Mamici de noiembrie-decembrie(13)
Raspunsuri - Pagina 28
gill spune:
Salutare burtici!
Ma bucur ca totul a fost bine bb yasmi....ne-ai dat ceva emotii.....
Apropo...ce a zis doctorul?.....care este cauza acestor dureri?..
Astept raspuns....
pupici
10+
bb_yasmi spune:
woww fetelor multumesc din suflet!!!
asa e se vede fff bine, la ecograf sa vazut si mai bine!!! eco l-am facut vaginal iar de data viitoare incepem sa il facem pe burtik!
a fost asa de emotionant si pt tati, care de obicei nu se prea arata, akuma mi-a spus dupa ce am iesit ca a avut inima cat un purice!!
ieri am inceput sa-l intreb pe dr daca are amandoua picioare, maini, daca ii mai bate inimioara, atata l-am intrebat pana m-a calmat!!! gata akuma sunt un pic mai linistita!
ceea ce ma speriat a fost faptul ca mi-a zis sa continui cu Utrogestan daca am dureri de burta, si mi-a zis : ce vrei sa faci avort spontan???

mi-a zis sa port haine lejere, comode, sa nu am stranga, iar oricand am nevoie d concediu medical sa-l sun. intr-un cuvant sunt multumita de dr meu!!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
11+
creste bebe...
poza eco bb
Anne_Ma spune:
M-am intors. Aparatul de BHCG s-a stricat, asa ca nu am mai facut. Am facut numai urocultura. Asta este. Oricum, ne ducem marti la doctor. Iarasi vom fi mici si nu vom vedea cine stie ce, dar asteptam sa crestem!
BB, ma bucur asa de mult pt. tine!!!
http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
6+
bb_yasmi spune:
anne, mersi frumos! las ca mai un pic si il vezi si tu!!
mai fetelor voi pe unde umblati??? in ultima vreme cam slaba miscarea!!!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
11+
creste bebe...
poza eco bb
adalia spune:
Fetelor,
voi va epilati cu aparatul de epilat? am auzit pe undeva ca nu ar fi indicat..voi ce stiti de asta?
adalia
11+
alfa_anca spune:
bb_yasmi ma bucur mult pt tine ca l-ai vazut pe bebe si ca e bine. Ce mare e si jucaus.
Eu sper ca la eco morfo peste mai putin de 3 sapt sa imi spuna ce este bebe. Abia astept.
Ali_bia imi pare fff rau de ceea ce ti se intampla si sper ca DD sa iti indeplineasca marea dorinta in curand. Te asteptam cat mai repede cu vesti bune
.
Dupa cum va spuneam fetele, eu sunt plecata din tzara si aveam o curiozitate cand ajung aici, sa vad dc imi mai este rau, ca v-am spus ca atunci cand am plecat din Buc mi-a fost f bine. Si aici la fel, chiar si mai bine, ca aici e zona de munte si aer curat si de 2 zile nu am nimik, nici urma de stare de rau sau altceva. Numai foame, sani umflati si sfarcuri care ma mananca si e groaznic. Aseara m-am dat cu niste crema si mi-a trecut dar de dim a luat-o de la capat. Dar lasa, ca trecem noi si peste astea.
Va pup si sa aveti o zi minunata.
Anca
11+
marynik spune:
Buna fetelor , nu stiu daca ma mai tineti minte , am facut si eu parte din odiseea voastra , v-am mai urmarit in ultimul timp si as avea si eu o rugaminte la bufi , am vazut ca ai fost la fundeni la dr uscatescu pt analize , acolo trebuie sa merg si eu , in urma celor 2 avorturi mi-a fost recomandat sa-mi fac aceste analize , spune-mi si mie te rog cum se procedeaza acolo , unde trebuie sa mergi exact si alte informatii care mi le poti da , iti multumesc anticipat
alfa_anca spune:
quote:
Originally posted by adalia
Fetelor,
voi va epilati cu aparatul de epilat? am auzit pe undeva ca nu ar fi indicat..voi ce stiti de asta?
adalia11+
Eu inainte foloseam cam peste tot aparatul de epilat, acuma numai axila o mai epilez cu el, ca imi creste mai repede. In rest ma duc la cosmetica si ma face cu ceara ca e mai repede. Dar nu vad nici un incovenient pt aparatul de epilat.
Anca
11+
darleena spune:
BB ce frumusel e puiutul tau. Felicitari!

Marisor si jucaus. Sa-ti traiasca!
Intru si eu la vorbarie un pic mai incolo ca acum s-au adunat o groaza de treburi de facut..si e vineri 

11+
Pana vine bubu 
poze bubu mic
Anne_Ma spune:
Eu ma epilez cu ceara, inclusiv inghinal. Chiar maine am programare.
Am prietene care s-au epilat pana la nastere cu ceara.
http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
6+