PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (43)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

Buna ideea cu tricourile inscriptionate, putem face canite si alte obiecte care sa ramana bebelusului.

Bine ai revenit Geliza, imi era dor de voi.

Fetelor lui Darius al meu nu ii mai place suculetul natural, nici macar cel de la Hipp cu pulpa de fruct si mi-a venit o idee (poate voi ati si incercat).
Ieri si azi i-am pus 6 piscoturi de la Nestle cu 100 ml suc naturat Hipp (mar, banana, ananas) si le-am blendarit si asa a papat masa de fructe de la ora 10 dimineata.

Referitor la nr de mese pe zi, noi tot cu 5 mese:
- ora 6.30 - 7.00 masa de lapte (Milupa NH25)
- ora 10.00 - 10.30 - masa de fructe (combinatii diverse: biscuiti, branza calcica si fructe sau borcanele de fructe)
- ora 14.00 - 14.30 pranz - pireuri de fructe cu carnita, ficatel sau ou (lgume diverse si combinatii sau borcanele)
- ora 19.00 - 19.30 masa de seara cu cereale si lapte (servite cu lingurita)
- ora 23.00 - masa de lapte cu 3-4 cupe cereale (servite cu bibe).

Intre mese servim doar ceai si sucuri de fructe. Nu ne place sa rontaim nimic. Nu papam biscuit, morcov sau banana. In gura bagam tot felul de jucarii si "non-jucarii", dar ceea ce se mananca nu bagam in gura (ne strambam).

Eu ma bucur ca am reusit sa scap de ultima masa din zi care era pe la ora 1 noaptea si am transferat-o la 11 noaptea si sper ca incetul cu incetul sa o aduc pe la ora 10 noaptea.
Dar cu rabdare.
Darius al meu se ridica singur de marginea patutului, dar nu vrea sa stea in patut prea mult timp, nu merge de-a busilea (nu ii place sa stea srijinit in maini).
Premergatorul il folosim foarte putin.
In fundulet stam toata ziua, chiar si afara.

Nu spunem mama si tata doar baba.

De dormit tot acelasi orar avem: de 2 ori in timpul zilei de pe la 11.00 - 13.00 si 16.00 - 18.00 (interval extins, el doarme cateodat si numai 1 ora).
Noaptea facem un pic de scandal (de cateva saptamani bune), sa fie dintii de sus care inca nu au iesit.

Cam asta despre noi.

Inca nu am reusit sa citesc tot despre voi, ca sunteti tare rapide.

Promit sa recuperez.

Pupici!

VARSTA DARIUS-THEODOR

DIVERSE DARIUS MURDARICI POZE NOI CU DARIUS

Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena24 spune:

Fetelor va rog ajutati-ma si pe mine sa pun o poza cu printesa mea !Chiar nu stiu cum sa fac !Am tot incercat dar nu stiu unde a ajuns !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

larissa nu esti singura care simte nevoia sa respire. Eu am simtit nevoia cand Alexei avea 6 luni si de atunci o fac constant. Din punctul meu de vedere este mai bine pentru mine si pentru el. Eu sunt mai relaxata, am mai multa rabdare si disponibilitatea pentru el. Nu ai pierdut nimic pentru ca eu nu am povestit, pe scurt Alexei s-a nascut cu un hemangiom in zona gatului. Atunci cand a inceput sa creasca am primit cam 15 diagnostice de la tot atatia doctori. Eram decisi sa plecam cu el la un consult in strainatate. Am gasit aici o echipa si am decis sa mergem pe mana lor si cei la care mergeam in strainatate ne-au spus ca mai putem amana momentul. Acum cand am trimis toate rezultatele (ecografii si RMN) au confirmat diagnosticul echipei de aici. Din toata povestea ne-am ales si cu un lucru bun: Alexei are pasaport individual.
crissa eu ii dau oua de tara si le tin maximum 10 zile in frigider apoi gatesc pentru noi lui nu ii mai dau.

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

elena, ai cont in yahoo cu poze? pui la semnatura [ url = "http://adresa de pe yahoo" ]ce vrei tu sa apara [ /url ] fara spatii in/intre paranteze
fetelor, nu vreti sa pun pe prima pagina ideile pt 1 anisor, asa le va vedea toata lumea?

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
7-8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

quote:
Originally posted by Muuh

larissa nu esti singura care simte nevoia sa respire. Eu am simtit nevoia cand Alexei avea 6 luni si de atunci o fac constant. Din punctul meu de vedere este mai bine pentru mine si pentru el. Eu sunt mai relaxata, am mai multa rabdare si disponibilitatea pentru el. Nu ai pierdut nimic pentru ca eu nu am povestit, pe scurt Alexei s-a nascut cu un hemangiom in zona gatului. Atunci cand a inceput sa creasca am primit cam 15 diagnostice de la tot atatia doctori. Eram decisi sa plecam cu el la un consult in strainatate. Am gasit aici o echipa si am decis sa mergem pe mana lor si cei la care mergeam in strainatate ne-au spus ca mai putem amana momentul. Acum cand am trimis toate rezultatele (ecografii si RMN) au confirmat diagnosticul echipei de aici. Din toata povestea ne-am ales si cu un lucru bun: Alexei are pasaport individual.
crissa eu ii dau oua de tara si le tin maximum 10 zile in frigider apoi gatesc pentru noi lui nu ii mai dau.

miruna, scuza-ma ca te descos dar in pb. hemangioamelor sunt si eu tare interesata. krisztina mea are unul pe ceafa care merge spre bine, s-a depigmentat si nu mai e in relief, se mai vede dar f. putin.n-am facut nici un tratament, dermatologii si chirurgii au spus ca trebuie scos, pediatra a spus sa asteptam pina pe la 5 ani ca se retrage singur.si se pare ca asa a fost. cu robi am fost la dr.homeopat in alta pb si mi-a spus ca si el are dar interne si ne-a dat un tratament. tie ce diagnostic si tratament ti-au pus?

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Miruna, sincer nu stiu ce e asta hemangiom insa banuiesc ca nu e ceva grav si necesita un tratament usor. Scuze ca am intrebat..probabil nu vroiai sa vorbesti despre asta!
O prietena a mea opereaza baietelul de 1 an in curand pentru ca nu i-a coborat un testicol...eu stiam ca se mai poate astepta..insa ea zice ca trebuie operat! Legat de odihna din cand in cand eu chiar nu am cum...tatal Alexiei vine de la job foarte obosit si mai are si alte treburi cand vine ...sta cu ea o ora maxim ca imediat ma cauta si se agita Alexia...in ultima perioada am devenit foarte nervoasa si fac fata cu greu. Sper sa treaca perioada asta...si sper sa fie si Alexia mai cuminte...cel mai bine ar fi sa nu se mai trezeasca noaptea. Are si gingia de sus foarte umflata...vreo 4 dinti asteapta sa iasa ( asa a zis pediatra)

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

katik iti scriu PM daca vrei mai multe detalii. Diagnosticul lui Alexei suna asa: Formatiune tip hemangiom cu sunt de alimentare arteriala ce inglobeaza glanda parotida. Nu se observa invazii ale vaselor mari (carotida si jugulara). Despre restul iti scriu pe PM ca nu are rost sa monopolizez discutia cu asta. A da inca ceva, hemangiomul lui Alexei este extins sub piele el la suprafata are doar o mica pata rosie. Si la cei cu orice fel de hemangiom se recomanda ecografie transfontanelara, de ficat si inima. Cateodata hemangioamele de pe piele au corespondent si in interior care insa nu pericliteaza in nici un fel viata copilului sau viitorului adult.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Muuh

katik iti scriu PM daca vrei mai multe detalii. Diagnosticul lui Alexei suna asa: Formatiune tip hemangiom cu sunt de alimentare arteriala ce inglobeaza glanda parotida. Nu se observa invazii ale vaselor mari (carotida si jugulara). Despre restul iti scriu pe PM ca nu are rost sa monopolizez discutia cu asta. A da inca ceva, hemangiomul lui Alexei este extins sub piele el la suprafata are doar o mica pata rosie.

te rog mult pe pm, poate ma mai lamuresc un pic!

poze krisztina
poze robi

Mergi la inceput

martta, multumesc de intrebare!
desigur ca de la gradi se trage totul, asta este.
ieri s-a intimplat minunea pe care o astept demult: nu ne-a dat antibiotic. a spus ca nu are bronsita, nimik la plamini ci tuseste doar din cauza mucozitatilor. deci, bem stodal si bromhexin picaturi si multe sucuri de citrice.
si voua!

poze krisztina
poze robi

Mergi la inceput

katik acum o sa fug dar iti dau PM cu toate detaliile diseara intre timp aici cate ceva. Repet la mine este altfel decat la fetele din topic dealtfel pe Alexei il vede un chirurg cardiovascular nu un dermatolog. Dar diseara promit ca iti dau toate detaliile.

Mergi la inceput