Comori de nov-dec 2004 (147)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aime spune:

'neata!

monica sanatate lui alex,bine ca nu e nimic care sa te ingrijoreze.
ptr multe dintre voi urmeaza un w-e prelungit,eu voi fi la munci din pacate,asta e,daca n-am invatat
azi am venit cu forte proaspete,am un dead line miercuri si nu stiu de ce,is ff obosita,parca nu ma pot concentra, azi si sub impulsul zilei de vineri m-am apucat mai cu spor de treaba si pana la ora asta am dat gata niste rapoarte .offf, ca multora dintre voi nu-mi ajunge ziua,si bag de seama nici noaptea ptr odihna,da azi ma simt muuult mai bine,e liniste in birou si sper sa termin ce am de terminat si sa mai vb si cu voi
va pupic

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineatza fetelor, phiu ce liniste-i pe-aici...deja ati intrat in vacantza?numai aime este la serviciu...spor la treburi
multam sper sa-i treaca mai repede lui alex ca nu mai rezist nervos
va pup pe toate sa aveti o zi minunata

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

quote:
Originally posted by aime

'neata!

monica sanatate lui alex,bine ca nu e nimic care sa te ingrijoreze.
ptr multe dintre voi urmeaza un w-e prelungit,eu voi fi la munci din pacate,asta e,daca n-am invatat
azi am venit cu forte proaspete,am un dead line miercuri si nu stiu de ce,is ff obosita,parca nu ma pot concentra, azi si sub impulsul zilei de vineri m-am apucat mai cu spor de treaba si pana la ora asta am dat gata niste rapoarte .offf, ca multora dintre voi nu-mi ajunge ziua,si bag de seama nici noaptea ptr odihna,da azi ma simt muuult mai bine,e liniste in birou si sper sa termin ce am de terminat si sa mai vb si cu voi
va pupic

aime si Vladimir

He he ...si eu tot pe 3 am termen la bilant. Dupa ce ca luni si marti vin sigur la servici, n-ar fi mare lucru sa vin si sambata si duminica... asta in situatia in care eu is bugetara. Si colac peste pupaza, aseara al nostru ministru tocmai a anuntat ca intr-o luna ne desfiinteaza...

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Buna dimineata, fetele!

Pe unde sunteti?

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

ANDREEA - Nu este in H si nici nu mi-au placut acelea, sincera sa fiu. Este bine impartit, iar noi, am facut 2 camere de zi, pana una alta, iar cele 2 dormitoare ramase sunt separate de restul apartamentului de o usa.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Monica,ma bucur..o sa treaca si bubitele astea,stai linistita.Pupici.ref.la intalnire,parca duminica a ramas,nu?hai sa tsbilim o ora si un loc,eu in principiu vin;v-am zis,numai sa nu vrea Sebi la grata,desi se pare ca va lucra
Miria,e bine impartit apartamentul.are un hol mare,din sufragerie ei au facut dormitorul mare(care e imens),apoi avem inca un hol,cu baile la capete,apoi pe aceeasi parte dormitoarele.dormitorul din mijloc e spart,facut gen sufragerie-living,e frumos.
danette,asa sunt bunicii cred..si bunicii Mariucai sunt super permisivi,ii fac toate pofetele..dar uneori,mai ales tatal meu,pretinde de la ea cam multe.chiar in gluma ii spun ca ce,daca la 2 ani stie poezii si vorbeste asa bine,crede ca si gandeste ca la 5 ani?el are pretentia sa nu urle dupa jucarii,sa nu faca figuri la mancare,sa stie ca nu e voie etc....recunosc ca e si vina mea uneori,o rasfat peste masura
Eu una am un we prelungit,sunt libera pana miercuri.asa ca ne vom auzi abia miercuri.Acum si vestea proasta:azi noapte iar a facut febra,plus ca la 5.30 a vomitat cam rau,nu mancare,ci numai lichid si spuma alba.M-am speriat rau.i-am bagat supozitor,ca Algocalminul il vomita.dimineata a fost bona cu ea la medic.are o usoara faringo-traheita,parca asa mi-a zis.dar nu are rosu-n gat,nimic la plamani.plus ca ii dau amandoua maselutele de sus.credeti ca e posibil de la sta sa faca febra si sa vomite?????oricum o sa o mai urmaresc,daca incepe sa tuseasca,o trec pe amoxicilina mi-a zis.
Dimineata am fost la firma la cre teoretic incep munca din 14 mai si cred ca voi merge.pare OK.deci probabil nu voi mai intra asa des pe DC,cel putin la inceput,sau pana ma mut si-mi iau calculatorul.
Pupici si ne mai auzim azi

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Andreea sanatate Mariucai
Eveline deci compatimim impreuna,doar ca eu in w-e nu vin.Aoleu cum sa va desfiinteze si ce se intampla cu voi? Spor la treburi si -ici Biancai.

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

quote:
Originally posted by aime

Andreea sanatate Mariucai
Eveline deci compatimim impreuna,doar ca eu in w-e nu vin.Aoleu cum sa va desfiinteze si ce se intampla cu voi? Spor la treburi si -ici Biancai.

aime si Vladimir

Da aime, ne vom intalni luni si marti.
cat despre desfiintare...asta e...asa gandesc ei sa faca reforma in sanatate....in loc sa se ocupe de spitale si clinici....da nu mai spun nimic, deja mi-e greata....
Oricum, ma iau cu altceva sa-mi mai inseninez gandurile....am inceput casuta...

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

andreap, sanatate multa mariucai...febra da cred ca poate sa fie de la maselutze dar voma...nu stiu ce sa zic...oricum daca a vazut-o dr inseamna ca e ok si poate a fost asa...ceva trecator(poate spuma aia o fi fost ca trecuse deja prea mult timp de cand mancase si nu mai avea ce sa vomite)...

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Buna fetelor!
Am citit repejor ce ati mai scris..
ANDREAP sa inteleg ca te muti cu serviciul? bravo!! e mai aproape de casa?? Imi pare rau ca a vomitat Mariuca si a facut febra, ofof, maselutele astea...macar sa sparga nici sa nu o mai doara!
MONICA pup pe ALex sa treaca bubitele!!!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput