Comori de nov-dec 2004 (147)
Raspunsuri - Pagina 15
dama spune:
Buna dragi mamici si multumim de aprecieri, Roxana, Onitza, Monica
.
Try, of, cat de rau imi pare ca rezultatul analizelor e asta... chiar nu credeam ca mai e cazul de griji. Si mie imi pare Adrian asa de vioi si de implinit ca am zis gata sunteti pe drumul cel bun. Am citit si eu un pic despre boala (un studiu medical in franceza) si eu zic ca Dumnezeu a lasat posibilitatea mai multor tratamente care am inteles ca sunt cu succes...unul mai radical ar fi trasplantul de maduva, nu? Multa putere va doresc sa puteti sa treceti peste greul asta.
Otilia, stam in Liège (si pe aceasta cale raspund si lui Miha, care ma intreba mai demult daca am schimbat locatia...da, de juma de an
), iar nume ca al vostru sau asemanatoare sunt destul de des intalnite si aici, desi astia sunt 100% francofoni spre deosebire de cei din Bruxelles unde se vorbeste si flamanda). In trecere pe la bunic, puteti veni si pe la noi, nu suntem decat la vreo 100km de Bxl.
Miha,
si merci de intrebare. Cum spuneam am zile bune si mai putin bune. De ex cand imi e rau dimineata, e mai bine seara si invers. Dar cu David nu prea am timp sa ma gandesc la raurile mele. Cat despre fluturasi, nimic inca la orizont (sper ca nu sunt eu nesimtita), cred ca e totusi prea devreme, nu am decat 9 saptamani, dupa spusele lui tanti dr. Tu, ai greturi? Imi dau seama ca e si ma nasol ca mai mergi si le servici. Cum e burticuta ta, asa-i ca e deja proeminenta?
Miria, sanatate multa mamei tale.
Va pupic acum ca trebuie sa iesim afara, ca nu se mai poate...
si David (18.11.04) 
andreap spune:
Buna dimineata
Try,nu stiu exact ce inseamna diagnosticul da![]()
t,dar se pare ca e destul de rau..va doresc multa putere si doctori buni.Pupici
Dama,pupam baiat mare si frumos.Tu cum te simti?
Miria,multa putere!si sanatate mamei tale
Otilia,da,pretul este de cosmar
..asta este,bine ca am avut ce vinde ca sa ne putem permite,altfel din salarii..poate peste 50 ani!
Noi suntem bine,aseara ne-am vazut si cu Monica si Ruxi in parc.ref.la intalnire,eu in principiu pot,as fi preferat sambata ca parca vad ca duminica ma duce al meu la gratar...daca e,sper sa pot ajunge duminica la 10.30 in Cismigiu,numai sa stabilim unde in Cismigiu.eventual intrarea dinspre bulevard,pe langa Primarie????
Pupici
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
miria_cristina spune:
ANDREEA- Este un pret mare, dar la momentul cand am cautat noi erau si mai mari si nici n-am gasit.
Oricum, barbatul meu se targuieste pentru orice asa ca n-ar fi dat atat, mai ales daca-l lua prin agentie, ca aia isi pun foarte mult.
Daca este blocul nou si etaj inferior si mare si...cum ai vrut tu, sa te simti bine in el si gata!
Zona e frumoasa, are si parc si magazine.
Multumesc pentru incurajari!
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
andreap spune:
miria,nu l-am luat prin agentie..aia sunt banii lui
.ne-a targuit noi putin,numai ca al meu il voia cu disperare apartamentul,asa ca a cedat pana la urma de frica sa nu-l ia altul.acum e bun facut...asa ca..
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
danette spune:
In sfarsit pot sa scriu. De catreva zile am descoperit ca era virusat computerul, puteam sa lucrez cu mouse-ul dar cum apasam tastatura se bloca totul.
Dama, am vazut pozele voastre, este un scump David si tie iti dat f. bine parul lung.
Cristina, am vazut si pozele cu Damiana, mi-a placut mult cum ii sta cu coditze...e dulcica! te-am zarit si pe tine intr-o poza, dar nu pare deloc sa ai kg in plus...![]()
Imi pare rau de greutatile tale, doresc multa sanatate mamei tale, stiu ce inseamna AVC
...e bine ca totusi se poate misca, chiar si cu greu. E teribil cand in urma hemiparezei raman tintuiti la pat, asa a fost cu bunica. Bine... ea era in varsta...
Andra, imi pare tare rau de confirmarea diagnosticului DBA. Vazandu-l in poze ma gandeam ca e totul bine si s-au rezolvat problemele cu anemia severa.
Am citit si eu cat ceva despre Diamond si solutiile de tratare. Din cate stiu voi a-ti facut numai transfuzii de sange, nu?
Citisem de tratamentul cu steroizi, Prednison... dar efectele secundare par destul de nasoale. Intr-adevar transplantul de maduva pare cel mai ok...dar sigur stii tu tot ce trebuie de stiut. Mult optimism si multa putere va doresc, sa luptati pentru sanatatea lui.
miria_cristina spune:
DANA- Eu evit sa apar in poze. Ori mi se pare, ori chiar e cum cred eu, nu apar klumea. sotul meu, care se crede profesionist, ma scoate cel mai rau.
Asa ca, fata e importanta!
De ingrasat, am cam 5 kg dupa ce in toamna am luat anticonceptionale si cu ele am ramas. Iar kg in plus te maturizeaza, asa mi se pare mie, na!
Poate ca voi mai slabi in timp, mai ales ca vine caldura si vom merge la mare.![]()
Tu cum esti?
Cristina si D
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by dama
Cat despre fluturasi, nimic inca la orizont (sper ca nu sunt eu nesimtita), cred ca e totusi prea devreme, nu am decat 9 saptamani, dupa spusele lui tanti dr. Tu, ai greturi? Imi dau seama ca e si ma nasol ca mai mergi si le servici. Cum e burticuta ta, asa-i ca e deja proeminenta?
Mey...nu e vorba de nesimtire,la mine cred ca e si datorita faptului ca la munca stau numai pe scaun timp de 9 ore,ca n-am simtit acei fluturasi niciodata cand eram in picioare sau in miscare.
Burta e mare,cam cum o aveam cu Robert pe la 4-5 luni.

Miha
si Robert 
aime spune:
quote:
Originally posted by onitza
AIME A FOST UN VIRUSSI IOANADU L-A PRIMIT SI TARE MI-E CA TOATA LUMEA DIN LISTA!!! IMI PARE RAU...NU STIU CE S-A INTAMPLAT, PRIMA DATA L-AM PRIMIT EU DE LA O FOSTA COLEGA DE SV, APOI A TRIMIS DIN CALC MEU, S-A RASPANDIT!!
miria_cristina spune:
ANDREEA - Sa-l stapaniti sanatosi!
Daca va place si e frumos eu zic ca-i OK.
Acuma mai trebuie sa-l aranjati, nu?
Cristina si D
aime spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Si mi-e asa o jena de colegi...
Hai mey, sa nu-ti fie, fii mandra de burticutza ta