***LA REDOUTE(20)***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AYLLA spune:

acest mesaj este unul de protest

nu ma mai intereseaza sa trimit mesaje pe acest forum unde este permisa discriminarea participantilor functie de zona de unde provin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Originally posted by AYLLA

De la producatori romani gen just son studio,karrote,ltu studio(cea care imbraca o buna parte din actritele din serialul "vocea inimii" de la antena1+stiristele de la antene,davi's design galati,simoda iasi,leonard collection timisoara...si mai sunt dar nu-mi vin acum in minte si nici nu cred ca sunt cunoscute produsele lor...dar nu inteleg intrebarea ce relevanta are...eu nu vand haine versaci,armani,gucci...din simplu motiv ca nu prea am cui...si nici nu faceam vreo referire la hainele de firma care au un cerc aproape exclusivist de cumparatori in care eu nu ma situez...e ok?...am raspuns.

POZE

VINE BB???

au, la ACELE haine te referi? No thanks! Prefer "demodatele" de la LR

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Originally posted by addya

aylla, stii cu ai intrat tu aici?
cum m-as duce eu in mijlocul galeriei Stelei shi as canta Hai Dinamo

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
Silfidele purpurii Addya, Niko, Cristina si Adablackcat

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:

mai exista varianta sa mergi la bucuresti in complexul europa(poate ai auzit in reclame de dragonul rosu)in colentina.acolo gasesti marfa chinezeasca si turceasca...se vinde ptr ca este ieftina relativ si nu toate au calitate proasta
acolo tr sa fii la ora 5 dimineata prezenta ptr ca atunci se descide si tr mult sa cauti.(duminica este inchis)te sfatuiesc sa incerci dragonul 1,2 3,4(sunt mai multe dar astea sunt mai aprovizionate si au preturi f bune)

dya

quote:

umerase, busturi,manechine tr sa mergi la bucuresti sa iei din europa
nu tr sa iei toate chinezariile ca acolo este si marfa mai buna
nu te sfatuiesc sa bagi banii in marfa foarte scumpa

fa un drum la bucuresti
daca lucrezi uite poti sa te interesezi in orasul tau cand pleaca autocar ptr europa
la noi pleaca in fiecare seara
poti sa pleci vineri noapte si sa fii sambata dimineata acolo iar pana seara te si intorci
busturile de plastic pe care pui bluze costa cam 135 000,manechinele agatate pe suport de fier ptr vitrina pe care poti pune si costume costa cam 1400 000,si sunt si multe modele de suporturi si accesorii ptr expunere

dya
url=http://photos.yahoo.com/dianaaureliachiriac

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

nu ma mai intereseaza sa trimit mesaje pe acest forum unde este permisa discriminarea participantilor in functie de zona de unde provin

Mergi la inceput

Da...numai faine de firma sunt in en-gross-ul Europa, chiar toate vedetele se imbraca de acolo, sa le vezi duminica cu paparzzi dupa ele cum pleaca la shopinguit.

Mergi la inceput

Din partea mea polemica e incheiata. Fiecare cumpara ce-i place si de unde-i place si-l tine buzunarul. Recunoaste ca ai facut o gafa... asta e. E un forum public si fiecare-si spune parerea. Asa ca nu ne condamna prea mult ca-ti combatem ideile.

Mergi la inceput

nu ma mai intereseaza sa trimit mesaje pe acest forum unde este permisa discriminarea participantilor functie de zona de unde provin

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

eu ii dau AYLLEI o si cu asta am incheiat subiectul .
cel mai destept cedeaza ,sa o lasam sa vb .singura ca oricum se contrazice .

SOSO

Mergi la inceput