***LA REDOUTE(20)***
Raspunsuri - Pagina 13
AYLLA spune:
acest mesaj este unul de protest
nu ma mai intereseaza sa trimit mesaje pe acest forum unde este permisa discriminarea participantilor in functie de zona de unde provin
nushulica spune:
pupici aylla
(acum serios...lasa-neee, lasa-neee)
fetele am dat comanda la adidasii care i-a luat ella
am mai comandat si eu cate ceva ca sa pot folosi codul dat de yasmine
...si uite ca am mai facut de o comanda![]()
va las ca am prajituri in cuptor![]()
INGRID
Lorenza spune:
Moama,ce m-ati facut sa rad,demodatele mele dragi!Orice s-ar spune,consider ca suntem un grup de fete unite si de gasca!

Va pup pe toate!
addya spune:
ia nushulica, inspira-ma shi pe mine...ce-ai mai comandat???
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
Silfidele purpurii
Addya, Niko, Cristina si Adablackcat
addya spune:
bey, am o idee crazy, ce-ar fi sa ne facem un album, imbracate LR, fiecare cu ce considera???
....si il intitulam Fotomodelele Demodate 
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
Silfidele purpurii
Addya, Niko, Cristina si Adablackcat
Lorenza spune:
Cu banii pe care i-am dat pe hainele LR,mi-am umplut dulapul si de aceeiasi bani,daca luam ceva de firma,cred ca luam un singur obiect sau doua!Ca sa nu mai zic ca cine ma cunoaste si ma vede in hainutele LR ma admira si nu sunt chiar o amarata si nici o demodata,si nu ma invart nici prin cercuri de la periferie!
Oricum pericolul pentru magazinele obisnuite de la noi din tara(se cunoaste si marfa si preturile)este foarte mare in fata concurentei enorme a firmelor care vand online si o fac de zeci de ani cu succes!
Lorenza spune:
quote:
Originally posted by addya
bey, am o idee crazy, ce-ar fi sa ne facem un album, imbracate LR, fiecare cu ce considera???
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
Silfidele purpuriiAddya, Niko, Cristina si Adablackcat
Cate o singura poza,sau cum?Ca ar fi cam greu de ales o singura tinuta!
Bratu Monica spune:
Buna seara dragile mele demodate!
Na ca primiram si lectii de moda,trendy,mendy si altele.
Ce Botezatu,ce festival de moda?Noi o avem pe Aylla!
Claujro ,tare de tot.Cred ca ai dreptate cu strugurii ca-s acri tare soro si cu Europa ne-am cam lamurit.
Acu trag concluzia ca nu poci muri pana nu ajung la Drobeta .
La Paris am fost dar nu mi-a dat nimeni lectii de moda si nu mi-a zis nimeni ca-s demodata.Dar daca D-nei Aylla nu i-am fost pe plac cine pana mea a invitat-o sa-si piarda ea bunatate de timp(time is money) din afaceri si sa ne dea ceva lectii de ce se mai poarta.
Cucoana draga las-o naibii de treaba,unde-ai fost atatea luni sa ne fi destupat si noua mintile si sa venim in ceata la Drobeta sa ne imbracam cu gust nu asa ca tampitii aia din Franta cu hainele'alea demodate si nevandute cu anii?
Draga mea,daca te-ai plimba putin printr-un magazin care vinde NIKE adidas,Puma ai vedea ca aceleasi lucruri sunt si pe LR numai ca la mai putin de juma de pret.Asa ca lasa-ne ca te-ai umplut de KK-o.
Chiar te-ai bagat ca musca-n lapte si mai citesc si altii. CHIAR N-AI TREABA?
Vezi ca LR livreaza in TOATA EUROPA.CHIAR SUNT TOTI NISTE DEMODATI?
MULTUMIM PENTRU SFATURI DAR MAI INTAI VIZITEAZA SI TU NISTE MAGAZINE CU HAINE DEMODATE DE LA NIKE,ADIDAS ETC SI APOI MAI VORBIM.
Chiar m-am enervat al dracu de tare!
Monikka
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by addya
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
Silfidele purpuriiAddya, Niko, Cristina si Adablackcat
De acord, demodatelor

Acum fug sa spal copil zapacit care se tranteste pe oriunde (trotuar, scara de bloc etc.) cand il apuca nervii
Bratu Monica spune:
Scuzati greselile cu dragile si altele aparute dar m-au luat nervii rau!
Bon Soir!
Monikka