***LA REDOUTE(20)***

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

addya mie imi goleste, dar folosesc Mozilla. Aici o fi spilul?

ia uitati ce mai vreau eu sa comand de pe LR:
www.laredoute.fr/Product.aspx?Single=true&ProductID=324060317&DocumentID=430007&IntRef=0001&SecIntRef=00001" target="_blank">Etiquettes adhésives SOLUTIONS MAISON
Sunt normala la cap ori ba?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

pey mozilla, opera, firefox etc sunt optimizate Linux si PHP
ia incearca cu IE, asta e optimizat pt asp si platforma SQL...

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
Silfidele purpurii Addya, Niko, Cristina si Adablackcat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Dupa mii de coieli am reusit si eu sa dau comanda, si cu adidasii ADDYEi in ea..asa ca puteti sa umblati linistite cu ei prin oras, ca nu va mai descalta nimeni

Mi s-a pus pata pe o geanta si vroiam sa o iau cu codul ala de 15E+FDP, dar nu ma-m decis ce mai iau pe langa ca trebuiau 2 articole, asa ca m-am lasat pagubasa..vad altadata

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

dupa cat am ras ieri azi sunt indispusa rau ,am iesit afara cu fata si sufla vantu destul de tare si ma doare capul acuma.
am facut o praji cu mere va poftesc la o feliuta mica (eu sunt la regim )da tot am gustat un pic.
la comanda de ieri la pijama apare marimea 0/999 sunt curioasa ce imi vine.

eu deocamdata nu mai comand nimic ,am depasit deja bugetul si de luna asta am 200 euro rata la masina asa ca" mai rarut ca-i mai dragut",mai comand doar daca ma ispititi.
adidasi am deja trei perechi asa ca niku la 15 euro nu .

SOSO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Fiimea tocmai s-a curentat la priza...era cat p'aci sa fac infarct cand am vazut-o....e bine..dar io am o durere de cap de mor...ma duc afara sa-mi revin

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

buna fetele,

mada, doamne fereste! bine ca s-a terminat cu bine...

imi iertati si mie absenta, eu nu prea comand din lipsa de finante... insa va citesc si sunt alaturi de voi, si daca va intalniti sa ma chemati si pe mine, please.

am vrut sa imi fac si eu rezervare la super magazinul de feishan sin drobeta.... prea tarziu.

in privinta pantalonilor furati din pachet pana la urma nu am mai facut nimic...

inca mai cred ca se fura la greu in tren si avion, de aceea nu ajung pachetele. sabine are si ea dreptatea ei... pacat.

mada, imi trimiti sie pls parola si user? biancandi@hotmail.com

va pup pe toate,

b

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

O Doamne Madau! Bine ca e bine pitica!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Mada,da' stiu ca iti da emotii pitica ta!

Addya,incerc codul 40312.Mi-a scos deja peri albi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

jasmine, schimba-te pe alt browser, incearca shi zi-mi shi mie...
edit: eu am dat comanda cu codul ala, merge bine.

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
Silfidele purpurii Addya, Niko, Cristina si Adablackcat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

DROBETA E IN TREND!

Printre primele locuri din tara unde a inceput un miting pentru BASE!

Mada vreau si eu codul pentru 15 euro reducere sau celelalte fete care-l stiti .Se poate?

Multumesc

Monikka

Mergi la inceput