Aradence minunate! (69)
Raspunsuri - Pagina 27
Hildegard spune:
Buna,
Anto, selectezi textul cu mous-ul si ii dai Ctr+C.
Gabi, la podgoria vis a vis de liceul nr. 3 este ortopedica unde ii face talonete la computer la copil. Si eu vreau sa-l duc pe steff. Costa 45 ron si talonetele+consultul. Mie mi-a zis aici o vecina care si-a dus copilu acolo. Deci, ii pune talpa pe un scaner si exact cu e piciorul iese taloneta.
In Sanicolau n-am mai fost din iarna, dar as vrea sa merg pentru niste sandale la Steff.
-------------------------------------------------------------------
Stefan azi noapte de la 2.30 pana la 4 m-a tinut treaza.....cered ca ii ies ultimele 4 masele.....
ca ziua isi tot baga mana in gura si e agitat cateodata.
de-ale gurii
Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 5 luni
Hildegard spune:
Gabi, da, pot ine cura si sa fac si prajituri![]()
Am uitat sa zic ca la Ortopedica la podgoria nu trebuie progrmaare dar intre 13 si 14.30 e ora demasa la ei si atunci nu se merge.
de-ale gurii
Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 5 luni
anto spune:
Fetelor am o rugaminte la voi ,vreau sa va intreb daca stiti un dentist f bun care sa lucreze cu un tehnician la fel de bun
,mi-a cazut o lucrare ,mai demult si trebuie facuta alta acum .Va rog mult.
Evin la sfarsitul lui iulie ,nu cumva sa fie in concediu chiar atunci
pufymic spune:
Neata!
Alinush sunt in zona dar nu prea am avut timp sa postez.....ba din cauza de teroristi mici, ba ca nu a mers forumul....![]()
Anto eu stiu o tipa dentist f buna....si tehniciana cu care lucreaza e f buna si ea....numai ca sunt la Cluj...
Despre intalnire:eu as merge dar Ovi nu are chef....Carmen trimite-mi te rog PM cu detalii mai multe privind locatia si ce e pe acolo, poate il conving sa vina...(fara el nu merg nici eu).
Eu
Claudelu spune:
Anto, da mai mi-au taiat netu. Aseara n-am intrat sa vad daca a revenit 
Si eu am facut supa de salata verde. Am facut-o dupa reteta lu mami care e putin altfel decat cea a Alinei.
Sa va zic si reteta lu mami ![]()
-prajesc putin usturoi taiat marunt marunt, apoi se adauga faina (o lingura MAREEE), peste se pune lapte sau apa, amesteci bine pana se topeste faina, apoi adaugi salata taiata marunt (laptele trebuie sa acopere putin salata). Cand e aproape gata se pune o cutie de smantana si daca iti place poti sa o acresti cu putin otet. Si binenteles condimente.
gabitzica spune:
Hildegard, mie sandale imi trebuie ca talonete avem . Acolo unde zici tu le-am facut , dar firma se numeste Orto Janto.
Anto si ce poti sa faci daca mai pierzi mesajele? incearca sa dai back.
Miha, cred ca e un semnal de alarma ca trebuie sa incepi diversificarea. Ieri ai avut o zi mai agitata cu atatea drumuri. Sunt cionvinsa ca o sa iti revina lactatia.
ancapolgar spune:
Salut! Gabi,saracutul Tudor!
Si noua ne-a zis la judetean ca are Alex un pic de platfus dar inca nu ne-a recomandat sa ii facem pantofi ortopedici,poate dupa ce incepe sa umble... Ca si asa facem gimnastica la greu.
Anca
, mami de
Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."
Claudelu spune:
Ioana, dar de ce n-are Ovi chef?? Poate pana atunci ii vine si chefu. Nu vrea sa ne cunoasca??![]()
Anto, stiu eu un dentist bun, numai ca nu stiu daca va fi sau nu in concediu pe cand veniti voi. Ma itneresez si-ti spun!
niko_26 spune:
'Neatza!
Carmen sigur ca vrem si noi sa venim, dar sper sa fie duminica pentru ca Ciprial nostru ii ocupat si sambata!![]()
ILDI25 spune:
Veronicavad ca te ti de cuvant si intri mai des pe la noi .Voi nu veniti la intalnire?
Am gasit magazinul cu ornamente in piata.
Ioana pai se poate sa n-aiba Ovi chef,cu asa 2 copii minunati si o sotie frumoasa .Chef de asa ceva are omu oricand ,daca zici de lucru atunci n-am nici eu chef
Poate se razgandeste si veniti si voi.
Ildi si
David (2 mai 2006 )
poze