***LA REDOUTE(20)***
Raspunsuri - Pagina 28
addya spune:
monik, 40312 :)
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
Silfidele purpurii
Addya, Niko, Cristina si Adablackcat
Lorenza spune:
Eu cel putin deocamdata m-am lasat de sportul cu umplutul cosului,deci nu m-am confruntat cu problema asta,dar ma gandeam cand incercati un cod,sa treceti pe celalalt cont ,sa incercati alt cod si tot asa,ma gandeam ca daca te deloghezi si iar te loghezi nu-ti mai goleste cosul!
Sau va goleste cosul chiar de la primul cod incercat?
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by Lorenza
Eu cel putin deocamdata m-am lasat de sportul cu umplutul cosului,deci nu m-am confruntat cu problema asta,dar ma gandeam cand incercati un cod,sa treceti pe celalalt cont ,sa incercati alt cod si tot asa,ma gandeam ca daca te deloghezi si iar te loghezi nu-ti mai goleste cosul!
Sau va goleste cosul chiar de la primul cod incercat?
mie DA!Cum am bagat codul cum PAC! mi-a golit cosul!Asa m-am distrat azi cateva ore.Da' nu m-am lasat pana n-am reusit.Acum 10 minute,nu stiu prin ce minune,am bagat codul,mi-a facut reducerea si nu stiam cum sa validez mai repede comanda pana nu se razgandeste LR si-mi taie iar macaroana.Am invins sistemul!!!
Dar acum ma enerveaza altceva.Mai am un cont nou,facut pe numele si adresa tatalui meu.Am incercat acum aprox 2 saptamani sa fac o comanda de pe el,dar nu mi-a acceptat de nici o culoare cardurile pt plata.Ma refer la cardul meu si al sotului meu.Eu alt card nu-mi mai fac acum,doar de dragul LR.
Ei,si cum va spuneam...ieri am primit pe mail (mailul aferent contului lu' tata) un super cod : -15 euro reducere,inclusiv prix verts,rouges,MINI,si FDP=0.
Da!Dar ce sa vezi?Cand bag codul asta (inafara de faptul ca de regula imi goleste instant cosul) primesc frumosul mesaj :
"Vous avez saisi l'offre :44083
L'offre que vous demandez est une offre personnalisée dont vous ne pouvez bénéficier avec ce n° de client.
Pour bénéficier d'une autre offre, veuillez la saisir ci-dessous "
Pai fratilor,daca mi l-ati trimis mie pe mail,de ce naiba nu pot sa beneficiez de el?
Jasmine spune:
Acum am dat de alta galma : incerc sa ma loghez si se face ca nu-mi mai recunoaste parola.Doar nu m-am tampit asa de rau incat sa nu-mi mai stiu parola.Am incercat de cateva ori si ia uitati ce-mi zice :
"Certains champs du formulaire posent un problème: Nombre d'essai dépassé, identification impossible"
soanso spune:
monikks,exact la asta ma gandeam si eu ,v-am zis eu de dimineata ca apare la stiri ,poate e "experta ptintre ei"
de ciuda!
eu cred ca au ceva probleme LR cu situ ,nu e normal sa-ti goleasca asa cosu .stiti ce e curios ca eu nu am patit asa ceva ,si parca mai sunt fete la care nu se goleste .
SOSO
addya spune:
jasmine, mesajul ala inseamna : numarul de incercari depasit, identificare imposibila...
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
Silfidele purpurii
Addya, Niko, Cristina si Adablackcat
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by addya
jasmine, mesajul ala inseamna : numarul de incercari depasit, identificare imposibila...
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
Silfidele purpuriiAddya, Niko, Cristina si Adablackcat
da,stiu,si tocmai din cauza asta ma enervez raaau!
felicia74 spune:
Eu deja o urasc pe tipa care apare odata cu mesajul "votre panier est vide"
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)