***LA REDOUTE(20)***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

hai mai AYLLA,las-o naibii de treaba!Ce vrei de fapt,ca nici una dintre noi n-a inteles?

Comercializeaza tu ce vrei,du-te in Europa sau la producatori romani,du-te unde vrei tu,vinde ce vrei tu,imbraca-te "in tendinte"...etc,etc....si lasa-ne pe noi aici sa ne vedem de treaba.

Nu vezi ca n-are nici un rost sa te bagi aiurea in vorba numai ca sa repeti de 10 ori ca tie nu-ti place nimic din ceea ce ne place noua?De ce insisti?

E adevarat ca e un forum public,dar poate gasesti un alt subiect,unde sa nu-ti puta asa de tare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Soanso mare dreptate ai

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Foarte bine zis, Jasmine!

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYLLA spune:

acest mesaj este unul de protest

nu ma mai intereseaza sa trimit mesaje pe acest forum unde este permisa discriminarea participantilor in functie de zona de unde provin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Revenind la tendintele noastre...ce mai shoppingati?
Io vreau sa-i mai iau ceva lui tati, ca tot am codul ala cu 15 euor de la Addya si mi-am scos tricourile mele gratis, acum trebuie sa mai bag ceva pana la 11 euro si nu ma pot decide

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Madau,aceeasi problema o am si eu.N-aveam de gand acum sa iau nimic,dar....cum sa las eu bunatate de cod sa se prapadeasca asa,fara sa fie folosit cum se cuvine?

Gasesc eu ceva...mai ales ca la inceputul lui mai trebuie sa fac un cadou unui baietel care implineste 4 ani.Trebuie sa dau comanda AZI ca sa fiu sigura ca ajunge coletul la timp.Am treaba,deci!

Mergi la inceput

Ceva de bucatareala, ca tot ai zis ca-ti plac multe de acolo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

mada

SOSO

Mergi la inceput

mada, Jasmine, care-i codul ala si ce face? Scuze, nu am fost atenta!

Mergi la inceput
Mergi la inceput