***LA REDOUTE(20)***

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Io port 37 si nici eu nu am bani pe card...

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

pun si eu spre vanzare la Drobeta o geanta maro (stiti voi de care),sau sa o fac cadou ,ce ziceti ???

va pup ,si imi place de voi ca nu va lasati asa cu una cu doua.

SOSO

Mergi la inceput

Si pot sa pun pariu pe ce vreti voi ca face comanda?
Io as imprastia si niste fluturasi de reclama cu LR si as da un anunt intr-un ziar central. Unde? Cum unde?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

addya imi pare rau de tine dar eu deja mi-am comandat 39 de la nike la 15 euro poate fac si eu bisnita prin iasi cu ei de imi vor fi mari ori mici

aaaa si fii atenta ca-s 16,55euro la 39

INGRID

Mergi la inceput

Hai, ella nasti o data, mai aveai 2 saptamani acum o luna...nu de alta dar sa ne intalnim si noi asa cum am vb. Acum pe bune, ai intrat in 38 de saptamani, se poate intampla oricand? Sau esti programata intr-o anume zi? Scuze, stiu ca ai spus, stau tare prost cu memoria...

Sa veniti incaltate si cu adidasii Nike de 15 euro...scuze, 16 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

mi-e rau.... Daca trezesc copilul va omor

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

cititi la subiectul BULINELE ,ce se poarta ,a raspuns "experta"

eu nu am somn ,comandati-va repede adidasii nike ca indata baga si experta o comanda vorba lui claujro ,mai stii ,ca doar e mai ieftin decat sa mearga dis de dimineata cu autocaru la.

SOSO

Mergi la inceput

Da, mai...nu o fi usor sa mergi cu autocarul cu noaptea in cap la cumparaturi "selecte"...Eu una m-as simti tare frustrata, sincer va spun. Si noi, demodate cum suntem, stam comod la caldurica cu fundu pe scaun, alaturi- cafeaua , tigara sau ciocolata -dupa caz- si ne luam Nike cu 15 euro..sa ne fie rusine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

madau, daca esti in zona baga un pm shi la fata cu parola aia...

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
Silfidele purpurii Addya, Niko, Cristina si Adablackcat

Mergi la inceput

Eu am aflat userul si parola dar ori ca e tarziu, ori ca nu ma duce capul...nu stiu sa le folosesc, pe yahoo photos am incercat dar fara succes , zice ca ID-ul nu este luat inca...

Mergi la inceput