Aradence minunate! (69)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

Alina M nu tin cura, ma straduiesc sa nu mai mananc dulciuri si fac sport. Cu dulciurile aproape ca reusesc . Am cam dat-o in bara in week-end, ca am fost la 2 chefuri, si pentru asta ma pedepsesc astazi cu exercitii mai grele si mai multe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

Ca tot vorbiti de mancare am facut si eu duminica orezul cu carne, lapte ,smantana....dupa reteta Ancai , merita incercat ,sotu' care nu mananca orez (pilaf) din asta a mancat si inca si-a acos de 2 ori ,a fost incantat.
Daca mai stiti ceva retete faine ,nu ezitati sa le imparatsiti pe-aici.

Ildi si David (2 mai 2006 )
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Ildi, daca te rog pui reteta aia cu carne si orez? am uitat sa mi-o copiez si acum mi-e lene sa caut

Niko, vezi ca trebuie sa mai bagi un ochi si la "NOU STIL DE VIATA". Ti-a scris si Diana!

ce mai astepti??

Mergi la inceput

Reteta
Ingrediente: orez,ciocanele sau pulpe de pui (sau carne de porc),ulei,smantana,lapte,vegeta,piper.
Se prepara in tava sau in vas de yena.
Pe fundul vasului se pune putin ulei (nu prea mult) si carnea condimentata. Peste carne se pune orezul uniform (cat orez? cat va place).Peste orez si carne puneti: smantana (cam o smantana mica)+ lapte,le omogenizati,adaugati vegeta (daca vreti si putin piper) si turnati amestecul in vas.Apoi puneti totul la cuptor (cam pt 1 ora + 1/2),pana e facuta carnea si orezul e fiert.Se va forma putina crusta deasupra. Pofta buna!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

quote:
Originally posted by Claudelu
Ioana, dar de ce n-are Ovi chef?? Poate pana atunci ii vine si chefu. Nu vrea sa ne cunoasca??

ce mai astepti??

Nu are legatura cu voi,este inca f suparat ca a murit tatal lui.......si-l inteleg...

Eu

Mergi la inceput

Ildi mersi

Da Ioana e de inteles, cred ca nu ii e totuna, dar viata merge mai departe. Chiar i-ar prinde bine sa mai iasa, sa socializeze, dar cum credeti voi!

ce mai astepti??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Am asteptat 5 minute sa se deschida pagina sa pot scrie mesajul, foarte greu merge forumul.
Va multumesc pentru urarile de sanatate, sunt mult mai bine acum, mai imi curge nasul doar.

Cand vreti sa ne intalnim, sambata sau duminica?
De acord si eu cu intalnirea dupa 1 mai.

Maria, sa pui poze cu rochia.
Si eu trebuie sa-mi caut o rochie pentru nunta care o avem in iulie.
Dragos va fi mire mic si va duce verighetele cu inca o fetita, va trebui sa-i iau si lui ceva frumos, am vazut pe site-ul cu hainute din Thailanda, hai ca va arat ca sa va dati cu parerea daca-i frumos, www.flickr.com/photos/imbracamintecopii/447952437/" target="_blank">AICI. Ce ziceti?

Anto, ma bucur ca ti-a iesit buna supa de salata.

Ioana, il inteleg pe Ovi ca-i suparat, dar trebuie sa mergeti mai departe, nu-i usor uneori... Sper ca se razgandeste si veniti si voi cu piticii.
Mi-a placut ce ti-a scris Ildi.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Da chear ca merge prost forumu' de cateva zile
Alina daca-l imbraci pe Dragos cu costumul ala o sa creada ca el ii mirele . E frumos costuml si pe deasupra ieftin ,poate un pic rosul ala e cam tipator (mi-e nu-mi place culoarea rosie poate de aia, o fi zodia de vina )

poze

Mergi la inceput

Alina, e super fain costumasu. Mie-mi chiar place ca are si rosu, e mai "copilaresc". Si rosu ala e modern acum, e pata de culoare

Bun, dupa 1 mai dar chiar week-end-ul dupa, adica 5-6 mai sau 12-13 mai??

ce mai astepti??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

La rosu ala ma gandeam si eu, oricum e foarte ieftin in comparatie cu ce gasesti in magazine, aici e peste 1 milion.
Calin zice sa-l comand si asa cred ca voi face, oricum nu mai am chef sa caut prin magazine si pentru el.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput