Comori de nov-dec 2004 (147)
Raspunsuri - Pagina 16
ochi_verzi spune:
quote:
Originally posted by onitza
FETILI VA PLACE LILIACUL DIN SPATLE BLOCULUI MEU? ASA SE VEDE DE LA GEAMUL DE LA BUCATARIE, STAU LA ET I...
Oanasi
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
FRUMOS!!!!!!
http://community.webshots.com/user/tincadiana
aime spune:
Am un pic de liber si voiam sa-i urez Andreei sa fie sanatosi in noua locuinta, moamaaaa ce de bani, am ametit cand am vazut pretul ... deh preturi de capitala, cred, cu toate ca si pe la noi vehiculeaza astia niste scoruri ![]()
Onitza mi-a placut liliacul tau, eu vad din birou niste ciresi infloriti, superbi....abia asteptam ciresele, dar ei is pe domeniu public si copiii ii vor devora imediat...
Dama e un scumpic David al tau ca si David al Fulguletului, i-am admirat in taina 
Al meu copil a devenit un fel de lider in parc, el da tonul la toate. Mi-a povestit tanti ca ieri, ieseau copii de la scoala din parc alergand si el s-a postat in fata lor si ridicand un degetel f didactic le-a spus "cupii, antentie, nu alegati!", cica toate tantili de pe acolo erau pe jos de ras
, copii ceilalti il priveau admirativ si totodata marcati de observatia lui Vlad
. E argint viu si in fiecare zi are o noua replica care ne face sa radem pe infundate. discutie Vlad-tati: (tata-su stranuta) Vlad: "anatos", tati: "multumesc", Vlad: "cu pacere, chesti maiiii" ![]()
sau luni dimineata striga pe tati, ca in w-e, tanti zice "nu-i tati, e la serviciu", el aratand imperios usa dormitorului: "tai-o Dada", tanti pleaca razand, dupa un timp de tacere Vlad: "Dadaaaa, Dadaaa veno Dadaaaaaa" ![]()
Scuze ca povestesc nimicuri, dar mie mi s-au parut atat de comice, tre' sa le notez in caietelui lui.
Va
, de acasa nu prea mai am dreptul sa intru, ca ne uitam la Tom si Jerry & Comp.
andreap spune:
Onitza,tare frumos e la voi,dupa cum arata liliacul in poze
Miria,da,ar trebui ceva amenajat la el.are termopane,are si gresie si faianta,dar cred ca le von schimba.apoi mai trebuie ceva reparat la pereti si zugravit..si as vrea si cabina de dus din baia de servicu sa o schimb,poate si cada...sa vedem parchetul cum se prezinta.apoi centrala sa iau aprobare si sa-mi pun..sa mai zic??
Nici nu vreau sa ma gandesc la mobila,norocul meu ca de camera Mariucai se vor ocupa bunicii
.de aceea insistasem eu sa luam unul facut,pentru ca nu stiu cine o sa se ocupe de toate,in conditiile in care Sebi vine tarziu de la servici iar eu se pare ca-mi voi schimba actualul loc de munca,deci adio concediu prea curand.o sa vedem noi,ne-om descurca cumva.
Miha,esti o fericita posesoare de Bb in burtica,deci e normal sa ai unele stari neplacute,ca sa nu mai zic de silueta.Asa ca,fii fericita !
Pupici
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
ochi_verzi spune:
quote:
Originally posted by aime
Al meu copil a devenit un fel de lider in parc, el da tonul la toate. Mi-a povestit tanti ca ieri, ieseau copii de la scoala din parc alergand si el s-a postat in fata lor si ridicand un degetel f didactic le-a spus "cupii, antentie, nu alegati!", cica toate tantili de pe acolo erau pe jos de ras, copii ceilalti il priveau admirativ si totodata marcati de observatia lui Vlad
. E argint viu si in fiecare zi are o noua replica care ne face sa radem pe infundate. discutie Vlad-tati: (tata-su stranuta) Vlad: "anatos", tati: "multumesc", Vlad: "cu pacere, chesti maiiii"
sau luni dimineata striga pe tati, ca in w-e, tanti zice "nu-i tati, e la serviciu", el aratand imperios usa dormitorului: "tai-o Dada", tanti pleaca razand, dupa un timp de tacere Vlad: "Dadaaaa, Dadaaa veno Dadaaaaaa"
Scuze ca povestesc nimicuri, dar mie mi s-au parut atat de comice, tre' sa le notez in caietelui lui.
Va, de acasa nu prea mai am dreptul sa intru, ca ne uitam la Tom si Jerry & Comp.

Faza din parc m-a facut sa rad! E tare! Viitorul domn' DIRECTOR!
http://community.webshots.com/user/tincadiana
try spune:
Viitorul e foarte incert. Acum el e bine, nu e anemic, deci boala e inactiva, dar de-a lungul vietii aceste perioade de activitate si inactivitate pot alterna. Unii sunt dependenti de transfuzii sau steroizi toata viata, altii au ani buni in care boala ramane latenta si duc o viata normala si cand boala are perioade de activare necesita doar un tratament cu doza mica de steroizi.
Nimeni nu poate spune cum va arata viata lui. Boala se poate ameliora sau inrautati de-a lungul vietii si din pacate e foarte greu de spus ce anume determina aceste schimbari.
Dar tratament de vindecare nu exista. Prima varianta preferata de redresare a simptomelor (anemia) sunt steroizii, daca acestia nu rezolva nimic se recurge la transfuzii (dar steroizii si transfuziile). Transplantul de maduva ese doar un tratament experimental, nu garanteaza nimeni reusita. Au fost si cazuri cand oameni cu forme usoare de DBA au facut transplant si in final boala a luat o intorsatura urata si in final s-au prapadit. Transplantul de maduva nu se recomanda decat in cazurile foarte grave unde steroizii si transfuziile de sange esueaza si singura optiune ramane transplantul. Lasand la o parte problemele de compatibilitate, etc.
Dar inclusiv tratamentul cu steroizi e pe bajbaite, in sensul ca anumiti steroizi pot face bine unui individ si pentru altul sa nu mearga deloc, deci se merge pe incercari si tatonari si daca ai norocul sa ti se descopere dosa si steroidul potrivit, poti tine boala sub control mai usor si chiar sa o aduci in stare latenta.
Singura speranta de lecuire a bolii ramane gene therapy, adica tratamentul cu modificari ale genelor, dar deocamdata asta e doar un vis. De fapt in asta isi pun speranta bolnavii de multe boli incurabile.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi
miria_cristina spune:
TRY - 

Nu stiu in rest ce sa zic, desi simt ca ar trebui sa-ti spun ceva.

Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
monica-elizabet spune:
try
si pe tine si pe micutzii tai, sa va ajute Dumnezeu sa fie bine tot timpul si sa nu fie nevoie de transfuzii sau tratamente.
alex al meu inca mai are eruptia, se pare ca nu da inapoi doar cu aerius
maine avem rezultatele de la a doua serie de analize de sange...exudatul dureaza pana miercuri(tocmai acum s-au nimeri libere)
asa ca mai stam in incertitudine...Doamne ajuta ca el este super bine si nu are nici un alt simptom in afara de bubitele astea care uneori nici nu se vad...se activeaza doar la transpiratie si dupa baie...
va pup pe toate si sper din tot sufletul pana Duminica sa aflam ce si cum si sa putem veni la intalneala...
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
miria_cristina spune:
ANDREEA - Si noi avem 2 bai, dar am preferat sa punem cazi in ambele.
Ca sa-i facem una Damianei si una a noastra.
Uite aici: http://new.photos.yahoo.com/miria_cristina/album/576460762382322554
Inca mai avem imbunatatiri de adus, dar macar le-am vazut facute!
Sunt aproape identice, doar ca una este nitel mai mica.
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
olga_stan spune:
buna fetelor...ma mai tineti minte?! ...eu una da!!! am fost in aceeasi bransa acum doi ani. m-am bucurat nespus ca v-am gasit!! noi intre timp ne-am inmultit, acum am dou fete, una de doi anisori si patru luni si alta de o luna. ma bucur ca am dat de voi, va salut si pup pe toate si mai vorbim!!!

si