***LA REDOUTE(20)***

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns addya spune:

da' daca te loghezi cu nr de client nu cu adresa de mail iti ia codul ala???

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
Silfidele purpurii Addya, Niko, Cristina si Adablackcat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by addya

deci
am testat 20 CODURI consecutiv shi nu mi-a golit cosul.
Pe Internet explorer.

n-am cumparat nimic...

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
Silfidele purpurii Addya, Niko, Cristina si Adablackcat

da ...acum am intrat si eu cu IE si am testat deja vreo 5 coduri si mergenu-mi sterge cosul

31127- scade 20 euro la comanda de 55 si scade taxa de 5 euro(p/e 2007 fara prix rouge si vert)

40533- scade 24 euro la comanda de 48 (p/e fara rouge,vert)

20990 cadou prosop de plaja si geanta de plaja plastic transparenta fuchsia...sunt foarte frumoase eu le-am primit deja (mai exact nasa mea la comanda cu hainutele baietelului)
INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Nushulica , mie la suivi de commande i-mi apare comanda + cadoul, dar la mail apare doar comanda. Asa era si la tine?
Off ce nervi am, chiar vroiam gentile alea ca tare dragute sunt!

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Iaca si CAPITOL NOU..demodatele mele dragi

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput