***LA REDOUTE(20)***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Hai ca nu m-am putut abtine sa mai bag un oki...fetelor...zau...hai sa nu ne mai facem sange rau cu AYLLA...nu merita sa stricam buna dispozitie de aici, fiecare cu parerea lui si gata.

Addya super ideea, maine fac cont comun ptr redoutiste si bagam acolo poze...cu toti si toate...io am deja ceva poze in haine de redoutista

Acum chiar ca fug la masa, ca-mi arunca sotul pe geam

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

bey,

io o sa apar in albumul comun LR in curu' gol , cu sutienu' de alaptat si in adidasii ADIDAS, ca din multele colete de pana acum doar astea mi se potrivesc acum ,la burtoiul meu de 9 luni

ella

Mergi la inceput

Hai ca i-am citit si sotului si rade cu lacrimi , cica suntem incorigibile....si demodate as adauga eu

Ella mai comanda repede si niste chiloti ceva, sa nu apari chiar asa la nudul gol...ca n-avem buline de pus

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

lasa ella, daca esti in 9 luni shi stai jos nu o sa se vada lipsurile in lenjerie, acopera BB tot ce trebuie...

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
Silfidele purpurii Addya, Niko, Cristina si Adablackcat

Mergi la inceput

na ca m-am ambitionat si am facut cont comun; redoutistele@yahoo.com...parola v-o dau pe PM.

Am facut acolo cateva albume, le lasam private zic eu, si punem ce poze avem. Plus coduri sau tot ce mai avem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYLLA spune:

acest mesaj este unul de protest

nu ma mai intereseaza sa trimit mesaje pe acest forum unde este permisa discriminarea participantilor in functie de zona de unde provin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

quote:
Originally posted by AYLLA

Daca tot v-ati pus mainile in sold sa va aparati reduta aflati ca nu v-o ia nimeni...mie chiar nu-mi pasa

Asta n-ar fi buna de raportat la moderator,ca e clar atac la persoana(e)!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by addya

ia nushulica, inspira-ma shi pe mine...ce-ai mai comandat???

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
Silfidele purpurii Addya, Niko, Cristina si Adablackcat

iti inchipui ca citind in graba am crezut ca mi-a pus intrebarea asta aylla??

am luat

http://www.laredoute.fr/Product.aspx?Single=true&ProductID=324114512&DocumentID=207607&IntRef=0003&SecIntRef=00005

http://www.laredoute.fr/Product.aspx?Single=true&ProductID=324096946&DocumentID=321407&IntRef=0004&SecIntRef=00003

http://www.laredoute.fr/vente-debardeur-version-courte.aspx?productid=324115164&documentid=207607&categoryid=22904510&single=&hasnext=1&hasprev=1

si adidasii nike care i-a luat si ella

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Aylla,

ce e rau in a cumpara lucruri de calitate discountate?
pana la urma e sinonim cu a fi abil.

dar sa cumperi haine din Europa sau de la Karote, Just , etc, niste branduri de cacao dupa mine, fie vorba intre noi io nu am mai cumparat de la astia de vreo 7 ani, ca au numai toale de mamaie...
Chiar ma intrebam de ce nu au dat faliment pana acum si iata raspunsul: livreaza la Drobeta marfa , ca doar acolo mai sunt in tendinte

ella

Mergi la inceput