***LA REDOUTE(20)***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

A, da? Nu am vazut ca nu e disponibila...scuze
Andreea, cum bolnavi? Ce ati avut?

Am mai primit un cod de 15 euri si FDP 0 la 2 articole comandate...pe adresa noua (contul nou) si ceva sa comand gratis catalogul dar nu pricep cum: cica sa-l prezint -formularul de comanda- a votre buraliste Ce e aia buraliste???

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Pai io cel mai rau...iarna asta deloc si m-a palit zilele astea....amandoi baietii cu muci si febra...dar suntem bine acu si cu chef de comandat !
Io as pleca Clau la Budapesta fara nici o ezitare

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Cred ca aproape toate redoutistele si bebeii din dotare am trecut prin viroza asta nasola... Sanatate multa! Trece ea!

Zici tu...sa plec...din 4 zile 2 le facem pe drum si acolo raman practic 2...Oricum sotzu va sta singur in camera...am unde sta...si ziua imi iau o harta si ma plimb prin oras...Dar singura, mey? Nu mai vine nimeni cu mine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

buraliste:
1. functionar (la incasari/plati)
2. vanzator intr-un debit de tutun.

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
Silfidele purpurii Addya, Niko, Cristina si Adablackcat

Mergi la inceput

adyya, multumesc! Numai ca nu prea am cum... Io nici primul catalog nu l-am vazut, l-am lasat functionarelor de la posta sa-l studieze, stiam oricum ca nu voi comnada din el...

Ori eu am probleme ori astia au probleme cu siteul, imi fuge pagina de sub mouse, vreau sa dau clic pe pantofi si-mi fuge pagina mai jos si nu reusesc decloc sa-i prind... Sa schimb din Explorer in Modzilla sa vad daca merge...

Dap, acum cand incerc sa-l folosesc zice ca nu am voie. Sunt varza astia!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Madau mai spusesem dar sigur nu ai vazut mesajul meu: comanda din 24 februarie e rezolvata in totalitate. Comanda din 7 februarie e doar partial rezolvata pentru ca ce mi s-a retrimis pe 15 martie nu a ajuns la mine. Insa voi adauga curand la lista 21 martie, astept un raspuns de la ei (ca am scris pe site acum 2 zile si inca nu am raspuns) sa vad ce zic.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

ma si intrebam ce ati scris asa de mult azi...cand colo un mic razboi

ce m-am distrat sa citesc

citeam si ma intrebam, ma, Drobeta asta e in Romania, are gara, blocuri si posta? da moda?
Ca initial am zis ca aylla asta e vreo fitoasa de Bucuresti care sta numai prin mall-urile noastre de aici si zice ca sunt frumoase hainele...ca io sunt de acord ca aici gasesti haine super dar si preturile pe masura.

io m-am saturat sa dau pe un maieu , brodat e drept, dar din bumba de la Mango 1.5 mil, ca am gasit pe LR pana acum vreo 3 pe care mi le-am comandat cu 10 euro fiecare.
Si cred ca umplu un capitol cu comparatii din astea...

Anyway, apropos de comenzi recente, eu am din 15 si 17 aprilie si imi apar la suivi si am si email de confirmare.

Si ca sa ma laud, mi-am comandat ieri adidasi Nike pe LR cu 15 euro; or fi mai ieftini la Drobeta ca sa dau o fuga....

ella

Mergi la inceput

care adidasi, ella?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

dati-mi voie sa-mi incep mesajul asa: cascadorii rasului am pierdut astazi

dar am ras acum cu lacrimi si s-a distrat si sotul meu

bravo fetelor bine i-ati mai scris ayllei...eu nu mai am ce sa zic i-ati zis voi si pentru mine

pentru mine oricum ea este cunostinta veche(sper sa nu ma insel) am mai avut o "confruntare" cu ea tot aici pe forum pe la aspirante...m-am lamurit de atunci care-i treaba ...

aylla succes in afaceri!

deci revenind la oile noastre ... addya ti-am mai scris azi o data nici eu nu am primit mail de confirmare pentru comanda de ieri dar apare la suivi en cours de preparation

ma duc cu cateva pagini in urma sa vad codul care l-a dat yasmine sa-l folosesc si pe ala ma bag o comanda merci yasmine

INGRID

Mergi la inceput

Moama, nushulica nu te lasi. Nu ziceai ca ai vazut extrasul de cont si te-ai ingrozit? Cred ca ai de departe cele mai multe comenzi.

Mergi la inceput