Comori de nov-dec 2004 (147)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

AM pus cateva POZE CU PAUL, sa vedeti si voi ce il preocupa pe el de la un timp. Sa imi fac griji?????

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Monica,a fost 'mamaie Luci' dimineata cu ea la Dr.Furtuna..daca la voi a descoperit alergia fara analize,presupun ca descoperea si la noi ceva grav,nu?incurajeaza-ma..acum am vb cu bona,a facut iar febra,nu tuseste,nu a mai vomitat,a mancat bine....ma omoara febra asta..oare chiar sa faca febra 3 zile de la o masea????cu nurofen?imi vine sa ..si cand ma gandeam cum ne vom distra in we-ul asta prelungit..
Onitza..ref.la poze...da,in proportie de 90% ma mut cu serviciul.e in Unirii,teoretic f.aproape de casa,practic..e omor pe acolo dimineata.distanta e mai mica,timpul e cam acelasi cu cel pe care-l fac acum pana la servici.partea rea e ca schimband colectivul,nu mai stau eu pe DC cand vreau

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Andreea nu cred ca mai tii minte,dar asta toamna,Vlad aavut 3 zile de febra cu toate antitermicele date,o stare de rau care nu-i trecea si...in final....roseola infantum,adica a6a boala a copilariei,care se termina cu o eruptie pe piele,rosie, nu e grav,doar neplacut si starea asta defebra te termina si pe tine dar si pe puiut. Sanatate!

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Eveline, bravo sa fie cu noroc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

am vb si cu miche i-am spus de intalnirea de Dumnica(poate reuseste sa ajunga si ea)...stabiliti si un "loc" in parcul ala mare...ca o sa ne pierdem

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Monica,eu una astept sa-mi spui tu unde si la ce ora,de azi nu mai am acces la net decat miercuri.Eu ziceam sa fie intrarea dinspre Primarie,de pe Bulevard..voi ce ziceti??si la ce ora??10.30-11???
Aime,nu ma speria!!!!!!!!!Eu inca dau vina pe maselute..sper sa nu fie altceva..si alte simptome mai avea???

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Ioana, a vrut sa vada si el cum poate mami sa mearga pe tocuri!
Andreea, si Diana varsa cand face faringita si face febra. Cand face febra repetat, eu trebuie sa-i dau amoxicilina, ca altfel...

Am fost la control.Piciorusul e bine, nu s-a umflat, dar mai poarta cizmulita pana vinerea viitoare, ne-a spus d-na dr. ca-i mai bine. Cel putin are voie sa calce pe picior.
Am fost si-n parc (i-am promis ca mergem, daca-i cuminte la policlinica). Si am tras un pui de somn, mama, mama! N-am mai dormit la pranz, de nu tin minte!

Monica, Diana are bubite de la alergie(face la intepatura de insecte - pe langa intepatura mai apar si altele) chiar si-o saptamana! Noi folosim Fenistil gel.

http://community.webshots.com/user/tincadiana
Mihaela si Diana

Mergi la inceput

Ochi verzi,si ii dai antibiotic din prima?offffff..daca nu-i ieseau maselutele,stiam macar 100% de la ce face febra..asa tot zic sa nu-i dau decat antitermice,poate..poate..oare e posibil sa fie faringele iritat de la vomitat?parca m-am tampit..dar mor de nervi acum ca am ocazia sa stau atatea zile cu ea,sa ni le petrecem in casa bolnave

Poze 2007

Mergi la inceput

gata,plec acasa
We placut la toata lumea..ne auzim miercuri

Poze 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Andreea, nu din prima, dar dupa doua zile de febra alta solutie nu avem.Ferbra, de exemplu, nu-i scade decat cu algocalmin tableta (o jumatate nu mai repede de 6 ore).Dianei nu-i trece cu Nurofen, Panadol si altele. Iar supozitorur Novocalmin il elimina imediat, asa ca algo pe gurita. Din cate stiu eu de la Timisoara mai este supozitor Propifenazona pt copii.Foloseam la Raluca cand facea febra repetat.
Iar varsaturile sunt cauzate de faringele iritat(noua asa ne zice medicul) Diana varsa si 2 zile la rand.Trebuie sa-i dau Metoclopramid picaturi(2 inainte de masa).
SANATATE!

http://community.webshots.com/user/tincadiana
Mihaela si Diana

Mergi la inceput