Mamici de noiembrie-decembrie(13)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

Neata la toata lumea!
Acum am aparut si eu de la analize. Am fost iar la fundeni pt analize si interpretarea lor de catre dr uscatescu.
Mai tarziu merg sa iau rezultatul...

Si acolo era o tipa care pierduse sarcina la 35 saptamani...nu am inteles prea bine ce patise, dar am ramas fara glas...
Ea arata ok, dar ce-o fi in sufletul ei...mai ales ca sunt atatea gravide care merg la fundeni si dai cu ochii de ele...
cum este viata asta!!!

Vorba asistentei, care este o draguta, numai Dzeu are grija de noi. Noi facem tot ce putem, tratament, analize, medicamente,control...dar numai EL stie ce este pentru noi...
Mi-au placut cuvintele ei, asa de dimineata

Va urez o zi buna si sper sa am vesti bune de la dr!

Bufi 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

buna
am facut si aseara si azi dim test_Negativ
am sa ma resemnez, asta e....am plans aseara de nu mai am lacrimi........
am noroc mare cu sotul meu care m-a inteles fff bine prin ce trec si m-a sustinut moral
vorba lui ,sotu,"asteptam sa vina uratii si ne apucam iar
am inceput sa iau de aseara Duphastonul, dar imi provoaca o stare de greata......si ma doare burtaaaa....
oricum dr mi-a zis ca dupa ce termin cu past. imi da tratament pt "conceperea unei sarcini"
Ma bucur pt tine BB ,ca ti-ai vazut bb
Va pup si va multumesc pt sustinere!!!...sunteti niste prietene ADEVARATE, nu o sa va uit niciodata
pt toate
pt ca va parasesc........

De ce DOAMNE!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Ce faceti burticoaselor?Cum va simtiti astazi?

Eu cand am venit dimineata la serviciu,m-am trezit la un moment dat ca m-au podidit lacrimile,asa fara un motiv anume.

Miha si Robert

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Bufi tin pumnii sa iasa bine analizele.
Asa este,doar Dumnezeu poate hotari ce face cu noi,de aceea eu am mare incredere in El,ca totul va fii bine.Si oricum noi nu putem face nimic,doar El hotareste ce e mai bine pentru noi.Si eu cred ca va fii bine.Trebuie sa fie bine.Dumnezeu ne iubeste.

Ali imi pare rau draga,suntem alaturi de tine .Nu inteleg cum s-a putut intampla asa ceva.Dar asa a vrut Dumnezeu,nu avem ce sa facem.

poze
vine bebe

Ramonel11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

incercare sa vad daca se vede poza.

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

11+

creste bebe...

poza eco bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

bb asteptam poze
ancutconcediu medical pt. goblenuri
anna-ma, bufisa veniti cu rezultate bune la analize!
mariussimiuce normal sa ai diverse stari, dar nu-i bine sa plangi, pt. BB. Eu sunt mai artagoasa
ali biasa fie DD cu tine!

PUSSI 6 fix

Cum cresc Titi Mici

POZE CU TITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ieri m-am cantarit la dr si se pare ca nu am pus nici un kg in plus ink. ma bucur!!!
dr tot radea ieri zicea ca o sa iasa un fotbalist ori o fotbalista la cat da din picioare!!! si mi-a zis ca pana al 20 de sapt sa nu-l intreb de sexul bebelului ca nu imi spune!!
cand l-am vazut pe bebe am uitat de tot, si sa-l intreb de eco4D cand sa fac si sa-l intreb de durerile de ieri din ce cauza au fost..... mi-a zis doar sa continui cu Utrogestan.

se vede poza????

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

11+

creste bebe...

poza eco bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataro spune:

waw, BB, ce maricel este. Felicitari! Azi implinim si noi 11 saptamani. Asa o sa fie si al meu saptamana viitoare la ecograf.

Cata 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Bb ce mare si frumos e!!!ai fact eco vaginal sau abdominal??

PUSSI 6 fix

Cum cresc Titi Mici

POZE CU TITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

bb ce bebe frumos ai!!!!Sa-ti traiasca!!!!!

poze
vine bebe

Ramonel11+

Mergi la inceput