Aradence minunate! (69)
Raspunsuri - Pagina 25
monica70 spune:
quote:
Originally posted by pufymic
- Ce are 2 ochi si 150 de dinti ?
- Un crocodil.
- Dar ce are 2 dinti si 150 de ochi ?
- Un autobuz cu pensionari !
Eu

MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE
NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI
anto spune:
....de doo ori am scris si mi sa pierdut mesajul ,am scris ce nu trebuia sa scriu probabil ,asa ca nu mai scriu
despre tine Diana scriam ca esti prea slaba .
Acum chiar ,spuneti-mi si mie de ce mi se pierd mesajele ,fac prea mare pauza sau ce naiba
,scriu de la laptop si nu am mai pus mousul ,cum am atins cu degetul chestia aia ce o folosesti in loc de mous s-au dus mesajele .
vroiam sa zic ca va pregatiti nu gluma de intalnire ,sper sa aveti timp frumos sa faceti poze frumoase sa va cunosc si eu mai bine pe cele care nu va cunosc .
Somleac spune:
Am revenit. Am culcat copilu mic. mai trebuie sa culc copiii mari, da nu pot acum ca i-a lovit inspiratia.
Is tare necajita. Matia nici cum n-a adormit. I-am topit niste lapte sa vad daca s-a saturat sau nu. A tras 125 ml dintr-o suflare.
Na la asta nu ma asteptam. Cred ca-l las naibi de regim si de slabit. Da nu inteleg cum naiba ziua mananca la 4 ore si seara nu se satura? Chiar asa?
AlinaM cred ca ajung la 1 milion, dar mai bine imi comanzi tu. Iti trimit in seara asta ce vreau. Bine?
Anto, habar n-am cum e treaba cu laptopul si mesajele.
Eu cred ca mai bine facem si cumparaturile la comun si apoi impartim banii. Asa putem lua si pentru salata si suc si tot ce mai trebuie. Nu vine fiecare cu ceapa verde -nfipta in palarie.
da Gabi am fost in sanicolau. I-am comandat lui Alex ghetute de vara, asa din curele impletite. Sandale nici pentru Alex n-am gasit. Eu i-am comandat de la Quelle.
Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006
POZE
niko_26 spune:
Ceau fetele!
Am aparut si eu la semnat condica.
La multi ani la toti Gheorghe , Gheorghita ...

niko_26 spune:
Cristina M. te-am sunat astazi ca am avut de mers la platit curentul prin Vlaicu, pana in Micalaca si pana la Ziri.Dar m-am gandit ca ai program cu Adi ca nu erai pe acasa
niko_26 spune:
Maine suntem mai libere. Daca nu avetzi alta treaba poate ne plimbam impreuna. Miha maine la ce ora esti pe la Liceul de Arta?Sa ne zici daca ai timp de plimbari.
Melania 14 spune:
Alina cred ca si eu racesc, am niste friguri.Toata lumea-i transpirata si eu mor de frig
.
Cat despre iesire sunt si eu de acord sa fie dupa 1mai.Cumparaturile din partea mea le facem la comun sau pe grupe sau individual sau cum vreti
.Noi cand mergem "trupa de nisipari" discutam ce am manca la comun si fiecare cumpara cate ceva din lista.Totusi am o doleanta : sa facem la comun doar carnea , noi sucuri nu prea bem iar berea tre' sa o luam de acolo, eventual pt copii ceva natural ?mai ziceti si voi .Miha nu stiu despre ce salate vorbesti ? mujdei si salate asortate cumva ?
Diana pozele erau mai mult pt informare cu privire la locatie
, mey scleptomana nestiutoare 
Gabi la Szeged sunt sandale faine pt copii la preturi rezonabile. si din piele.De ex alui Mel au fost 4000Ft si 2800ft(tenisi de piele).Cele ortopedice sunt reusite, aici nici nu am vazut asa speciale.Tudor are platfus?
Meeeeeeeeey ma termina Mela.Toata ziua-i in brate la mine, imi ridica bluza si zice ca suge tita ca si Bblasii

.Tot o vede pe Timeea si pe o alta bblasa si ii trebuie si ei.Sa vedeti ce se stie pozitiona in bratele mele si sta cu tita-n gura ![]()
na, la nani cu mine!
mami Carmen si
Melania Ioana(14.01.2005)
POZE
ASA DA-ASA NU !
ancapolgar spune:
Niko,ne inscriem si noi maine la plimbarica.Sper sa mai vorbim pe mess.Azi nu am mai fost in stare,pt ca am fost la gimnastica si iar am ajuns rupta,vorbeam cu Cristina pe mess si mi se inchideau ochii,dar de dormit nici vorba,ca Alex era in forma,dupa ce a tras un pui de somn pe drum.
Anca
, mami de
Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."
niko_26 spune:
Somn usor fetelor!
Si eu sunt de acord cu iesirea in sapt de dupa 1 mai , dar sper sa fie duminica sa fie toata lumea libera! Unii oameni mai harnici mai lucreaza si sambata
!