Comori de nov-dec 2004 (147)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

ANDREEA - Cred ca am 110mp, nu stiu exact. Wc de servici era mai mare si cu cabina de dus, dar am pus cada pentru fata.
Nu stiu cand ne mutam, cred ca pe la sfarsitul lui mai.

Iar de vazut, cu siguranta de vedem prin parc!

Mai avem modificari de facut si imi tot vin idei...

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Merge atat de incet DC-ul!!!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Miria,si eu tot cam atatparca.dar tot nu vad sa-mi incapa cada in baia mica.ai hol "h".eu cred ca abia prin iulie voi reusi sa ma mut.in 4 iunie trebuie sa-i dau toti banii,apoi pana-l fac..mai am de stat in garsoniera..bine ca ai idei,bine ca ai cu ce sa le pui in practica..eu una nu am nici una,nici alta.abia astept sa marim 'gasca' in parc.

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Ioana,Multumesc!Dupa atatea zile de stres si oboseala m-ai facut sa zambesc!Foarte frumos!
Maine mergem la control,sa vedem cum este piciorusul!Pe bilet scrie doua saptamani, imobilizare gipsata, dar d-na dr. a spus ca poate scapam mai repede.Saracuta s-a plictisit "de stat" Aseara a adormit pe la 22, dar la 1 fara s-a trezit si mi-a spus ca nu mai vrea sa doarma.Cred ca este prea odihnita.N-a mai alergat si...

Olga, tin sa-ti spun si eu BINE AI REVENIT!Noi nu ne cunoastem ca-s mai noua pe DC, dar este vreme!

Andreea, sanatate Mariucai!Poate ca sunt doar maselele.

http://community.webshots.com/user/tincadiana
Mihaela si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Ah, Aime... ce bine! te icesc!

Onitza, Bubu asta al nostru... este pur si simplu TOPIT dupa maimutica... este ceva de nedescris ce atasat este de ea.
Si eu si sora-mea privim aceasta situatie oarecum socate, parca nu-l recunoastem. Cu noi niciodata nu s-a comportat cum o face cu Iris.
Iris este centrul Pamantului pentru el.
Cu noi era distant si destul de rigid, sever. Sigur ca ne iubea, dar nu se exterioriza deloc.
Cu asta mica este diferit.
Cred ca nu exista zi in care sa nu-i cumpere ceva sau sa-i faca ceva...Imagineaza-ti ca sta cu ea in casutza si ii citeste povesti si se joaca cu papusile!
Defapt si cand era micutza... se baga cu ea in tzarc...ca sa-i tina companie... l-a si indoit dealfel...

Dragelor, nu aveti long w/e???
Eu am tot amanat cu plecatul la servici... daaar, din 2 mai ma prezint la noul birou. Sper sa ma acomodez repede.
Asa ca de sambata pana marti inclusiv o sa petrec! Incep de maine cu concertul de la Cluj si apoi plec cu mai multi prieteni la casa de vacantza.
Nasol e cu cura asta a mea de slabire... o sa cam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Dana, iti spun de acum DISTRACTIE PLACUTA IN WE SI MULT SPOR LA BIROU!

Noi suntem liberi pana in miercuri.Ma voi relaxa! Sper!

http://community.webshots.com/user/tincadiana
Mihaela si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

Andreea noi venim in parc sigur doar sa fie frumos afara

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Dana eu cred ca asa-s bunicii, mai ingaduitori, mai putin rigizi, mai rabdatori...chiar daca "pe vremea nostra" erau altfel, atunci erau parinti, acum is bunici. Pai, sa va distrati la "casuta din padure" si sa te incarci pozitiv astfel ca reintoarcerea in campul muncii, de data asta si ca mamimca, sa fie cat mai putin traumatizanta. Si daca efectul curei se vede, atunci indura cu stoicism iesirea asta . Iti tin pumnii

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by danette
Cu noi era distant si destul de rigid, sever. Sigur ca ne iubea, dar nu se exterioriza deloc.

Eiii...cam acelasi lucru il pot spune eu despre socru-meu. El este un tip dur,cu greu ii intri in voie,nu mai spun in gratzii ,dar pentru Robert ar fi in stare sa faca orice. Inclusiv sa puna copilul sa faca pipi in autobuz ca atunci ii veni.Noroc ca am copil educat si s-a tinut pana acasa. Asta a fost un exemplu de "bunici,asa nu se face".
Cu ai mei este alta poveste,ei n-au invatat sa se exteriorizeze nici acum.

Miha si Robert

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

am primit rezultatele, don nou totul este ok(nici urma de infectie in organism) dar totusi bubitele nu trec...avem ok-ul dr-lui sa iesim afara, nu mai tinem nici regim...
pana la urma cand a ramas intalnire? sambata sau duminica?
va pup acum sunt cam obosita ca azi am profitat ca putem iesi cu alex si am dat o tura cu ei prin orash(singura) o adevarata aventura
noapte buna

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput