Comori de nov-dec 2004 (147)
Raspunsuri - Pagina 18
miria_cristina spune:
DANA - Sa-ti traiasca fata!
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
andreap spune:
Buna dimineata
in primul rand,bine ai revenit Olga
..nu ne-am mai vazut deloc in Pitesti,nici nu stiam ca mai ai un BB..cum o chema pe fata ta cea mica?sper sa intrati mai des acum...pupici.
Danette,ce frumoase poze....e o dulce Iris,si ce serioasa statea ea pe motor
.
Miria,eu nu cred ca am loc in baia de serv.ptr.cada.acum e o cabina de dus,dar o schimb..cada..nu cred.oricum am vazut pozele,arata super ce ai facut tu acolo,ma inspir si eu???eu sunt o 'varza' totala la amenajari,asa ca probabil va gandi totul altcineva ptr.mine
.Plus ca nu o sa am bani prea multi,asa ca nu stiu daca o sa-mi permit sa fac chiar tot ce vreau..tu cate camere ai?4 si tu?parca pe langa M.Of.,nu?
Monica,stai calma,nu cred ca are nimic Alex...aseara s-a chiulit in masa din parc![]()
Mariuca mea a facut febra aseara fetelor
,nu stiu de la ce.i-ma dat nurofen si niste pic.de nevralgin.eu sper sa fie de la maselute,ca mor daca iar raceste
.acum dimineata nu mai avea,dar e cam bleguta,imi spune bona.a mancat,dar nu e asa de nebuna ca de obicei,ceea ce inseamna ca ceva nu e chiar OK.offffffffff

Pupici
PS..ne mai vedem in WE??am inteles ca al meu munceste,deci adio gratar,ceea ce insemana liber la parc
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
olga_stan spune:
dragele mele ma mustra constiinta...de dimineata navighez pe net si am neglijat-o pe iosefina, fetita mea de doi ani si patru luni si mititica nu zice nimic, chiar ma lasa sa imi fac damblaua dar ma gandesc ca uite asa ii dau exemplu negativ...ea mititica se joaca singurica, dar ma gandesc ca trebuie sa ma ocup de ea mai mult..offf ce dilema...as vrea sa ma simt si eu bine dar si ea sa fie multumita, fericita ..asa ca ma duc sa ma joc cu ea!!
miria_cristina spune:
DANA - Sa-ti traiasca fata!
Cristina si D
andreap spune:
Buna dimineata
in primul rand,bine ai revenit Olga
..nu ne-am mai vazut deloc in Pitesti,nici nu stiam ca mai ai un BB..cum o chema pe fata ta cea mica?sper sa intrati mai des acum...pupici.
Danette,ce frumoase poze....e o dulce Iris,si ce serioasa statea ea pe motor
.
Miria,eu nu cred ca am loc in baia de serv.ptr.cada.acum e o cabina de dus,dar o schimb..cada..nu cred.oricum am vazut pozele,arata super ce ai facut tu acolo,ma inspir si eu???eu sunt o 'varza' totala la amenajari,asa ca probabil va gandi totul altcineva ptr.mine
.Plus ca nu o sa am bani prea multi,asa ca nu stiu daca o sa-mi permit sa fac chiar tot ce vreau..tu cate camere ai?4 si tu?parca pe langa M.Of.,nu?
Monica,stai calma,nu cred ca are nimic Alex...aseara s-a chiulit in masa din parc![]()
Mariuca mea a facut febra aseara fetelor
,nu stiu de la ce.i-ma dat nurofen si niste pic.de nevralgin.eu sper sa fie de la maselute,ca mor daca iar raceste
.acum dimineata nu mai avea,dar e cam bleguta,imi spune bona.a mancat,dar nu e asa de nebuna ca de obicei,ceea ce inseamna ca ceva nu e chiar OK.offffffffff

Pupici
PS..ne mai vedem in WE??am inteles ca al meu munceste,deci adio gratar,ceea ce insemana liber la parc
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
miria_cristina spune:
ANDREEA - Da, e de 4 camere aproape de Monitorul Oficial.
Cum mi-o fi intrat mesajul de 2 ori?
Cristina si D
andreap spune:
Miria,ma gandeam ca am eu probleme de ordin tehnic,dar se pare ca aici pe DC sunt probleme...si eu am un mesaj de 2 ori
.cati mp are apartamentul tau?ti-am zis,cred ca la mine nu are loc cada in wc-ul de serviciu...probabil al tau e mai mare,sau...si cand va mutati acolo?poate asa ne vedem si noi prin parc.
Poze 2007
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by onitza
'Neata! va invit lavirtual! cine nu bea cafea, la un suc natural de fructe!
Eu vreau niste castraveti murati!
Miha
si Robert 
aime spune:
Dana, in ultima poza Iris e copia ta perfecta
. Sa-si stapaneasca sanatoasa "locuinta"
pe cand de casa noua? 
aime si
Vladimir
aime spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Eu vreau niste castraveti murati!
Offf, eu ti-as trimite, da n-am la mine

virtual! cine nu bea cafea, la un suc natural de fructe!