***LA REDOUTE(20)***
Raspunsuri - Pagina 9
Jasmine spune:
hai mai AYLLA,las-o naibii de treaba!Ce vrei de fapt,ca nici una dintre noi n-a inteles?
Comercializeaza tu ce vrei,du-te in Europa sau la producatori romani,du-te unde vrei tu,vinde ce vrei tu,imbraca-te "in tendinte"...etc,etc....si lasa-ne pe noi aici sa ne vedem de treaba.
Nu vezi ca n-are nici un rost sa te bagi aiurea in vorba numai ca sa repeti de 10 ori ca tie nu-ti place nimic din ceea ce ne place noua?De ce insisti?
E adevarat ca e un forum public,dar poate gasesti un alt subiect,unde sa nu-ti puta asa de tare.
madau spune:
Soanso mare dreptate ai
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
AYLLA spune:
acest mesaj este unul de protest
nu ma mai intereseaza sa trimit mesaje pe acest forum unde este permisa discriminarea participantilor in functie de zona de unde provin
madau spune:
Revenind la tendintele noastre...ce mai shoppingati?
Io vreau sa-i mai iau ceva lui tati, ca tot am codul ala cu 15 euor de la Addya si mi-am scos tricourile mele gratis
, acum trebuie sa mai bag ceva pana la 11 euro si nu ma pot decide
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Jasmine spune:
Madau,aceeasi problema o am si eu.N-aveam de gand acum sa iau nimic,dar....cum sa las eu bunatate de cod sa se prapadeasca asa,fara sa fie folosit cum se cuvine?![]()
Gasesc eu ceva...mai ales ca la inceputul lui mai trebuie sa fac un cadou unui baietel care implineste 4 ani.Trebuie sa dau comanda AZI ca sa fiu sigura ca ajunge coletul la timp.Am treaba,deci!
claujro spune:
Ceva de bucatareala, ca tot ai zis ca-ti plac multe de acolo...
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
claujro spune:
mada, Jasmine, care-i codul ala si ce face? Scuze, nu am fost atenta!
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
soanso spune:
mada
, uite sosete puma ieftine
http://www.laredoute.fr/vente-les-3-paires-de-mi-chaussettes-de-tennis-puma.aspx?productid=324060377&documentid=207607&categoryid=22917853&single=&hasnext=1&hasprev=1
SOSO