***LA REDOUTE(20)***

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Multumesc ptr gandurile bune....adevarul e ca m-am speriat mai mult eu decat Miruna...nici acum nu mi-a trecut durerea de cap, bine ca n-a patit nimic, acum stau cu tati si bandajam/lipim toate prizele din casa.

Maine ma duc la magazinul de pantofiori recomandat de Claudia..sper sa gasesc ceva frumos.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

mada, da' copilu atomic se mai duce la priza sau se fereste acum???

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
Silfidele purpurii Addya, Niko, Cristina si Adablackcat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

hello,

mai, da azi nu mai avem de ce ne rade?
vai, ce bine m-am distrat aseara...ma gandeam ca modista revine in forta sa ne dea replica, dar vaz ca si-a dat delete singura si a plecat cu coada intre picioare.

ella

Mergi la inceput

Pe copilul atomic il doare drept in freza , io era sa mor si ea "ciu-ciu"..sper sa se fi speriat macar jumate din cat m-am speriat eu

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Fetelorrrrrrr, am dat acum comanda, adidasii de la nike + setul de genti rosii. Dar cand am primit mail de confirmare nu este si setul, de ce oare ? Sper sa vina si gentile.....

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

vai mada imi inchipui prin ce ai trecut...offf...dar cum de a ajuns ea la priza??nu aveai aparatori din alea??

catutza daca in mail nu iti apar si gentile eu zic ca nu le primesti am patit si eu o data asa am bagat un cod de cadou si nush ce s-a intamplat si nu mi l-a luat

eu iti urez succes

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

mada, ce spaima trebuie sa fii tras!!! Bine ca e bine acum!

Jasmine, exact asa am patit si eu... cont pe adresa si numele tatalui meu, primit mail cu 15 euro red...incercat cod si exact aceasi mesaj "codul nu corespunde nr de client bla bla...oferta personalizata" Niste nesimtiti!

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

deci
am testat 20 CODURI consecutiv shi nu mi-a golit cosul.
Pe Internet explorer.

n-am cumparat nimic...

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
Silfidele purpurii Addya, Niko, Cristina si Adablackcat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by claujro

mada, ce spaima trebuie sa fii tras!!! Bine ca e bine acum!

Jasmine, exact asa am patit si eu... cont pe adresa si numele tatalui meu, primit mail cu 15 euro red...incercat cod si exact aceasi mesaj "codul nu corespunde nr de client bla bla...oferta personalizata" Niste nesimtiti!

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Pai are dreptate Lorenza,trebuie sa le scriem pe tema asta,ce naiba?
Mai bine sa nu-mi mai trimita coduri din astea,ca gasesc destule pe ma-reduc.

Mergi la inceput

Daca vin si io si va zic ca mie nu mi-a golit niciodata cosul cand incerc coduri..ma bateti rau??????. Si am Mozilla..nu dati tare

Mergi la inceput