Aradence minunate! (69)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anto spune:

Alina ,foarte frumos costumul lui Dragos .Negru simplu ar fi fost pea fad ,e f frumos .i-mi inchipui ce bine i sta cu el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

Clau am intrat pe la fetele cu "nou stil de viata" aseara. Intru si seara la raport.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Ma declar mama denaturata! sa va spun ce am patit. Am fost la o farmacie si am lasat-o pe Ioana afara in carucior. Cand ies afara sa intepenesc nu alta.Nu mi-am dat seama ca am lasat-o langa cosul de gunoi-scrumiera, din ala de inox cu picior iar fata mea era cu capacul de la scrumiera in guraPe gura nu a fost mudara, dar pe miini neagra de scrum. Si acum ii mai miros miinile a tigari si am spalat-o de 2 ori. Bine macar ca am avut servetele umede la mine.
Alinasi mie imi place costumul ce vrei sa il iei la Dragos. Rosul mege foarte bine.
Ildi si eu sunt taur si ador rosul asa ca nu cred sa aiba vreo legatura cu zodia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancapolgar spune:

ALina a.,multumesc frumos pt. bulbi! Miha,multumesc si tie pt. intermediere!

Anca , mami de Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Acum fac si eu pui cu orez dupa reteta ta Anca.
Hai sa va spun cum fac eu ficatul de pui si e cel mai delicios din cate feluri am mancat pana acum.
Se iveleste fiecare lob intr-o felie de slanina si se infige o scobitoare ca sa stea. Se da la cuptor iar cand e gata se serveste cu mujdei de usturoi

Mergi la inceput

Gabi sa stii ca si eu trebuie sa am grija de fiicamea in privinta tigarilor ,dar a tu ai inceput f repede sa ai problema asta .

Nu o mai lasa singura in carut ,se poate intampla si mai rau .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Fetelor(Alinush, Clau) nu vreau sa va suparati pe mine ca va spun asta, dar atata timp cat nu ai pierdut pe cineva drag si apropiat nu ai de unde sa stii cum e....eu din pacate stiu ce inseamna sa-ti moara un parinte ca si mama mea a murit...
De aceea il inteleg pe Ovi si nu insist sa iesim impreuna daca simte ca nu poate....va veni si momentul cand o vom face, dar numai cand va putea si el....
Eu as merge ca mi-e tare dor de voi, ca am ratat ultimele intalniri....dar asta e...

Gabi nasoala faza cu scrumiera...beax!

Alinush super costumul pentru Dragos!

Eu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gabitzica

Acum fac si eu pui cu orez dupa reteta ta Anca.
Hai sa va spun cum fac eu ficatul de pui si e cel mai delicios din cate feluri am mancat pana acum.
Se iveleste fiecare lob intr-o felie de slanina si se infige o scobitoare ca sa stea. Se da la cuptor iar cand e gata se serveste cu mujdei de usturoi

Cred ca sunt buni da si mult de lucru cu ei ,pana invelesti atatia ficatei ,eu mai fac cremvusti la gratar asa cu bacon .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Si eu fac o mancare in premiera, www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=13586" target="_blank">friptura de porc cu praz si ciuperci, verisoara mea din Tm mi-a zis de ea, e la cuptor acum...wow ce bine miroase.

Ioana, nu m-am suparat, e adevarat ca n-am pierdut pe cineva asa apropiat, dar nu te supara ce-ti zic acum, mie nu-mi place "starea" ta inca dinainte de-a muri socrul tau. Parca ai fi suparata...nu stiu..pe cineva de-aici sau n-are nici o legatura? Sper ca nu te superi ca te-am intrebat, stii ca tu-mi esti tare draga.

Gabi, cam repede vrea Ioana sa se apuce de fumat!
Pai nu dureaza mult pana invelesti fiecare ficatel in slanina? Cum o tai slanina, felii subtiri? Ma gandesc ca sunt foarte buni.

Multumesc ca vi-ati spus parerea cu privire la costumas, il voi cumpara.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancapolgar spune:

Gabi,sper sa iti placa orezul. Cu prima ocazie incerc si eu reteta cu ficatul.
Mie nu imi mai vine sa ma uit la stiri de loc,ca mi se face rau deja cand vad ce fac cu copilasii nou-nascuti nebunele alea care ii nasc,ca mame nu se pot numi.Nu mai pot sa vad asa ceva.

Anca , mami de Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."

Mergi la inceput