***LA REDOUTE(20)***
Raspunsuri - Pagina 7
AYLLA spune:
nu ma intereseaza sa trimit mesaje pe acest forum unde este permisa discriminarea participantilor la discutii in functie de zona din care provin
claujro spune:
Ba eu nu ma simt jignita, ce-mi place mie nu tb sa placa tuturor. Insa afirmatia ca pe site sunt numai solduri din anii trecuti si ca nu e nimic in tendinte, numai vechituri...mi se pare trasa rau de par. Acu ca te-ai bagat in gura lupului...tb sa accepti si alte pareri. Si e deplasat sa te bagi pe un astfel de subiect ca Gica Contra doar de dragul de a polemiza.
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by aissa
Jasmine ce citesc? A aparut comanda din 25? Super! O mai avea vreo sansa si 21 a mea?
Eu zic ca mai sunt sanse,de ce nu?Coletul meu a venit cu trenul si era cam zmotocit,turtit,rupt...cine stie pe unde a umblat?Si eu imi cam luasem gandul de la coletul asta si uite ca ieri a aparut!
madau spune:
Fetelor voi cum mai stati cu comenzile alea nesosite?????Lavi, Cin, Aissa?????
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
claujro spune:
mada, dar accepta, draga, ideea ca si hainele sport se pot demoda...
Adevarul e ca daca nu ma imbrac de la Plazza sau Mall Vitan sau Unirea...unde drak mai sunt magazine in orasul asta? Aaaaa de pe Mosilor si Magheru...nu sunt in tendinte si pace!
claujro spune:
Intrebare intrebatoare pt Aylla si astept raspuns
: de unde iei tu hainele pt magazin? Multumesc!
addya spune:
aylla, stii cu ai intrat tu aici?
cum m-as duce eu in mijlocul galeriei Stelei shi as canta Hai Dinamo ![]()
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
Silfidele purpurii
Addya, Niko, Cristina si Adablackcat
AYLLA spune:
protest impotriva discriminarii in functie de zona din care provin utilizatorii acestui forum
claujro spune:
Lasa, nu-mi mai raspunde am aflat de unde se aprovizioneaza AYLLA.
La un alt subiect zicea ca din Europa: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93116
soanso spune:
fetelor, eu nu cred ca mai are rost sa discutam si sa-i dam apa la moara lui AYLLA , e clar ca e rau intentionata si nu stiu ce urmareste in fond.
e usor sa arunci cu noroi.
eu zic sa o lasam sa se mai uite putin pe sit si poate isi schimba parerile ca nu-i chiar cum zice ia.hai in Cluj sa vezi haine pt copii de kk la preturi exorbitante si mai sunt si o gramada de chinezisme .
uita-te de curioasa la haine Sport si fa o comparatie cu ce gasesti la noi!
SOSO