Aradence minunate! (69)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Am facut poza cu friptura cu praz si ciuperci, e super buna si se face repede si usor.

Adina, daca ne citesti, vezi ce bine arata fripturica. Mersi de pont.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Alina, Flavia m-a injurat ca i-am zis de reteta asta si a facut ficateii chiar de ziua ei. Ea a luat 2 kg de ficat, ma gandesc ca a avut de impachetat nu gluma si a zis ca ii alunecau printre degete. Mie nu imi aluneca. eu nu fac asa mult odata, maxim 8 ficatei, deci 16 bucati. Slanina o tai foarte subtire si suficient de lunga ca sa pot inveli tot ficatelul.
Na, e gata si orezul meu, dar ma asteptam sa iasa mai bun. Nu e rau, dar nu sunt obisnuita de orez cu lapte si carne e cam dulce , poate trebuia sa condimentez mai tare si sa pun ceapa sa-i scimbe gustul. Asa imi vine sa pun ciocolata peste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anto spune:

quote:
Originally posted by ancapolgar

Gabi,sper sa iti placa orezul. Cu prima ocazie incerc si eu reteta cu ficatul.
Mie nu imi mai vine sa ma uit la stiri de loc,ca mi se face rau deja cand vad ce fac cu copilasii nou-nascuti nebunele alea care ii nasc,ca mame nu se pot numi.Nu mai pot sa vad asa ceva.

Anca , mami de Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."

La ce program te uiti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anto spune:

quote:
Originally posted by alina morostes

Am facut poza cu friptura cu praz si ciuperci, e super buna si se face repede si usor.

Adina, daca ne citesti, vezi ce bine arata fripturica. Mersi de pont.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Pai nu ne zici reteta ,numa ne-o arati?? Pofta buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

am reusit sa va citesc. la mine merge tare greu netu...si sunt si singura cu copiii de trei zile. Alina m, da pm cu nr tau de tel.

Si eu vreau la gratare.

poze

Silfidele purpurii Addya, Niko, Cristina si Adablackcat

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Anto, am scris mai sus ca reteta e www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=13586" target="_blank">AICI.

Gabi, mi-ai facut pofta cu ficateii, bine ca mi-ai zis sa nu fac multi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Si la mine se incarca tare greu forumul...

Alinush, saptamana viitoare incerc si eu friptura cu ciuperci si praz, arata super.
Carmen, am primit PM-ul, multam fain. Noi venim sigur, toti trei.
Nico, cate kg ai slabit, ca n-am auzit...
Ada, ca tot ne-ai facut pofta cu tortul tau, o poza macar sa ne potoleasca apetitul nu ai?
Clau, cum se mai simte Claudiu?
Anca, ti-au trecut palpitatiile? Las' ca trece botezul si iesim iar cu voi la plimbare.

Tot ii caut lui Adi camasa maro (ca sa ne asortam )si nu gasesc niciunde.

de Mara

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Buna fetelor,
Alina, e fain costumul.
Gabi, nasoala faza cu Ioana.
Anto si eu stiu un dentist bun, luni merg la el, sa-l intreb cind e in concediu?
Vad ca vorbiti numai de papa bun pe aici...
Apropo de intilnire, incercam si noi sa venim, dar nu promit. Sa vedem cind ne mutam...Carmen da un PM cu locatia...
De azi am apa calda si caldura. Aici e un frig...
Pupici,
Cristina si gemenele

--

http://sysopconsulting.homeunix.net:8080/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Salut fetelor,

Nu prea am chef de nimic asa ca voi fi scurta.

Ieri m-a durut capul groaznic, mai ales spre seara, imi venea sa urlu de durere.

Azi am fost pe acasa si apoi la o lansare de masina cu prietenii nostrii si dupa ce am venit m-am ales din nou cu o durere de cap asa ca ma pun in pat.

Vreau doar sa-mi spuneti ce sa mai fac sa-mi manance Bogdi piure-ul de legume. Am incercat diverse combinatii si fara succes, nu-l mai vrea si pace. Nici cu fructe in el nu am succes, mai mult de cateva lingurite nu vrea . Sunt in pana de idei.

Am citit pe fuga asa ca raspund maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Na ca pe mine m-ati inebunit cu supa de salata .Am facut-o azi, a iesit buuuuuuna.Cat despre friptura de porc, arata foarte bine dar noi spunem "pas" pe cat se poate carnii de porc.
Gabi, sper ca nu se supara fetele, dar si eu ma gandeam ca orezului cu lapte si smantana ii lipseste gemul nu carnea , no offence .Ma intrebai ce l-a motivat pe Ovi? pai are in dulap pantaloni de la masura 52 la 56.Acum 3 ani a slabit de incapea si in 50 si in 2 ani a ajuns la 54 iar de revelion cand a vazut ca-i trebuie iar 56 s-a mobilizat.
Alina bine ca esti mai bine.

No, nu mai scriu PM pt ca Niko nu-l are activat si a mai dat si Diana amanunte despre locatie.
Deci, e spatiu suficient afara sa se joace pruncii cu ce vor ei, pot sa mearga si cu .Gratarul ati vazut ca e mare mai tre' sa luam carbuni.Avem terasa cu scaune si mese, inauntru e sala de mese cu tacamuri si pahare, poate e mai bine pt copii sa luam unifolosibile ca sa nu le sparga pe celelalte.De la bar trebuie sa luam macar berea in rest putem sa ducem ce vrem, acolo sunt si sucuri.Se plateste 30Ron/ora indiferent de cati suntem si vom fi numai noi.Mai e terenul de fotbal care e 60Ron/ora daca vor barbatii sa joace un fotbal.
Atunci ramane pe sambata sau duminica 7-8 sau 14-15?Ildi voi cand il sarbatoriti pe David?Lista e urmatoarea:

eu & family
Alina, Calin si copiii
Gabi,Cipri si copiii
Clau, Clau si Raul
Cristina,Adi si Mara

astept inscrieri pt ca trebuie sa vorbim din timp, degeaba punem noi tara la cale daca nu e libera ziua X.

mami Carmen si Melania Ioana(14.01.2005)

POZE

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput