***LA REDOUTE(20)***
Raspunsuri - Pagina 15
madau spune:
quote:
Originally posted by AYLLA
Daca tot v-ati pus mainile in soldsa va aparati reduta aflati ca nu v-o ia nimeni...mie chiar nu-mi pasa ca nu atentez la reducerile voastre,relax...da' uite tot raul spre bine...daca nu va spuneam eu umila mea parere va mai faceati cont unde sa va admirati singurele achizitiile extraordinare?...zau,descretiti-va fruntile ca nu e nici un pericol din partea mea...ce e al vostru e pus deoparte...iar cand aveti indoieli intrati pe contul comun(de ce nu la vedere se intelege)si gata...
Acum chiar ca time is money si chiar ca nu-mi mai pierd timpul p-aci...mai ales ca meciul e super interesant...nu vreau sa-l pierd...
POZE
VINE BB???
Draga mea vad ca tot nu cedezi...ne-am facut cont comun sa ne admiram singure achiztiile vestimentare da..si???????? Ti-e ciuda ca nu-ti dam si tie parola?

Cat despre modul in care aratam...vezi ca majoritatea avem pozele facute publice, tocmai ptr ca nu ne e rusine de noi...asa demodate cum suntem, avem multe prietene aici pe DC..ceea ce nu putem spune despre tine, pacat ca procedezi asa...sincer, e loc ptr toate in moda, nu suntem in tendinte si nici nu vrem. In fond n-am inteles ce ai vrut de fapt, ai intrat aici nu sa-ti spui punctul de vedere ci sa ne jignesti pe toate, apoi desi ti-am raspuns intr-un mod elegant continui cu jignirile...URATSi cu asta polemica din punctul meu de vedere s-a terminat, nu ma sili sa spun si mai multe
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar

filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
nushulica spune:
beyyy mor de ras
n-am mai ras de mult cu lacrimi
sunteti de nota 10 sotul meu se distreaza de minune

ella
super tare ...asteptam poza...dar vorba madalinei ia si tu niste chiloti de la solduri de la frantujii astia ca-s la lot de 3 sau chiar 4 si cu reducere 65%

si ca sa fii demodata cu carpe de firma uite aici http://www.laredoute.fr/vente-le-string-adidas.aspx?productid=324075904&documentid=321407&categoryid=23110789&single=&hasnext=0&hasprev=0 

am terminat de facut cookies de acum stau cu voi ca sigur va fi o seara reusita
INGRID
nushulica spune:
mai fetelor nu vreau sa fiu rautacioasa dar o sa va dau linkul cu subiectul de care vorbeam eu mai devreme in care tot aylla a starnit disputa fara sa fie implicata (daca va uitati un pic la data postarii subiectului si data de cand e ea membra o sa va dati seama) si pe urma a plecat cu coada intre picioare si de acolo
http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?TOPIC_ID=93024
deci haideti sa nu ne mai pierdem timpul cu ea ca, chiar nu merita![]()
INGRID
ella_74 spune:
nushulico,
io la chiloti nu pot sa fac rabat si punct; daca nu sunt "chiloti in tendinte" pe LR chiar nici nu mai port...
da' pot sa apar cu aia de unica folosinta de la mothercare (asta e un brand demn de Aylla?) ca mi i-am luat pentru nastere si mi-a zis dr. ca tre sa stau in curu' gol imediat dupa cezariana si deci nu pot sa-i folosesc in alta parte

ella
nushulica spune:
quote:
Originally posted by ella_74
nushulico,
io la chiloti nu pot sa fac rabat si punct; daca nu sunt "chiloti in tendinte" pe LR chiar nici nu mai port...
da' pot sa apar cu aia de unica folosinta de la mothercare (asta e un brand demn de Aylla?) ca mi i-am luat pentru nastere si mi-a zis dr. ca tre sa stau in curu' gol imediat dupa cezariana si deci nu pot sa-i folosesc in alta parte
ella
uite ca eu am facut rabat la chilotii astia si mi-am luat 3 perechi

uite o sa-i zic sotului sa inchida ochii sa nu ma vada asa demodata cu chilotii de la adidas pe mine...acu astept sa vina si o sa-mi fac si poza cu ei si o s-o pun in album

mada sa-mi dai pm te rog cu parola

INGRID
ella_74 spune:
stai asa nushulico, ca mi-am adus aminte ca am niste chilotoi cu burta de gravida adusi de sor-mea de la NY (stai sa vad ce brand sunt
) si pe care nu i-am imbracat niciodata ca mi s-au parut deprimanti, ca io si in sarcina tot din astia cu talie joasa port.
Imi vin peste burta, pana la sutien, ai putea spune, cu putina bunavointa, ca sunt in costum de baie de pe vremea lui Pazvante...sunt destul de demodata in ei ca sa intru in gratiile voastre ? 
ella
nushulica spune:
ella 
esti o demodata
auzi la ea mai tine in dulap chiloti care arata de parca ar fi de pe vremea lu' pazvante

pt mine subiectul aylla este inchis, ma duc sa mai caut niste vechituri pe site poate ma mai intolesc si io cu cate ceva....a
pardon ...solduri din franta

INGRID
claujro spune:

Vaaaai, am ras in soapta ca dorm copiii si sotu nu s-a intors inca de la Medias, e pe drum! Sunteti tari! Mi-o si inchipuiam pe ella in sutien de alaptat si adidasi!!! 

NU am mai ras atata de la setul plasticos de mamaie...Va dati seama ce bine s-ar vinde ala la Drobeta Turnu-Severin si prin imprejurimi?!
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
claujro spune:
Mi-a luat barbatu meu niste sandale din Medias (ca demodata cum sunt...din Plazza nu indraznesc) de-abia astept sa vad cum sunt. Are gusturi bune...ca deh, daca m-a luat pe mine...
Asa ca pana apare...mai stau cu voi p'aici.
Mai nasole e ca mai am doar o tigara...cine imi mai da una?
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
addya spune:
mai mai mai, ce ne-am luptat azi in apararea redutei noastre preferate 
oare valter maracineanu cand apara reduta de unde s-o fi imbracat????
anyway intreruperea a fost binevenita pentru ca ne-am mai inviorat shi noi.
iar pentru cine e curios, eu am propus albumul "demodatelor" si din dorinta de a vedea cum vin hainutzele si pe niste oameni normali, nu numai pe manechine profesioniste pe care si un sac daca pui arata bine...
ella, ma enervezi!!! cum naibii gasisi tu adidasii aia tocma cand n-am eu bani pe card???
anunt important!!! daca va prind ca lichidati nr. 39 la Nike aia de 15 euroi va pandesc prin oras shi va descaltz!!!
(si pe urma fac bisnitza la drobeta, ii vand cu 2 mil
)
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
Silfidele purpurii
Addya, Niko, Cristina si Adablackcat

sa va aparati reduta aflati ca nu v-o ia nimeni...mie chiar nu-mi pasa ca nu atentez la reducerile voastre,relax...da' uite tot raul spre bine...daca nu va spuneam eu umila mea parere va mai faceati cont unde sa va admirati singurele achizitiile extraordinare?...zau,descretiti-va fruntile ca nu e nici un pericol din partea mea...ce e al vostru e pus deoparte...iar cand aveti indoieli intrati pe contul comun(de ce nu la vedere se intelege)si gata...