Aradence minunate! (69)
Raspunsuri - Pagina 26
alinamoro spune:
Carmen, ce figura e Mel cu tzatza, i-a venit pofta acum daca n-a vrut cand a fost mica.![]()
Baga repede Paracetamol si ceai cu miere si lamaie sa nu te racesti.
Eu la ora asta am mancat paine cu untura si rosii, wow ce bun a fost!
Nu ma certati ca eu nu sunt la cura(inca!).![]()
Niko, cum merge slabitul, mai tii cura?![]()
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze 1, poze 2
alinamoro spune:
Anto, am uitat sa-ti zic, salveaza mesajele cand scrii, eu dau copy de cateva ori in timp ce scriu daca mesajul e mai lung.![]()
gabitzica spune:
De voie , de nevoie...bufnitez si eu!
Alina, cred ca vreau si eu sa-i iau ceva Ioanei, dar inca nu am avut timp sa ma uit la toate hainutele.Pana unde m-am uitat nu am vazut de 12 luni. Am vazut mai mult de 6-9, dar astea ii sunt mici.
carmen, unde la szeged ai vazut sandale? Da, Tudor are platfus si genum valg si are orteze de noapte de 1 an. Bietul de el,are si bataturi la picioare de la talonete.
Noapte buna!
alinamoro spune:
Gabi, daca vrei si tu ceva pentru Ioana atunci nu pun maine comanda, pun poimaine, oricum nici Miha nu mi-a trimis ce vrea sa-i comand.
maria_rubi spune:
Buna dimineata!
Mi-am gasit rochie!
Dupa doua saptamani de cautari asidue, am reusit.....la Tiffani, 180 ron. Pun poze cand sunt un pic mai libera, acum suntem cu pregatirile pt botez....
Niko, Anca, iesim azi sigur. Miha...?
Cand e intalnirea?
Fug sa mai bag o tura de somn.
de
Mara
POZE
Melania 14 spune:
quote:
Originally posted by gabitzica
carmen, unde la szeged ai vazut sandale? Da, Tudor are platfus si genum valg si are orteze de noapte de 1 an. Bietul de el,are si bataturi la picioare de la talonete.
La Szilver Centrum, daca veri amanunte il intreb pe Ovi ca el stie pe unde se sjunge.
Nu stiu ce are forumu' asta ca tare geru se misca.Ioiiiiiiiiiiiiii si ce frig e in casa

.Am pus aerul pe 30 de grade sa se incalzeasca odata.Restul fetelor:Niko, Anca, Ada, Iona,Ildi si daca am uitat pe cineva ! voi nu veniti cu noi la gratare in viitorul apropiat ?
mami Carmen si
Melania Ioana(14.01.2005)POZE
ASA DA-ASA NU !
Claudelu spune:
Neata!
Si eu sunt de acord cu week-end-ul de dupa 1 mai
si sunt de acord si cu mancarea la comun, sau cum vreti voi, io-s de acord
Nu conteaza ce si cum eu abia astept sa ne revedem 
Alina, tu cum te mai simti??
Auuuu ce ghinion cu laptopu 
Anto, nici eu nu ma prea pricepi la laptop-uri dar poate ar trebui sa-ti salvezi mesajele inainte de a le trimite 
Miha, a fost bine, mi-a explicat cum ar trebui sa mananc/ ce ar trebui..etc...Treaba e ca daca as avea si vointa
Deocamdata e ok, sa vad doar cat ma tine!
Oricum parca o ascultam pe Diana, pe bune, aceleasi sfaturi mi le-a dat si doctorita ca si cele spuse de Diana.
Dupa 1 mai am de gand sa ma apuc de dieta Daneza.
Diana & Carmen chiar e super locatia. 
ILDI25 spune:
Neata'
Carmencum sa nu venim,doar ca am asteptat data concreta a intalnirii .E ok in we de dupa 1 mai .Acuma eu am zis ca venim dar pe sot inca nu l-am intrebat,dar musai sa vina daca zic eu
.Despre cumparaturi ne mai intelegem noi ce si cum ,pasta de mici si ceafa sau cine vrea si pui (noi pui nu mancam),se poate cumpara asa cum ai zis sa ne grupam ,iar berea zici ca tre' luata de acolo ,iar suc sa-si duca fiecare de care ii place .
Alina insanatosire grabnica
Maria astept poze cu rochia
Ildi si
David (2 mai 2006 )
poze
anto spune:
Buna dimineata si pofta buna la
sau voi a-ti baut-o deja .
O sa incerc cu copy,merci de idee.
Vroiam ieri sa spun Alina ca am fcut in sfarsit supa de salata si a iesit nemaipomenita 
,a spus Radu ca exact asa o face si mama lui ,pai e din Bihor ,eu pana la soacra-mea nu am mancat asa ceva ,maica-mea nu stie sa faca.In oricecaz seamana mult cu supa de usturoi ce o fac astia pe-aici doar ca a ta e mult mai legera cu iaurt ,ei pun frisca nebatuta si binenteles fara salata si se mananca cu cubulete de paine prajite in putina margarina .
Claule tu ti-ai reparat computeru si pe urma ti-au luat internetu?
Nu merge sa fac copy ,sper ca nu se duce mesaju