***LA REDOUTE(20)***
Raspunsuri - Pagina 14
madau spune:
Hai ca nu m-am putut abtine sa mai bag un oki
...fetelor...zau...hai sa nu ne mai facem sange rau cu AYLLA...nu merita sa stricam buna dispozitie de aici, fiecare cu parerea lui si gata

.
Addya super ideea, maine fac cont comun ptr redoutiste si bagam acolo poze...cu toti si toate...io am deja ceva poze in haine de redoutista![]()
Acum chiar ca fug la masa, ca-mi arunca sotul
pe geam
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
ella_74 spune:
bey,
io o sa apar in albumul comun LR in curu' gol , cu sutienu' de alaptat si in adidasii ADIDAS, ca din multele colete de pana acum doar astea mi se potrivesc acum ,la burtoiul meu de 9 luni 

ella
madau spune:
Hai ca i-am citit si sotului si rade cu lacrimi 

, cica suntem incorigibile....si demodate as adauga eu
Ella mai comanda repede si niste chiloti ceva, sa nu apari chiar asa la nudul gol...ca n-avem buline de pus![]()
Madau si
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
addya spune:
lasa ella, daca esti in 9 luni shi stai jos nu o sa se vada lipsurile in lenjerie, acopera BB tot ce trebuie...![]()
![]()
![]()
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
Silfidele purpurii
Addya, Niko, Cristina si Adablackcat
madau spune:
na ca m-am ambitionat si am facut cont comun; redoutistele@yahoo.com...parola v-o dau pe PM.
Am facut acolo cateva albume, le lasam private zic eu, si punem ce poze avem. Plus coduri sau tot ce mai avem. ![]()
Madau si
AYLLA spune:
acest mesaj este unul de protest
nu ma mai intereseaza sa trimit mesaje pe acest forum unde este permisa discriminarea participantilor in functie de zona de unde provin
Lorenza spune:
quote:
Originally posted by AYLLA
Daca tot v-ati pus mainile in soldsa va aparati reduta aflati ca nu v-o ia nimeni...mie chiar nu-mi pasa
Asta n-ar fi buna de raportat la moderator,ca e clar atac la persoana(e)!
nushulica spune:
quote:
Originally posted by addya
ia nushulica, inspira-ma shi pe mine...ce-ai mai comandat???
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
Silfidele purpuriiAddya, Niko, Cristina si Adablackcat

iti inchipui ca citind in graba am crezut ca mi-a pus intrebarea asta aylla??

am luat
http://www.laredoute.fr/Product.aspx?Single=true&ProductID=324114512&DocumentID=207607&IntRef=0003&SecIntRef=00005
http://www.laredoute.fr/Product.aspx?Single=true&ProductID=324096946&DocumentID=321407&IntRef=0004&SecIntRef=00003
http://www.laredoute.fr/vente-debardeur-version-courte.aspx?productid=324115164&documentid=207607&categoryid=22904510&single=&hasnext=1&hasprev=1
si adidasii nike care i-a luat si ella
INGRID
ella_74 spune:
Aylla,
ce e rau in a cumpara lucruri de calitate discountate?
pana la urma e sinonim cu a fi abil.
dar sa cumperi haine din Europa sau de la Karote, Just , etc, niste branduri de cacao dupa mine, fie vorba intre noi io nu am mai cumparat de la astia de vreo 7 ani, ca au numai toale de mamaie...
Chiar ma intrebam de ce nu au dat faliment pana acum si iata raspunsul: livreaza la Drobeta marfa , ca doar acolo mai sunt in tendinte
ella

sa va aparati reduta aflati ca nu v-o ia nimeni...mie chiar nu-mi pasa