biscuiti de casa pt. bebe

biscuiti de casa pt. bebe | Autor: mamacangur

Link direct la acest mesaj

stie cineva o reteta de biscuiti ca nu mai vreau sa cumpar toate prostiile din comert pt bebe?
Multumesc

http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311 Haideti sa facem ceva pt. COPIII ABANDONATI!!! Validarea semnaturii in email e ESENTIALA! Multumim:)

mamica fericita!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamea spune:

BISCUITI FARA OU PT. CEI MICI
Ingrediente:
375g faina;250 g margarina;120 g zahar;1/2 plic praf de copt;1/2 pahar cu lapte
Toate ingredientele se amesteca si se intinde o foaie potrivit de groasa.
Biscuitii se pot taia in patratele sau cu forme speciale. Se coc la foc potrivit intr-o tava unsa cu unt.

Pofta buna!!!!!!!!

Arta este lunga, viata este scurta
Catalina - Mamica de printesa
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Gasesti aici o reteta de biscuiti.
La reteta postata de anamea eu as inlocui margarina cu unt.

Cristina & Elise-Stefania
-----------------------------------------------------------
Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacangur spune:

multumesc pt. raspunsuri
cat timp se coc lafoc potrivit???

http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311 Haideti sa facem ceva pt. COPIII ABANDONATI!!! Validarea semnaturii in email e ESENTIALA! Multumim:)

mamica fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Pentru bebei eu as inlocui zaharul ori cu zahar brun ori cu miere.
Iar eu la biscuiti stiu ca se pune bicarbonat de sodiu si de amoniu stins in lapte cald (cam o linguritza cu totul) in loc de praf de copt si ies mult mai fragezi si sfaramiciosi.
De copt ii coci pana se rumenesc usor, timpul depinde de cuptor.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Daca fac pentru copii, eu as inlocui margarina cu unt. De acord si cu zaharul brun sau mierea.
Alina, merci de ideea cu amoniul.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Natalia aia am prins-o si eu de la o reteta de praji cu foi, care foi ieseau asa bune la gust si sfaramicioase, ca am inceput sa fac reteta pe post de biscuiti (dar sunt si cu galbenus si de aia nu am postat-o aici).

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Daca e bb (sub 1 an) pediatrii nu recomanda mierea de albine. Se poate inlocui cu succes cu fructoza (se gaseste in magazinele naturiste) dar se injumatateste cantitatea pt ca este de 2 ori mai dulce decat zaharul.
Biscuitii se coc pana incep sa se rumeneasca.

Cristina & Elise-Stefania
-----------------------------------------------------------
Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Fetelor, acum un an jumate am gasit aici pe forum, dar cred ca la sectiunea parinti, o reteta de biscuiti de casa pt. bebei foarte simpla, care continea minimum de ingrediente. Cred ca nu avea nici amoniacsau praf de copt. Am pierdut reteta si nu am mai reusit sa o gasesc cu butonul cautare.

Nu si-o mai aminteste nimeni?

Coraly si Sergiu (3 ian 2005)

poze

Mergi la inceput

Ar putea fi reteta de aici (post crisiacob)? Adevarat ca nu are praf de copt/amoniac dar are oua in schimb. Minim minimorul de ingrediente ar fi fructoza, faina si unt, dar daca nu se pune nici un fel de agent de afanare e posibil sa iasa foarte tari si sa nu-i poata manca bebelul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Merci Alynutza, dar nu e asta reteta. Stiu ca pe vremea aia nu dadeam oua la copil si clar nu continea oua reteta.
Nu stiu cum sa fac sa o gasesc, o sa mai dau o cautare.

Coraly si Sergiu (3 ian 2005)

poze

Mergi la inceput