Mamici de noiembrie-decembrie(13)
Raspunsuri - Pagina 29
Anne_Ma spune:
Nu mai da nimeni nici un semn de viata?
Sunteti ocupate?
Fetele, vine weekendul, nu mai munciti atat!
http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
6+
bb_yasmi spune:
anne, eu am papat si apoi am fost la o plimbarica![]()
eu ma epilez tot cu epilatorul si nu ma deranjeaza nimik.
eu va pup si cred ca intru mai tarziu de aks, ca vreau sa o tai spre casa peste vreo ora, doar e vineri....
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
11+
creste bebe...
poza eco bb
bufi spune:
Iaca am revenit si nu cu vesti bune, din pacate pentru mine si am intrat intr-o stare urata.
Am sunat la clinica sa vorbesc cu dr, dar astept telefonul...sper sa sune...
Iaca cum stau lucrurile:
Rezultatele de la Centrul Babes:
Rubella IGG - 90,6 pozitiv
Anti-CMV IGM - 0,640 pozitiv
Anti-CMV IGG - 61,0 pozitiv
Anti-toxoplasma IGM - 0,426 negativ
Anti-toxoplasma IGG - 2,1 echivoc
Sunt atat de derutata, tot citesc pe toate site-uri si forumurile si nu mai inteleg nimic....
Si rezultatele de la Fundeni:
APTT - 38,6
LA - 59,65
LA pozitiv.
Sunt valori peste media maxima normala.
In conditiile in care saptamana trecuta analizele au iesit f bune.
La fundeni dr mi-a spus sa continui cu tratamentul si ne vedem peste 2 saptamani.
Daca stiti sa-mi spuneti mai multe despre toate astea va multumesc de pe acum.
Pot avea acest bebe? Il mai pot tine? deja sunt cu capul rau si sincer nu vreau sa va dau starea mea...
marynik
Trebuie sa mergi la dr uscatescu, daca te-a trimis, sa ai bilet de trimitere si motivul pentru care mergi, daca esti insarcinata este important sa stie.
La sectia de hematologie fundeni, sa fii dimineata acolo, de pe la ora 06.45 te poti duce si multa bafta.
daca mai vrei alte detalii cu mare drag.
Bufi
marynik spune:
Bufi , iti multumesc pt raspuns , referitor la analizele tale , IGG pozitiv inseamna ca ai avut boala in trecut si acum ai anticorpi , IGM pozitiv inseamna ca ai boala in prezent , pozitive amandoua inseamna ca ai boala dar ai inceput sa ai anticorpi , important este sa o fi dobandit-o inainte de a fi insarcinata , nu in timpul sarcinii , vezi ca sunt analize care iti pot spune lucrul asta , i-a legatura cu dr tau urgent , el te poate lamuri cel mai bine si iti va spune ce ai de facut , dar la fundeni de ce tea trimis , ai mai avut probleme , avorturi sau de ce? ,
bufi spune:
Fetelor am revenit inaintea voastra.
M-a sunat dr si sunt urate rau analizele, nu intelege de unde o infectie asa de mare.
Trebuie sa merg sa fac un test de aviditate pentru CMV si sa iau legatura de urgenta cu un dr de infectioase. Cred ca merg la Babes la infectioase.
si iar si iar probleme...
Bufi
RAMONELLA spune:
bufi draga,eu nu stiu sa interpretez aceste valori,sa vorbesti cu doctorul inainte sa intri in panica.Eventual fa un subiect nou cu interpretare analize,fetele care au facut iti vor raspunde daca stiu.Linisteste-te te rog.
poze
vine bebe
Ramonel
11+
marynik spune:
Bufi , iti multumesc pt raspuns , referitor la analizele tale , IGG pozitiv inseamna ca ai avut boala in trecut si acum ai anticorpi , IGM pozitiv inseamna ca ai boala in prezent , pozitive amandoua inseamna ca ai boala dar ai inceput sa ai anticorpi , important este sa o fi dobandit-o inainte de a fi insarcinata , nu in timpul sarcinii , vezi ca sunt analize care iti pot spune lucrul asta , i-a legatura cu dr tau urgent , el te poate lamuri cel mai bine si iti va spune ce ai de facut , dar la fundeni de ce tea trimis , ai mai avut probleme , avorturi sau de ce? ,
bb_yasmi spune:
bufi, eu nu inteleg, ai facut prima oara analizele si au iesit bine iar akuma a doua oara le faci??
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
11+
creste bebe...
poza eco bb
zeynat spune:
quote:
Originally posted by bufi
Iaca am revenit si nu cu vesti bune, din pacate pentru mine si am intrat intr-o stare urata.
Rezultatele de la Centrul Babes:
Rubella IGG - 90,6 pozitiv
Anti-CMV IGM - 0,640 pozitiv
Anti-CMV IGG - 61,0 pozitiv
Anti-toxoplasma IGM - 0,426 negativ
Anti-toxoplasma IGG - 2,1 echivoc
Si rezultatele de la Fundeni:
APTT - 38,6
LA - 59,65
LA pozitiv.
Sunt valori peste media maxima normala.
In conditiile in care saptamana trecuta analizele au iesit f bune.
La fundeni dr mi-a spus sa continui cu tratamentul si ne vedem peste 2 saptamani.
Daca stiti sa-mi spuneti mai multe despre toate astea va multumesc de pe acum.
Pot avea acest bebe? Il mai pot tine? deja sunt cu capul rau si sincer nu vreau sa va dau starea mea...
Din cate stiu eu IGG inseamna ca sa spun asa "starea cronica", adica IGG pozitiv inseamna ca deja ai avut virusul si ai anticorpi, IGG negativ, nu ai avut pana acum si nu ai anticorpi.
IGM reprezinta "starea acuta", cum esti in prezent, IGM pozitiv inseamna ca ai in momentul de fata virusul.
Din rezultate, problema ta ar fi CMV (cytomegalovirus), unde ai IGM pozitiv, adica ai avea virusul acum.
Acum din cate am citit, sunt 2 posibilitati:
1. ai avut virusul in trecut si acum s-a reactivat (nu stiu prea bine cum e treaba, dar e ceva legat de faptul ca e un virus de natura herpetica si poate suferi schimbari si se poate reactiva), si atunci se zice ca pericolul ar fi nesemnificativ pt copil.
2. Acum ai prima data virusul si atunci exista cam 50% sanse ca si bebe sa fie afectat.
Pentru a vedea care-i varianta, trebuie sa mai faci un test, parca se face la Institutul Cantacuzino, dar nu mai stiu exact cum se numeste, si care verifica daca e vorba de o reactivare a virusului.
Asta-i ce am citit eu de pe Net...
Oricum nu te panica, uite citeste aici http://www.reclama ilegala - avertizare.ro/forum/index.php?s=44cf600203c78da29d02774913a75b66&showtopic=1109&st=10 (e cineva care a avut asa ceva si explica ce a facut).
Despre APPT si LA nu prea stiu sa-ti spun nimic, dar daca aflu ceva iti transmit.
Laura
13+
anacami spune:
Bufi, in locul tau mi-as reface analizele si la un alt institut.De ex. la Cantacuzino (cel de la Izvor-Eroilor). Saptamana trecuta le-ai facut la acelasi laborator?? Bafta!
Camelia, Sebastian
(26 mai 2004) si bb2