Comori de nov-dec 2004 (147)
Raspunsuri - Pagina 14
Otiliav spune:
Andra, chiar nu stiu ce sa spun, ziceai ca este foarte rara. In afara de probleme cu hemoglobina mai pot fi si alte probleme?
Andreea, scump dar ce sa facem mergem mai departe. Cand am citit a fost ca un dus rece, poate ne permitem si noi in cinci ani ca acum nici o sansa la asa scoruri. Va urez sa fiti fericiti in noua casuta!
Dama, tot uit sa te intreb in ce oras locuiti. Ana inca nu si-a cunoscut bunicul din Bruxelles, nici eu nu il cunosc, insa mereu cand trecem pe la aeroport in Amsterdam ne considera vamesii belgienei, deh numele
.
Bine ca sunteti voi harnicute si puneti poze, eu nu am reusit. Am Calciu sirop in casa, Vigantol si cred ca incep si eu o cura cu calciu dar nu am facut-o niciodata de capul meu iar la doctor in Romania ajungem in toamna iar eu as vrea sa inceapa cura acum cand vine primavara.Voi cat le dati 5 ml dimineata si seara plus doua picaturi de vigantol dimineata?
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
miria_cristina spune:
TRY - Imi pare tare rau ca rezultatul a iesit asta!
Sa-l ajute Doamne-Doamne sa treaca peste toate necazurile, iar pe tine sa te intareasca!
De cand o am pe fata toate subiectele astea imi fac rau intr-un mod aproape inexplicabil de tare!
Legat de mama, va multumesc celor care i-au urat sanatate!
Este mai bine acuma, dar imi fac griji si tare as vrea s-o pot ajuta mai mult!
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
onitza spune:
Noi duminica nu putem
veni in parc decat dupa-masa, dupa ce se trezeste Paul, pe la 3-4.
TRY nu mai ma asteptam sa iasa la analize rezultate acesta, mai ales ca Adrian mi s-a parut f voios, energic, vesel, un copil foarte sanatos; sper ca firea lui optimista si Dumnezeu sa il ajuta in viata sa depaseasca boala! sanatate multa!
OTILIA pupam pe Ana copanoasa, chiar mai pune bre niste poze ca mi-e tare dor de ea!!!! data viitoare cand mai veniti nu mai ratam intalnirea dintre Ana si Paul ok? nu l-a mai smotocit demult si cred ca i s-a facutt dor!!! dar nu de la mama-sa!!
![]()
Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
onitza spune:
MIRIA de ce anume sufera mama ta? sorry, poate ai scris dar am uitat...si mama e bolnava si s-a internat iar acum la recuperare la Pucioasa ii merge extraordinar de bine, nici nu ne asteptam, anul trecut a fost la Techirghiol si nu i s-a potrivit organismului ei tratamentul aplicat....daca mama ta sufera de boli ce pot fi tratate cu bai deci la recupareri, recomand cu caldura Pucioasa!! sanatate multa multa mamai tale.

Oana
si
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
aime spune:
'neata!
Try sanatate multa, sunt sigura ca veti trece cu bine si prin asta.
Miria, sanatate multa mamei atle, si eu o am pe mama cu AVC si stiu cum e, se descurca greu dar multumim celui de sus ca e si asa, o ajuta tata insa ff mult. Ti-am vazut comoara, e o dulcica si e ff serioasa, totusi poza in care zambeste e angelica.
Oti, scuze ca ma "bag" dar e suficient daca ii dai calciu 2*5 ml pe zi, Vigantolul e deja depasit ptr ei. Eu ii dau in lunile februarie si aprilie (primavara) , vara pauza, apoi in sept si noiembrie (toamna) Cipcal, 2 lingurite pe zi timp de 10 zile. Chiar sapt trecuta am fost la dr si am intrebat iar. Vom face si noi vaccinul de la stat, fiind suficiente cele 4 doze de Pentacthib pe care le-a primit pana la 1 an.
Onitza, sunt pe aici, merci de mail, nu am mess la servici, iar acasa greu am accces.
va
si mai revin
aime si
Vladimir
onitza spune:
FETILI VA PLACE LILIACUL DIN SPATLE BLOCULUI MEU? ASA SE VEDE DE LA GEAMUL DE LA BUCATARIE, STAU LA ET I...
AIME A FOST UN VIRUS
SI IOANADU L-A PRIMIT SI TARE MI-E CA TOATA LUMEA DIN LISTA!!! IMI PARE RAU...NU STIU CE S-A INTAMPLAT, PRIMA DATA L-AM PRIMIT EU DE LA O FOSTA COLEGA DE SV, APOI A TRIMIS DIN CALC MEU, S-A RASPANDIT!! 
Oana
si
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
miria_cristina spune:
Acum 6 ani a facutt primul accident vascular. A avut si hemipareza pe dreapta. Iar acuma a facut inca unul. Astazi este ziua ei.
Nu prea imi arde de mare lucru ca o stiu asa. Ea, in afara de mine nu mai are pe nimeni care sa o ajute. Sta cu bunica-mea care are 80 de ani. Adica, tot ea trebuie sa se scoale si sa fac ceva prin casa.
Nu vrea sa mai stea in spital de grija bunicii. Iar eu stau la naiba in praznic de ea!!
Daca plec fara masina fac 1 ora 1/2 pana ajung. Parca stau in alt oras!
In WE am zis sa merg sa-i mai fac treaba si in functie de cum se simte si cat fac eu merg si duminica. Nu stiu. Fii-mea ieri avea febra. Habar nu am de unde. Sper azi sa nu mai faca, dar oricum si de ea trebuie sa am grija.
La asta ma si gandesc, ca daca merg la mama cu fata, stau, practic, cat ma lasa copilul.
Cand incepe sa dea semne de oboseala am plecat, ca nu-i place sa doarma la ea.
Fiecare avem zile bune si zile proaste, dar la mine parca densitatea astora rele e mai mare.
Pe sot, am inteles! Trebuie sa-l tratez cu nesimtire. Nu pot, dar ma straduiesc. De fata trebuie sa am grija. Iar de mama mi se rupe inima si incerc sa o ajut cat pot.
Of! Uneori ti le da Dumnezeu cu desaga!
Cristina si D
miria_cristina spune:
Onita, ce frumos e liliacul!!
Imi aminteste de prima casa in care am stat cu sotul meu vreo 4 ani. Stateam la curte si toata era plina cu tufe de liliac de toate culorile.
In aprilie-mai are o feerie! Plin de flori cu miros peste tot!
Imi era asa de drag!
Cristina si D
mariussimiuc spune:
Helau! 
Try,imi pare rau de vestea ce-ati primit-o,dar greul cel mai greu a trecut,nu-i asa?
Dama,foarte frumoase pozele si protagonistii de asemenea.
Cum te simti cu burtica? Mie imi este rauuu...
Ia zi-mi ti s-a intamplat sa simti fluturasi in burtica,chiar daca e sarcina mica mica?
Otilia,eu nu i-am mai dat calciu de mult timp lui Robert.Chiar am sa intreb dr cand o sa mergem la vaccinul de 2 ani jumate daca mai este nevoie.
Miha
si Robert 
roserb spune:
Try, m-am intristat teribil cand am citit, intr-adevar eram convinsa ca ati scapat de probleme. Sa dea Dumnezeu sa nu mai apara episoade de anemie din cele rele, de fapt in ce consta boala? E "gestionabila"?
Iti doresc multa putere si sunt convinsa ca, dupa cum arata de bine Adrian, o sa fie bine.Incearca sa fii optimista, desi stiu ca acum esti probabil cu moralul la pamant...
Dama, sunteti niste frumosi
Noi duminica suntem disponibili, asa ca venim !
Roxana&Co
POZE CU PITICII