***LA REDOUTE(20)***
Raspunsuri - Pagina 6
aissa spune:
Doamna Andreap ce ma linistiti! Ca adidasii mei de pe comanda data la dvs sunt mov, deci nu mi-i sutesti! 
Eu nu comentez mesajele de mai sus. Atata timp cat mi-am luat de aici de la LR adica haine mai ieftine decat ce iau din Ro, nu sunt nici genul care sa ma zbat sa fiu in tendinte, mai ales ca la groapa cu nisip nu ies din blugi, sunt multumita. Cu toate problemele avute si tot ies mai ieftin cu LR.
Poze
madau spune:
Iote ma apucai si eu sa fac curat cat a dormit copilul si ce gasesc aici ![]()
![]()
razboi
Ayllafetele au fost foarte blande cu tine...sincer nu pot sa cred ca nu ai gasit nimic care sa-ti placa pe LR..la sectiunea SPORT iti garantez ca gasesti cam tot ce exista acum la noi in magazine, la niste preturi derizorii, plus alte colectii care la noi nici macar nu au aparut. Adidasii Nike pe care eu i-am luat cu 70 euro de aici i-am vazut luna trecuta in Plaza tornand la mare loc de cinste in mijlocul reprezentantei respective la MODICUL PRET DE 6 milioane

, nu mai vb de tricouri, treninguri si alte chestii. Te-ai uitat de curiozitate, ca zici ca esti tare la curent cu moda si magazinele, cam cat costa hainutele din colectia "stella Mc Cartney " aici in RO? Ia baga un ochi si pe LR si fa o comparatie...s-ar putea sa ai o surpriza
. Si exemplele ar putea continua, dar sincer fiecare cumpara si se imbraca de unde vrea, nu ma erijez in a face reclama astora de la LR ca nu ma platesc ptr asta![]()
In ceea ce prinveste celalalt aspect...io una nu mai am timp sa merg in magazin, cand vei avea si tu un bb (iti doresc sa se intample asta cat mai rapid) vei vedea daca iti mai ramane ceva timp ptr shopping dupa ce schimbi, speli, faci mancare, hranesti copilul...si mai iesi si cu el pe afara....nu uitam de joaca
. Plus ca nu pot cara copilul cu mine prin magazine. Asa ca, ne mai ramane doar varianta shoppingului online...buna si ea...chiar si asa in afara tendintelor![]()
Vei vedea dupa ce vei naste cam ce hainute poti lua ptr copil de la noi din magazine si la ce preturi..si pun pariu ca vei reveni pe LR in calitate de client fidel![]()
Noa..gata ca m-a placintit cam mult!
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
andreap spune:
Clau....e de bine???
Recunosc ca sunt cam "spurcata' la gura,dar ma enervez teribil cand unii ne fac pe noi niste idioate iesite din tendinte,mai ales ca nimeni nu-i cere parerea si nici nu sta la NY sau Paris sa fie ea 100% in tendinte
..sau poate e fan 'sex and the city' si o copiaza pe Sarah
na,ca iar m-am enervat![]()
Aissa,draga,nu fur de la prieteni..numai sa nu-mi strici si mie norocu
...si daca dai un suc,ii livrez acasa
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
madau spune:
Revi cu o chestie...Aylla esti libera sa intri la noi ori de cate ori vrei, nu te putem da afara..in fond e un forum public..
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
AYLLA spune:
Da' ma rog de ce ar trebui sa fie rele ...daca sunteti sigure de alegerile voastre de ce va deranjeaza atata un schimb de opinii pana la urma...ca doar nu v-am luat eu placerea de a cumpara de pe LR...ma gandeam ca e un site liber si cum eu va respect opiniile sper sa o respectati si voi pe a mea...fara discriminari de zona,regiune,etc...dar daca asta va da incredere in alegerile voastre puteti sa jigniti cat vreti...eu am spus doar ca nu-mi plac lucrurile de pe link-ul pus la subiect si am explicat de ce(indiferent de firma)...eu nu ma imbrac cu etichetele...iar despre gucci,versace,armani nu cred ca putem vorbi ,cel putin eu nu mi le pot permite si recunosc sincer acest lucru...asta e tot!
POZE
VINE BB???
soanso spune:
claujro,Budapesta e un oras frumos ,merita vazut, eu stiu ca mancarea e ieftina la ei ,cei din jud. Salaj si-au facut cumaparaturile de paste de acolo,nasii mei merg des ,daca ai ocazia sa mergi nu o rata ,parerea mea.
eu recunosc ca sunt rea cand ma enervez!
SOSO
madau spune:
quote:
Originally posted by AYLLA
Da' ma rog de ce ar trebui sa fie rele ...daca sunteti sigure de alegerile voastre de ce va deranjeaza atata un schimb de opinii pana la urma...ca doar nu v-am luat eu placerea de a cumpara de pe LR...ma gandeam ca e un site liber si cum eu va respect opiniile sper sa o respectati si voi pe a mea...fara discriminari de zona,regiune,etc...dar daca asta va da incredere in alegerile voastre puteti sa jigniti cat vreti...eu am spus doar ca nu-mi plac lucrurile de pe link-ul pus la subiect si am explicat de ce(indiferent de firma)...eu nu ma imbrac cu etichetele...iar despre gucci,versace,armani nu cred ca putem vorbi ,cel putin eu nu mi le pot permite si recunosc sincer acest lucru...asta e tot!
POZE
VINE BB???
Io-s tare sigura pe alegerile mele..si dupa cum vezi n-am facut decat sa-mi argumentez alegerea de a cumpara de pe LR, nu m-a deranjat catusi de putin schimbul de opinii, ci faptul ca ne-ai incadrat pe toate intr-o anumita categorie, fara sa cunosti pe niciuna din noi
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007

felicia74 spune:
aylla
quote:
eu am spus doar ca nu-mi plac lucrurile de pe link-ul pus la subiect si am explicat de ce(indiferent de firma)
tocmai ai jignit toate fetele care au cumparat produsele
, avand modul in care ai catalogat (intr-o postare anterioara) acele lucruriFelicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
claujro spune:
Da...cred ca nu-mi strica si mie 4 zile la Budapesta, desi sotul meu merge cu inca 2 colegi in masina...drum lung...in fine, o sa vad...
AYLLA, eu cred ca strugurii sunt acri! 
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Eli30 spune:
quote:
Originally posted by AYLLA
Mai eu v-am expus o parere personala...ca nu ma erijez in critic de moda...si in fond se poarta ce iti sta bine si in ce te simti bine...eu sunt mai sceptica in ceea ce priveste acest site si imi place sa -mi folosesc mai multe simturi atunci cand achizitionez un produs ,nu doar cel olfactiv...si cand vad reduceri de 65-75-etc% scepticismul meu creste...nu va obliga nimeni sa fiti de acord cu mine...uite m-am bagat si eu ca musca-n lapte...gata ies!...na, ca am zis-o eu ca tot mi-o zicea cineva...pace da??
POZE
VINE BB???
Nici noi nu ne folosim simtul olfactiv la cumparaturi pe LR !! (eventiual doar la primirea coletelor atunci cand primim genti cu miros :-))