***LA REDOUTE(20)***

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris-gabi spune:

Fetelor , Help...............

Vreau si eu un cod pentru prix mini, ca ala pentru 15 euro l-am folosit.

Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

nepotzica, nu nu corespund. E cam la ghici, dupa 1-2 comenzi nereusite ajungi sa cunosti ce masura sa iei.

cris-gabi, fa-ti, draga, alt cont cu alta adresa de mail...

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

NA ca am citit din urma si am reusit sa ma enervez...ce se baga AILLA ,doar nu ia cerut nimeni parerea de "experta" ,comandam ce vrem si de unde vrem nu e teaba ei.

am dat azi o comanda si imi apare in SUIVI ,EN COURS D'ENREGISTREMENT ,nu am primit mail de confirmare,si apare o chestie ciudata la pijama corsaire la talie apare asa:0/999 ce marime e asta ca doar scrie clar ca au mumai 42/44.(cine stie ?)

am primit azi pe mail un cod 37656 dar nu l-am folosit .ala cu 15 euro red pe tricourile cu nasturi.

va pup,

va pup

SOSO

Mergi la inceput

Mai, dar rele mai suntem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Jasmine ce citesc? A aparut comanda din 25? Super! O mai avea vreo sansa si 21 a mea?
In alta ordine de idei cine ce zile de comenzi mai aveti? Eu mai astept 8 si 13 aprilie, dar aia din 8 e data chiar de paste si cred ca expeditia a fost pe 10-11.

Poze

Mergi la inceput

Sotul meu pleaca de sambata pana marti (vb cantecului ) la Budapesta. Sa ma duc si eu cu el? O fi ceva de cumparat pe acolo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Hai mai Clau si tu acuma, si rele si demodate... Ete ca mie-mi place de voi asa cum sunteti (de parca eu as fi altfel)

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Intru sa ma delectez si aflu ca cineva ne condamna ca luam lucruri de pe LR,cand la Drobeta gasesti numai Valentino si Gucci la pret de IDM..eu una recunosc ca nu toate hainele de pe LR sunt bune,ieftine,la moda.Dar exista lucruri incredibil de frumoase si ieftine,ca de ex.adidasii mei luati cu 45E(chiar asa,sotul meu si-a luat unii identici,dar pe negru,cu ;modesta' suma de 3 mil) si o super geaca ptr.Mariuca la 4.5E..nu mai spun de camasile mai ieftine decat in Sir si bune calitativ si de multe alte chestii dragute.Si vb cuiva de aici.ce-mi pasa ca se poarta mov de ex.daca eu in mov arat ca o tiganca ce vinde seminte ???Sau fuste cu volane daca pe mine ma fac sa arat ca o balena?
Si mai ales cand nimeni nu-ti cere parerea
oricum,cumparaturi placute..eu una voi continua sa cumpar de la ei,numai sa-mi revin un pic cu banii,ca m-au 'chelit' doctorii si medicamentele acum

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura83 spune:

mersi mult, fetelor!

Mergi la inceput

Ce-mi place de voi! Andreea...

Mergi la inceput