***LA REDOUTE(20)***

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

quote:
Originally posted by claujro

care adidasi, ella?

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

astia dragutza, si am mai bagat si codul cu transport gratuit....

http://www.laredoute.fr/vente-chaussure-greco-low-de-nike.aspx?productid=324065972&documentid=473907&categoryid=23112826&single=&hasnext=1&hasprev=1

ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Ia te rog nu ma face dragutza, fa-ma demodata , da?! Sunt misto adidasii, nu-i vazusem pana acum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karfe spune:

Chiar daca nu am mai scris de mult nu inseamna ca v-am parasit,va urmaream aproape zilnic,si am vazut cum creste nr. redoutistelor.
comenzi am mai facut (destul de multe),si as vrea sa trag propriile mele concluzii:
-un lucru pozitiv,daca la prima comanda mi-a intarziat(de vina posta)urmatoarele au venit superrapid in max. 10zile
-probleme cu masurile nu am avut nici eu nici sotul nici copilul

-aproape la sigur poti sa mergi cu lucrurile de firma ,toate au fost de buna calitate (laura clement anneweyburn.lesimpecables,best,)
-in schimb cu cele nonbrand,e cam la ghici,produsele nereusite in proportie nu f.mare,dar sunt cateva,
Astept cu nerabdare reducerile ca si voi.

succes
P.S.a fost o discutie despre strawberrynet,aveti grija eu m-am ars,am facut comanda acum o luna si inca nu mi-au trimis-o explicandu-mi ca banca nu le-a confirmat codul de securitate,dar banii i-au luat

fab

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Ella unde sa fugi soro' la Drobeta cu burta la gura????????..mai bine stai aici cu noi pe LR..ce vrei sa te vad la TV cum nasti prin cine stie ce catunuri?

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

clau,

demodata mea,

da, am cautat pe net sa vad cum arata adidasii astia nike , ca sa-i vad si din alta pozitie si mi s-au parut ok; pana la urma ii dau rapid de pomana la cat au costat dar tot nike sunt si tre sa fie totusi de calitate.

O sa fiu a dreq de demodata in ei, da' asta e, daca la Drobeta nu am drum curand

ella

Mergi la inceput

Ce "catun", mada? Drobeta este noua capitala a modei!

ella, parca te vad in parc cu caruciorul la plimbare, cea mai demodata mamica de pe acolo..ntz, ntz.. ai putea si tu schimba LR cu en-groul Europa, ne-a dat Aylla si orele la care pleaca autobuzele...sau poate nu vrei mai bine sa te imbraci ca "vedetele" din "Totusi iubirea"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

clau nush daca am eu cele mai multe comenzi ...nici nu ma intereseaza,profit acum cat pot sa mai iau solduri din astea de la francezi ca poate nu mai vand la vara si pierd ocazia

ella imi iau si eu adidasii

INGRID

Mergi la inceput

auzi madau,

asta e cosmarul meu de cand sunt insarcinata, sa nu ma prinda nasterea in afara Bucurestiului, io care mi-am aranjat sa nasc la clinica privata, parca ma vad in spitalul comunal din drobeta (asta e oras sau comuna?) si-mi urla vreo asitenta sa ies mai repede din WC ca tre sa faca clisma si la altele....ha, ha

ella

Mergi la inceput

nushulica, de ce sa nu mai vanda la vara???? Stai linistita...o sa avem mereu ce comanda...

Imi pare rau de patania cu strawbery, poate va ajunge comanda. SAu banii sa ti-i dea inapoi.

Mi-au venit copiii, ii vad pe geam, va pup!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Mie mi-a venit sotul...fiecare cu ce-l doare, va las deci, ma duc sa-i pun ceva pe papa,ca pe urma...pa pa bani de LR

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput