PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (43)
Raspunsuri - Pagina 14
doniro spune:
Salutare!
MADYN, emiliapop, andreea25, multumesc mult pt lamuririle ref ciorbita. Azi a mancat Daria super bine, i-a placut la nebunie. Maine ii dau musaca. Acum o am in cuptor, dar am indoieli (nu stiu daca o sa iasa ceva comestibil) pt ca am pus cartofi cruzi rasi, carne tocata din piept de pui si cateva felii de rosii. Le-am bagat la cuptor si aia e. Cred ca nici noi nu o sa o putem manca, ce sa mai zic de copil... Dar nu prea stiu cum altfel as fi putut sa o fac.
Sunt o mama denaturata daca mi-e dor de vremurile cand papa doar lapte?? Sunt stresata rau cu mancarea asta. Parca ma vad in fiecare dimineata cum ma gandesc: "aoleo, azi ce i-oi mai da sa manance?". Ufff! Macar de n-ar fi mofturoasa. Ma incurajeaza si pe mine cineva? 
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006)
POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
Muuh spune:
Pai mai dragele mele vedeti de ce nu povestesc eu de hemangiom. Ca sa nu va sperii. Stati linistite daca pediatrii nu v-au semnalat nimic atunci nu este. Doar ati vazut ca eu am fost la 15 doctori pentru un rezultat. Va rog mult de tot sa nu va panicati. Oricum hemangioamele obisnuite care cresc pe piele dispar deobicei de la sine pana pe la 2 ani. Cand insa ai 15 pareri ca mine iti vine sa pleci sa o ceri si pe a 16. Haideti bucurati-va de puiuti si nu va stresati. Daca si eu stau linistita
katik nu te-am uitat dar sa ma linistesc ca m-au enervat astia rau cu suspendarea.
Miruna + Alexei (13.07.2006)
Bysko spune:
De aia am pus si eu link-urile alea.Ca si busra are si "ciupitura berzei" si "miri in frunte", care se accentueaza atunci cand se enerveaza sau cand plange. Dar cu timpul s-au atenuat si cred ca in curand nu or sa se mai vada!
Si eu sunt tare suparata pe chestia cu suspendarea!
Busra este sufletzelul nostru!http://www.totsites.com/tot/busra
www.dropshots.com/Bysko
doniro spune:
MADYN, scuze, am uitat sa iti raspund ref iesitul afara. Eu ies, mai ales ca e frumos si alte simptome nu are (febra, tuse etc). Mucisori are de vreo saptamana-doua, dar nu o tin in casa doar din cauza asta. Pupici!
POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
Muuh spune:
doniro nu esti denaturata si eu ma gandesc cu dor la zilele cand bea doar lapte. Eu fac meniul pe o saptamana pentru Alexei in fiecare vineri seara si vinerea pe la 5 ma apuca un stres teribil ca nu stiu ce sa mai inventez. Sa imi zici daca iti iese musacaua ca o trec pe lista pentru saptamana viitoare.
doniro spune:
quote:
Originally posted by Muuh
doniro nu esti denaturata si eu ma gandesc cu dor la zilele cand bea doar lapte. Eu fac meniul pe o saptamana pentru Alexei in fiecare vineri seara si vinerea pe la 5 ma apuca un stres teribil ca nu stiu ce sa mai inventez. Sa imi zici daca iti iese musacaua ca o trec pe lista pentru saptamana viitoare.
Esti dulce. Mai, sa stii ca a iesit ceva-ceva, doar ca ii lipseste sarea. O sa ii dau ei fara sare si pt noi o sa pun. E buna ideea cu meniul pe toata saptamana, asa macar ne stresam doar o zi, nu 7
Ce nu imi place mie e ca deocamdata nu prea pot sa ii dau mancarea chiar cum o mancam noi. Asa ca trebuie sa fac si pt noi, si pt ea, separat. Eu nu pot manca fara sare; pur si simplu nu pot. Plus ca pt mine o mancare nu e mancare daca nu are ceapa calita; cel putin eu asa m-am obisnuit. Si ei nu ii pot da asta. Oooof!
POZE FEL DE FEL
Ramoon spune:
quote:da, sigur k poti s-o schimbi. imi trimiti mail.
Originally posted by Bysko
Ramonica pot sa schimb poza? sau te innebunesc prea tare? Am vazut ca fetele au trimis poze frumoase si aia pe care ti-am trimis-o eu este proasta ca e facuta cu tel.mobil. Daca nu se poate nu ma supar!
Busra este sufletzelul nostru!http://www.totsites.com/tot/busra
www.dropshots.com/Bysko
www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea
Ramona si Timeea (04.08)
Consi spune:
Maryion, Katik, Anasia, Andreea
si multumim de felicitari.
Doniro la noi mucii au tinut cam 9 zile. Dar vibrocilul il dadeam dupa ce aspiram mucii. Iar inainte de a aspira ii puneam apa de mare (Marimer).
Larissa, Nicolica, Elena vazut poze+filmulete si cu ocazia asta pupam piersictzele.
Si noi suntem posesori atat de ciupitura berzei, cat si de sarutul ingerului. La fel ca si la
Busra sunt mai evidente atunci cand plange sau se enerveaza. Dar nu mi-am facut probleme. Totusi data viitoare o sa intreb pediatra.
Si pe mine ma enerveaza faza cu Base. Asta ne mai lipsea acum...
Consi si
Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei.
Amami spune:
MADYN Si Sebi e un pic racit (tuseste nitzelush, ii curge si nasucul), insa il scot afara in fiecare zi. Initial am ezitat de teama sa nu se agraveze raceala. Insa apoi la recomandarea Dr., l-am dus afara. De ex. aseara am iesit 5:30-8:00, timp in care a dormit 1h30, iar apoi ne-am dat amandoi pe tobogan, hinta, etc. I-am placut tare mult. Aici sunt cca 10C, deci nu e chiar asa cald... Insa l-am imbracat bine si dusi am fost! Ajuns acasa, a papat f.bine cu o pofta teribila, iar pe la 8:45 PM l-am pus in patut si a dormit neintors pana dimineata la 6:30 cand si-a baut lapticul. Mare performanta la noi care nu prea dormeam bine noaptea si ne trezeam mereu intre 3-5 AM cu plansete... Eu cred ca l-a ajutat si aerul de afara! Asa ca, mai mergem si azi! Pupici la Piersicutz! 
Amami si Sebi (17 Aug.2006)
doniro spune:
quote:
Originally posted by Consi
Doniro la noi mucii au tinut cam 9 zile. Dar vibrocilul il dadeam dupa ce aspiram mucii. Iar inainte de a aspira ii puneam apa de mare (Marimer).
Consi siLuca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei.
Mersi mult, e o idee buna; le am pe ambele in casa.
POZE FEL DE FEL