremea buna odata si sa-l scot pe Sebi prin parcuri de copii...
Ce vreme frumoasa aveti prin Ro... Pe aici a fost dezastru cateva zile, mai ales weekendul trecut. A plouat non stop 2 zile si 2 nopti de s-au inundat strazi intregi. Ieri a inceput sa se razbune vremea si am reusit sa-l scot pe Sebi in parc vreo 3 h. I-a placut mult si a dormit f.bine peste noapte, de la 8:45-6:30 cand s-a trezit sa bea lapticul.
Muuh si noi avem aceeasi problema cu trezitul dimineata devreme pt. biberonul de lapte. Sebi in general se trezea la 6AM (+/- 30min), luand in considerare ca se culca la 8:30-9 PM Insa de vreo saptamana a inceput sa se trezeasca pe la 6:30... uneori 7 AM (fara nici o contributie din partea mea). In general isi bea biberonul (cca 150-180 ml)si apoi mai doarme 1-1h30). Alteori n-are chef de lapte (bea doar 30-60 ml),insa vrea sa se joace si nu e chip sa-l pui la nani decat dupa vreo 30 min. de joaca.
Amami si Sebi (17 Aug.2006)
Bysko spune:
Ramonica pot sa schimb poza? sau te innebunesc prea tare? Am vazut ca fetele au trimis poze frumoase si aia pe care ti-am trimis-o eu este proasta ca e facuta cu tel.mobil. Daca nu se poate nu ma supar!
Busra este sufletzelul nostru!http://www.totsites.com/tot/busra
www.dropshots.com/Bysko
Amami spune:
Anasia uite cum fac eu spanacul pt.NOI (lui Sebi inca nu i-am dat):
Se opareste putin (cca 10 min), se scurge de apa, se toaca si se pune intr-o cratita pe foc cu putin ulei. Se adauga lapte, rondele subtiri de usturoi si sare. Se da un clocot. Se face un rantas (ingrosala cu faina) si se adauga peste spanac. Il mai lasi cateva minute pe foc sa se ingroase si-l servesti cald. Iasa f.gustos. Noua ne place sa-l servim cu ochiuri.
Amami si Sebi (17 Aug.2006)
nicolica spune:
Buna mamici harnicute
!
Am de recuperat mult nu gluma..vad ca nu prea pot tine pasul cu voi!
Oricum, am reusit sa ma uit la pozele si filmuletele piersicutelor. Sunt extrordinar de frumose, au crescut mult si sunt foarte evoluate in comparatie cu noi. Philip, bate din palme cand are chef, sta in genunchi, chiar incearca sa paseasca in genunchi fiind, merge de-a busilea si mai zice tot cand are chef: da-da-da-da.
Multumim tuturor de retete
, le vom pune in practica.
Azi Philip a fost foarte incantat de masa de pranz. I-am facut pireu din: 1 zuchini, 3 cartofi, 1 morcov mic si piept de curcan (cat o rosie). Le-am fiert sub presiune, mixat cu o jumatate lingurita de unt si un pic de sare, ca nu-i place fara sare. A iesit o nebunie de mancarica!
Si pentru ca nu ne-ati mai vazut de mult, uitati-va cum ne www.dropshots.com/day.php?userid=242555&cdate=20070419&ctime=050309" target="_blank">cum ne distram noi. Am adaugat www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">poze recente din aprilie.
Va pupam pe nasucuri 
Piersicoiul Philip
www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + varsta
nicolica spune:
Ramoon, super colajul
Piersicoiul Philip
www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + varsta